Alla inlägg den 9 februari 2009

KUK

Av Jenny - 9 februari 2009 19:49

JAg skrev ett långt inlägg med internet la av så det försvann. skit håla oxå.. kiss o bajs!!!


Vi hörs imorn.. nu ska jag spela på king.com

Av Jenny - 9 februari 2009 09:54

Jag fick somna om o sova lite till men vakna upp av att det va ngn som grät nere i tv rummet. Undrade lite vem det kunde vara.. hehe.. Jag tror min söta lilla marlon behöver massa närhet men man ska ju ändå inte överdriva som vissa mammor kan göra. Så barnet sen till slut inte kan släppa taget o sen vill bestämma över alt o alla.. DET orkar man itne me.. tro mig. Men min syster hon.. hon är duktig. självklart blir hon lite lessen av att marlon är lessen men hon tar det bra o är stark.. BRA JOBBAT LINDA!!!!


Alltså jagblir så irreterad på människor som inte vågar ha egna tankar, vågar göra det de själva vill, vågar stå för det de gör. Jag hatar det det är så jävla mesigt. Man lever enbart för sig själv!!!!! alltså ja gskulle aldrig sluta göra vissa saker för andra tycker det. oki om jag va elak då ska man självklart kanske tänka efter. Men mina hobbies o mina intressen, ska folk bara kunna ta de ifrån mig för det inte passar de??? NEJ JAG SKULLE INTE TRO DET!!

Såna svaga människor klarar jag inte av. Jag tycker man måste tycka o tänka själv. Annars försvinner den där personligheten man har som de tyckte om från början. Varför ska man ändra på  folk. Ja självklart kan man säga sina åsikter om det är nåt som sårar lr är jobbit. Men nej man måste få ha en egen personlighet. Är man pratglad, prata på. Är man blyg o lite tyst låten, va det. Är man energisk, va det o hitta på det du brukar..


 Jag är glad att jag inte har några såna människor omkring mig. Som vill ändra på mig, f¨å mig svag och osjälvständig!!

Puss på er alla mina nära och kära för att ni finns!


Av Jenny - 9 februari 2009 07:31

Ja jag är uppe med tuppen idag. Helt ärligt så har jag blivit väckt nästan varje timma sen jag gick och la mig men jag klarar sånt. Sen blev vi väckta igen kl sex o sen dess har jag varit vaken. MArlon är orsaken han kan inte sova stackaren. Så nu har jag legat o tittat på teletubbies med han så hans söta mamma ska fålite sömn. SEn börja han skrika igen o då tänkte jag att han va hungrig så jag gick ner för att göra iordning frukost.. O ja jag är lite trött. Men nu när frukosten är klar. Ja då har ung jäveln somnat. Men jag då. nu kan ju inte jag somna om. Jag måste iaf äta först. MEn visst är de alldeles för goa de där små sakerna.. o snart har jag en egen som håller en vaken på nätterna!!



idag blir det nog inte så mycket gjort eftersom jag varit vaken sen kl sex. Jag kan bli rätt tjurig nu fr tiden när jag är trött..undra varför. Kanske fr jag har en stor jävla klump på magen o ngt stort där bak som absolut inte går att missa vart man än vänder sig, sant!!! JAg tänkte åka o hälsa på mitt gamla jobb när jag ändå va här men det kan jag ta på onsdag lr nåt sånt. OO va jag saknar ungarna där borta.. goa gubbar ni vet.. hehe.. nej nu måste jag äta. senkanske jag oxå kan försöka sova. puss påer o ha en alldeles underbar dag.


BIld på ungen bjuder jag på


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards