Alla inlägg den 12 februari 2009

Av Jenny - 12 februari 2009 21:16

Jepp då va man hemma igen då. Jonas va så gullig och kom o hämta mig med bajsbilen.. som sagt han har ju jouren.


Tågresan gick bra. linda va lite tjurig vissa stunder... men gör man inte nå väsen av det så brukar hon lugna ner sig.. visst systern min. 

Marlon han va jätte duktig självklart ville han springa omkring lite, vilken unge vill inte det. Men han gillar att rota i min väska för han vet att moster altid har nåt gott där i... Men sen tog det slut o då ska ni tro att jag fick mig en hat blick.Den måste han ha ärvt av mamman sin.. tro mig, inget at leka med. mohaha.


MEn nu sitter jag här hemma och väntar på att jonas ska komma från ett stopp så vi kan få mysa lite. Sen ska jag bara sova. För imorn ska jag göra ett lever test.. Min barnmorska vill titta efter en sak men säger att chansen är minimal at jaghar det. Men med min tur har jag säkert skiten. Alltså jag klarar inte av nåt alls längre. Det känns jobbit.. men vet ni vad. snart är det över och vi har våran lilla pojke här hemma. 

Nu ska jag vila mig lite. puss puss

Av Jenny - 12 februari 2009 06:18

Alltså att vara gravid är värt det alla gånger. Men just under graviditeten så tänker man inte riktigt just så.. Nu är kl tjugo över sex jag vaknade väl tio i och kan inte somna om, jag är trött. Man ligger där och tänker på allt och alla vissa saker som inte ens angår en själv. Sen när man varit vaken ett tag så börjar man må illa för man blir hungrig.. Jo jag kan ju meddela att jag inte kräkts nåt nu hos mamman min. Det är när jag är hemma som jag måste ligga vi toaletten varje morron.. hur jobbit är inte det då. Nej fy säger jag.


Det enda jag kunde göra så här tidigt på morran va att spela på king.com. men nej då har de uppgradering på sidan och ber mig att återkomma lite senare på dagen.. kul. verkligen kul!! Så jag sitter här i mörkret i min ensamhet och väntar på att systern ska vakna så jag har någon att prata med iaf.. Försökte lite lätt uppe i sängen men hon ville tydligen fortsätta sova.. hm konstigt kl va ju bara runt sex..mohahaha..


Puss på er så hörs vi i sthlm senare ..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards