Alla inlägg den 16 februari 2009

MIN

Av Jenny - 16 februari 2009 18:52

Ja han är min Jonas!! han får stå ut med mycket nu när jag är gravid och att han tar det. han tar allting. FAst jag är jätte elak vissa gånger. Nu har vi lite planer inför framtiden och vi får se vad som händer. Men Allt kommer bli så bra så!! Nu ska jag laga maten. Ville bara ägna mina tankar åt jonas.

Puss på dig..

och puss på alla er där ute

Av Jenny - 16 februari 2009 17:36

Ja jag sitter här o väntar o väntar o väntar. VA jag väntar på?? Ja det är väl inte så svårt att gissa. Jag väntar på Jonas.. han tar lite lång tid på sig idag och sånt tycker jag är lite tråkigt. Spec när han vet att jag redan suttit här precis hela dagen ensam. Ja så man kan bli lite irrterad men jag är trött på att bli irreterad. Så den som lever får se... o det är fortfarande inte lätt när det är svårt!!

Vi höres

Av Jenny - 16 februari 2009 16:33

Hej på er. nu ska jag berätta nåt läskigt som hände mig efter jag varit ute med hundarna. Jag kommer fram till porten okänner mig lite yrslig. Sen börjar det susa i mina öron. Jag får svårt att öpnna porten men får upp den. Får sätta mig på en bänk där inne för jag ser inte bra o jag hör typ ingenting. Allting blev helt borta för mig. Jag trodde jag skulle svimma o blev rädd att jag skulle ramla på magen. Så jag satt där o tänkte om jag skulle skrika efter hjälp inne i porten. Men jag tog mig sakta men säkert in i hissen. Drog inhundarna för de är lite rädda att gå in i hissar. SEn vet jag inte ritkigt va som händer kiommer inte ihåg .. Men jag är hemma i lägenheten jackan och kopplen ligger slängda på golvet. Nu ligger jag i soffan o så fort jag ställer mig upp får jag yrsel. Öronoen susar hela tiden. Jätte läskigt.


jag har ju varit förkyld sen vecka ett typ och börjar fundera på om det satt sig på öronen. det kan ju bli så där då. Hoppas det bara är det för det va skit läskigt. Nu vill jag bara att min Jonas ska komma hem och ta hand om mig. kanske massera nacken lite för jag tror den är rätt spänd. Sen ska jag laga mat lr nåt sånt o fortsätta ligga i soffan haha soffan kommer ha liggmärke när jag är klar!! 


Nu sover vovvarna så sött vi hade en mys stund men jag tror fan ceasar blev så glad o upphetsad att han pissa ner mig. För jag hade droppar på byxorna hahahahahhaha ablääää.. Nä nu sk ajag vila mig lite tills jonas kommer hem. 

puss på er alla glada

Av Jenny - 16 februari 2009 11:32

Så trött man blir som gravid. Har nu legat och sovit mig en stund mm så mysigt. Vovvarna de fortsätter att sova så jag ska snart väcka de så de får ta sig en liten promenad.

Fast det är väl förståligt att jag va trött som har varit vaken så tidigt idag.. Men det va barnmorskan som väckte mig. Ringde o fråga hur det va plus att hon tyckte jag skulle ha en tid hos läkaren med mina revben.. känns som det ilar i de. usch va obehagligt.. Ja vi får väl se va de hittar på för symtom nu då.. hehe


Imorn ska lilla Catta komma hit och vi ska ha en mys dag. Tidigt kommer hon oxå så jag får vara uppe med tuppen imorn me. haha får hon sitta här medan jag tar min morron spya. bläää. Sen ska vi väl bara mysa lite granna och kanske ska vi låna våran bil och ta oss ngnstans.. Kanske ikea.. Vet inte varför men jag har ett sug efter deras köttbullar. haha katastrof jag vet. Men va gör man inte!! 


Nu ska jag som sagt ut med vovvarna sen ta mig lite lunch fisk bullar tror jag det bli.. mm så gott 

Av Jenny - 16 februari 2009 08:12

Måste bara berätta en sak. Hundarna de är lite konstiga. ärligt lite konstiga är de trots allt. Den lilla Casper han ljusa på bilden med blöja. Ja han har blöja o jagkommer till det! Men först ska jag berätta det jag tänkte berätta.

Camilla berätta att det är lite synd om casper han känner sig utanför och blir tydligen nertryckt av Ceasar. men vet ni vad ni där ute. Det är inte synd om Casper. Jag gav de mat nu på morran. O ceasar åt upp sin först, gick sen o la sig under köksbordet. Casper hade sin mat i hallen då de sa åt mig att ceasar gärna tar Caspers mat. Men nu är det s här att Casper såg att Ceasar ätit upp så han går till köksbordet och börjar mucka mot Ceasar. Men hallå han va inte ens i närheten av din mat. Ja så jag fick bli arg och tog bort båda skålarna de gick de åt varsitt håll. Casper såg o titta lite ledset på mig men jag gav mig inte Så där håller man inte på hemma hos mig. Men sen fick han en chans till o nu står han där vi sin matskål o försöker äta i sin takt. Ceasar ligger så fint o skönt i sin säng o sover o bryr sig inte ett dugg.


Sen det med blöjan. Hallå hunden ska gå o skvätta överallt. MEn igår såg jag att han va väldigt irreterad över den där blöjan så jag tog bort den. Men nu när jag sitter här i soffan så ser jag hur hund jäveln går o letar upp några bra ställen han kan skvätta ifrån sig på. Han siktade sig först in på en vägg men jag sa åt han, sen såg han min jacka i blicken. Hallå ska jag sätta på dig blöjan igen??!!! haha ni förstår hur skoj jag har det här hemma nu va. De är ju så söta.. Nu vill Ceasar upp i soffan haha men misslyckades jag ska hjälpa han men han knallar iväg. 


Ja nu ska jag sitta här i soffan o vänta på bättre tider. puss på er

Av Jenny - 16 februari 2009 07:32

Ja i fredags så lr när det nu va så skrev jag i mittinlägg att det va måndag.. Jag är gravid oki.. hehe..

Idag va jag uppe med tuppen känns det som redan halv sju. Men jag tänkte gå upp med Jonas o gå ut med vovvarna för att sen kunna sova lite längre. Är jag inte duktig lr vad. De gjorde va de skulle sen gick vi hem. Herregud vilka små pluttar man plockar upp efter de, mindre än katters bajs tror jag. haha roligt. De gick där o lät som två små grisar. Nu är vi hemma o försöker somna om. Men det går inte riktigt för sig. Jag mår lite illa, så jag kommer väl behöva springa in o spy snart. Sen kanske jag kan sova..!!


Idag är jag sugen på pizza hut men jag har väl ingen som vill åka med mig o äta de där goda pizzorna. Så jag blir snällt här hemma o får sitta på soffan.. Nej men det är lite roligare med sällskap tycker jag. 

Camilla va inte orolig över vovvarna de har det bra här. .. 


Nu ska jag försöka sova igen. puss på er alla glada



Tänkte bara nämna en sak. Jag är i vecka 27 plus 3 dagar nu. och pojken i min mage rör på sig precis hela tiden jag får alltså inte en lugn stund. Han boxar o sparkar o putar med rumpan ja allt möjligt. Tror ni han kommer få en släng av det där jag har??? Överskotts energi???

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards