Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Jenny - 22 februari 2009 16:41

Ja jag väntar som vanligt på att jonas ska träna klart. ibland är han där längre en annars. spec de dagarna då jag verkligen väntar så är han där längre. ja det är jätte skoj jag lovar!!! Man blir bara lite irreterad..


Han ska ju som sagt köra mig till tyresö idag så jag kan vara lite med familjen i veckan.. mysigt. Jag är lite irreterad just nu för det värsta jag vet är att vänta. jag hatar att vänta. alltså verkligen hatar det. Förr när jag yngre o hade absolut inte nå tålamod, så vänta jag högst tio minuter på folk. dröjde de längre än tio minuter åkta jag hem. Alltså shit va jag hatar att vänta..

Men han väntar väl på sin bror o ska köra hem han först. inte vet jag. men jag hatar att vänta haha nu vet ni det. pus spå er

Av Jenny - 22 februari 2009 13:54

bara fråga en sak. lr det är några saker. men jag måste fråga jag kan inte sitta med allt i huvet!!


Skulle ni tycka det är oki om ngn kommer hem til er, ni lyssnar på musik och personen som kommer går bara och stänger av utan att fråga? Eller om ni tittar på nåt på tv men personen byter kanal. tycker ni det är oki?? eller är det bara jag som inte tycker det är oki?!


Nu har vi haft visning den gick väl inte jätte bra, men som sagt så har vi inte jätte förhoppningar heller. Vi kan ju faktiskt vänta lite. Det är inte jätte brådskande. kanske skönt att flytta när man inte är gravid liksom. Så vi får se va som händer..


jonas är och hjälper grannen med flytten sen kommer han hem o hämtar mig till tyresö. Så mormor snart kommer jag hehe.. Och så ska jag få träffa Marlon min söta lilla syster son.oo man saknar han liten är man itne får träffa han så ofta.. Ja han är lite gnällig men han är faktiskt rolig oxå. Han vet exakt vart min bebis är. han pekar på mosters mage o säger bebe.. oo erkänn sött!!?? 


Nej nu ska jag lägga mig på soffan o vila en stund. så hörs vi kram kram


Av Jenny - 22 februari 2009 13:52

jag måste fan vara gravid. nu läste jag min blogg igen. och inlägget jag skrev igår försvann visst inte. haha det är ju där fint o så. jaja sånt är livet. jag kanske borde kolla synen när jag ändå ska till KS för att kolla mina öron..

Av Jenny - 22 februari 2009 09:33

Jag bara sitter här. Hallå jenny upp nu.. Men min rumpa verkar ha fastnat i stolen och jag kan inte röra mig. Är det för att jag är lat. Eller är det för att rumpan min har växt enormt mycket de senaste dagarna.. Jag tror mer på de andra förslaget.. Ja jag gör det. Tänk er t o m mina mamma byxor har spruckit i sömmarna. katastrof säger jag bara. Tur att man har människor omkring en som tycker om en ändå.. haha lr va säger ni där ute!! JAg är lite glad idag.. va lite irreterad igår på kvällskvisten men det har med vissa saker att göra. Men jag tog inte upp det och somnade fridfullt så idag är jag happy .. precis som jag va hela dagen igår..

Det är bara ibland som vissa kan få en så himla irreterad oavsett om man är gravid lr inte. men när man är gravid så kan man helt enkelt inte spela glad. då håller man hellre tyst. hehe. ni förstår där ute..


Ja det är en hel jävla vetenskap om att vara gravid men snart.. om elva veckor då slipper jag det ochjag kan börja leva igen.. jippi jeho. 


Men en ska ska ni veta.. det kommer vara värt de här nio månaderna, verkligen.. just nu kanske jag klagar o tuycker det är jobbit. Men sen när jag har guldklimpen i famnen så kommer det vara värt det alla gånger!!! 


Tänk er själva att en liten pojke växer i min mage och han visar ju att han ligger där oxå.. sparkar på allt möjligt inne i mig. Härlig känsla. spec när jag liger o sover.

Jonas kommer bli så bra så med lill pojken så vi längtar. haha men jag tror jonas längtar till att jag inte är gravid mer. stackarn.. 


oki puss igen nu måste jag få upp tröttmössan så han kan börja damsuga.. ja det är hans jobb..

Av Jenny - 22 februari 2009 09:10

Ja faktiskt. Va fan jag skrev ett in lägg igår här innan jag skulle sova. Och nu när jag öppna bloggen va det inte där. Man blir ju fan så jävla lack!!! JA skrev iaf att jag är lite nervös.


Vi har ju visning idag och om ngn är intresserad så har jag och jonas liksom inte ens tänkt på ngn annanstans att bo.. hjäälp.. haha samtidigt som det kommer kännas bra.


Men sen om ingen är intresserad är det oxå lite jobbit för då är jag ju fast här till efter sommaren.. hjäälp där oxå. 

Så nervös  JA det är jag!!


Men jag tror visningen kommer gå bra. vi har en jätte bra mäklare från södermäklarna som heter Andreas och vi har en väldigt fin lägenhet. Synd bara att den ligger på fel sida av stan för mig. Jag vill faktiskt bo närmre vänner och familj. Och även mina vänner som bor lååångt borta typ märsta och upplandsväsby.. så ja det är närmare hit med bil. Men om jag skulle komma kommunalt så är det lättare från nacka.. 


Just nu sitter man ju liksom ingenstans helt bara mitt emellan alla jävla tunnelbanor. och det är inte så himla skoj!! Tur att jag har min Jonas iaf som är lika rastlös som jag och älskar att hitta på saker.. hehe.


Nej nu ska jag sätta igång med att vika in resten av kläderna och fixa det sista.. vi va ju här och grisa igår kväll så tro mig det behövs!!!! Nej puss på er alla glada.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards