Alla inlägg den 6 februari 2009

Av Jenny - 6 februari 2009 15:37

Hej alla glada nu ska jag berätta om min sväng till solna centrum. Först när jag ska gå till bussen som tar mig dit höll jag på att svimma på vägen. jag fick gå myrsteg så dålig kände jag mig. Men fan jag hade bokat så det va bara att ta sig iväg liksom. Sen när jag va i solna o vänta på Maijan. så vajag skit tjurig, hungrig och trött.. plus gravid... mm det ni.. Och det är nå japaner där på torget som gör reklam för nåt o de har en drake.. alltså människor i en docka. Ja man kan tänka sig att de ska roa barn. Men medan jag står där så kommer den där draken upp i mitt ansikte. men tro mig efter han såg min blick fladdra han vidare rätt så fort..

Sen äter vi o har det jätte mysigt, jag blir lite kissnödig. o när jag är kissnödig känns det som ungen ska ploppa ut alltså antar jag att han ligger rätt långt ner. kul..


MEn sen hahaha när jag och Maija sitter på en bänk fö rjag väntar på bussen som ska ta mig hem. Det sitter en gubbe där som för det första luktar så jävla illa så vi dog.. Men vi tog det. sen börja han prata med oss .. men ärligt människor vet ni va han frågar. hahahahaha jag orkar inte .. haha ni får skratta men inte för mycket. 


Han frågar mig om Maija .. maija kylmäkorpi med sin dotter i handen.. är min dotter. hallå ärligt så gammal ser ajg väl inte ut. så jag kan vara mamma åt en som ska bli 27????? Tur att man kan skratta åt sånt haha jätte kul. 

Nu ska jag vila en liten liten stund sen gör amig fin för att gå ut o äta med systers far... puss på er alla.


NU

Av Jenny - 6 februari 2009 11:19

Jepp Nu ska jag gå o duscha.. har legat här i sängen precis hela morran. Men nu ringde Maija min och hon kunde visst komma o äta lunch med mig i solna jippi.. Jag ska se om jag kanske hittar mig till försäkringskassan oxå för jag måste fylla i lite papper.. Nä nu måste jag till duschen. puss på er så hörs vi en annan gång

Av Jenny - 6 februari 2009 09:41

Jepp idag är det fredag. Jag ligger här i sängen och har varit vaken sen halv sju. Känner mig riktigt pigg idag men kl tolv slår det vill till o så vill jag sova igen. hehe. Igår kväll kom Jonas till tyresö o hämtade mig. MEd sig hade han semlor för hela slanten men ajg o systern ville inte ha. Så han o mamman lisa svulla i sig sina.. Vi satt o umgicks lite med min mamma sen åkte vi hemå. VI mös lite framför datan sen somna vi båda två som två sömntutuor.

Jag har varit hos min syster nästan hela veckan, det har varit skönt och avslappnande. Hon har inte fått nå svärutbrott på hela veckan så jag är såå stolt över henne.. JAg vill hitta på nåt så här på morron kvisten men alla jobbar lr ligger hemma o sover.. lr så bor de i tyresö.. så det är lite förlångt.. MEn jag får se MAija kanske tar sitt förnuft till fånga o kommer till solna centrum o äter lunch med mig.. Maija kom igen nu!!!!!


Idag fyller min kusin Sofie Olsson år så jag vill passa på att gratta henne.. JAg ahr tyvärr ingen bild på flickebarnet men jag lovar hon är söt söt!!  GRATTIS SOFIE!!


Hela helgen blir det kalas o tårta liksom. Min syster pappa fyller femtio år. så han ska vi ut med ikväll o äta middag. Sen fyller min söta kusin MARCUS 18 år. jeho.. 18 år han blir stora pojken. så där blir det smörgås tårta på lördag. Massa paket och tårta i helgen alltså. Sen på söndag åker jag syster och marlon med mamma till göteborg och stannar där till torsdag..


Då ska jag passa på att hälsa på alla nära o kära det va ju ett tag sen nu. Så ska de få se hur fet jag blivit. hehe.. Men jag är glad ändå!! Nä nu ska jag upp och duscha... tro mig det behövs när man är gravid... !!! Det kanske kommer en magbild lite senare jag går ju in i vecka 27 idaag. herre jössenes va snabbt tiden går . o vi har inte inhandlat nåt man behöver in för en förlossning men det ska nog gå bra ändå..


Puss på er alla glada..


En bild på min söta kusin marcus som fyller 18 år

Sen hitta jag en bild på min kusin sofie somf yller 22 tror jag.. förlåt sofie (hon har typ gått ner 20 kg efter den här bilden.).. hehe. puss puss

Av Jenny - 6 februari 2009 07:05

Jag har blivit utmanad av Sofie Sundberg


 REGLER:

  • 1  Länka till den om har utmanat dig.
  • 2  Berätta sju sanningar om dig själv.
  • 3  Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.
  • 4  Meddela dem så att de vet att de har en utmaning att hämta.

  • Jennys sju sanningar.


    1 Jag börjar bli fet

    2 Tror att jag är skit tuff

    3 När det kommer till diskning är jag väldigt lat

    4 Jag är kär i min Jonas Carlsson

    5  Längtar mycket till att pojken ska pluppa ut

    6 Älskar att träna i alla former. o va jag älskar det.

    7 Tycker om att stå framför spegeln hemma och dansa.


    Jag utmanar

    Linda Olsson

    Catta

    Annie

    Emily

    Sofie Olsson

    Camilla Olsson

    Carro Stein

    Av Jenny - 6 februari 2009 06:48

    jepp tidigt uppe idag det är jag. men det är för jag har rätt mycket att dela mig. Först ska jag berätta om babyland i haninge.


    Min syster köpte en sulky där för ca tre veckor sen, ja hon har en bra vagn men hon ville ha en lite smidigare vagn. Hon har använt den ca två veckor. Så häromdagen när vi skulle till stan tog vi den med oss för den har mer plats under vagnen. Men för i helvete.. den gick inte att styra. Hjulen va inte me alls man va tvungen att vara hulken för att få vagnen dit man själv villle.. nej jag överdriver inte. MEn väl på väg kunde vi inte gå hem o byta vagn vi hade massa saker för oss!! Måste bara säga, att den va inte så i början!!! Jo den hade svängbarahjul men den va lätt att använda! Sen inne istan när vi hade träffat upp mamman o allt.. 


    Ska vi igenom kontrollen till tunnelbanan o linda ska köra ut vagnen från en grind för att sen gå o visa sitt busskort, så en vakt hjälper henne... en kille!!!!! Men han får inte iväg vagnen.. nej för den är så jävla svår att styra och det är han itne sen med att tala om. 


    Då är min syster jag och mamma irreterade på  vagnen o säger åt henne att åka o reklamera skiten. Sagt och gjort dagen efter tar de med sig vagnen och beger sig till babyland i haninge. 

    När de fått tag i en som jobbar där, märker min syster att han r lite fientlig nästan på en gång. Han står och tuggar tuggummi och är lite nonchalant. Säger åt de att de köpt helt fel vagn om de inte vill att vagnen ska själv sv änga o så vidare. men hallå vi va inte de enda som tyckt3e vagnen va jobbig och den va INTE så i början. Men min syster blir så jävla lack att hon stack därifrån. 


    Ringer mig och berättar att hon är äckligt irreterad på idioten som va så otrevlig och dessutom stod och tugga tuggummi.. 


    Så jag, den gravida bitchen hehe. Ringer upp babyland i haninge. Säger åt tjejen som svarar att jag precis va där inne med en vagn som jag ville reklamera och han som tog emot oss va så jävla otrevlig och at han hade tuggummi. hontyckte det va tråkigt att det va så. Menså tog killen luren då. O fråga först om jag va mamma lr dottern. dottern.(linda alltså) Då sa han att det va tråkigt att vi fick den uppfattningen och att det va tråkigt att MIN MAMMA inte gillade att han hade tuggummi.. MIN MAMMA sa jag.. Jag tycker inte heller man har tuggummi när man jobbar i en affär, absolut inte står o tuggar det så det syns. JAg tror pojken tog åt sig. För han sa att vi skulle komma in senare o hämta tillgodokvitto på vagnen. JEHO hehe. det lönar sig att säga va man tycker.. Nästan i alla sammanhang!!!! Så jag följde med sen o lämna vagnen o då va han hur trevlig som helst o vi tacka för hjälpen.. Hahah långt inlägg men jag ville bara berätta att .. man ska säga va man tycker. Även om man är i en affär lr på en restaurang lr till sina vänner. DEt går så mycket bättre o lättare då. puss på er

    Presentation

    Fråga mig

    11 besvarade frågor

    Kalender

    Ti On To Fr
               
    1
    2 3 4
    5
    6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23
    24
    25
    26 27 28
    <<< Februari 2009 >>>

    Tidigare år

    Sök i bloggen

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv

    Länkar

    RSS


    Ovido - Quiz & Flashcards