Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Jenny - 15 februari 2009 23:17

Jepp snart  är det sovdags men jag ska berätta lite om min kväll. Jonte myra kom hem o vi åkte till därmed pasta o åt lite granna. Alltså jag brukar älska den där maten men herregud va jag blev mätt fort. Jag tror jag har nåt i magen som får mig att känna mig lite uppsvälld. hehe jätte skoj!!

Sen åkte vi faktiskt vidare till gustavsberg där min såkallade fader bor med familj. ja hans nya familj. De gillar jag rätt skarpt. lite roliga o knasiga så där som jag är ni vet. Vi hamna där i någon timma fick tårta t o m. mm så gott d va. men jag va ju fortfarande mätt av maten så jag åt upp halva biten. 


Men sen kan jag ju tala om för er.. Vi fick med oss två små råttor hem. Ja de är så söta. Ceasar och Casper heter de. Oki det är inte riktiga råttor utan det är två små vovvar. O nu när jonte håller på med sina matlådor står de där o tigger lite gulligt o hoppas de ska få nåt. Men jonas han ser igenom de direkt o ger de ingenting. Stackarna!! De är lite fega svaga små rackare men söta ändå!! Ja Camilla de är lite fega..


Imorn skulle egentligen min lilla Catta komma o hålla mig sällskap men hon banga. jag tror det va för jag luktar äckligt lr nåt sånt. hörde inte riktgit va hon sa.. haha nejdå. Men på tisdag kommer hon. Så imorn blir det att umgås med vovvarna o ge de massa kärlek.. hehe 

Nej nu ska vi mysa lite framför tvn innan vi gå ro sover. pussp uss

Av Jenny - 15 februari 2009 17:27

1: Så ser man ut efter tre timmar på ett tåg med mostern som aldrig håller tyst.

2: Det här är marlons naturliga utseende.

3: Han hoppar och leker på lek och buslandet i göteborg.

4:Självklart ska söta syster linda vara med oxå.

5: Marlon leker tittut med den som är intresserad... Kameran fick gå an denna gång.

Av Jenny - 15 februari 2009 17:22

Nu är jag bättre. brukar bli det om jag får vara ensam ett litet tag när jag känner som jag gör. Nu sitter jag och väntar på att jonas ska komma hem från ett bajsstopp så vi kan gå ut o äta nåt gott. Ända sen igår har jag varit sugen på en riktig kött bit. så idag får det bli det. Jonas har lämnat bort jouren nu de sista timmarna så han och jag kunde hitta på nåt. Det va väl himla gulligt!!


Så nu längtar jg snart i hjäl mig. Maija tack för ditt mess.. du vet ju att jag tycker om dig!! 


Nej jag tänkte bild bomba er lite med min syster son. han är ju såå söt o jag är så stolt.. så nästa inlägg är till han när vi va i göteborg.. puss puss på er alla glada

Av Jenny - 15 februari 2009 14:09

Allting är så tråkigt just för tillfället. Sitter här i min soffa o gör absolut ingenting. Ingenting. Jag döör av tristess. Jag kan inte heller ta mig ngnstans själv då får jag ont o efter ett tag håller jag på o svimmar. Ärligt ska det vara så här.. nej jag tror inte det!!! JAg orkar inte för tillfället prata i telefon lr skicka mess lr nåt. Jag vill bara vara för mig själv just nu. Men det går över det me, precis som allt annat!!


Jag har pratat lite med camilla, min styv syster på msn idag och ja gvill bara tala om att jag är stolt över henne att hon börjat med sin träning och att den går bra. Fortsätt så kommer du se massa fina resultat sen. Du är ju så duktig!!


Egentligen måste jag äta ngn lunch men har inte ngn lust att fixa till ngn så det blir väl ngn macka lr nåt. jaja vi får se. 


hm

Av Jenny - 15 februari 2009 11:21

Idag är det en ny dag och jag är fortf lite lessen men men det går väl över det me. Orkar inte ta upp allt som gör en lessen här i bloggen. MEn vissa saker är man bara så trött på helt enkelt och hoppas att det ska ändra sig.. Den som lever får se lr va säger ni.. och det är väl aldrig ngn som sagt att det ska vara lätt när det är svårt!!


Sen hatar jag människor som klagar på andra men de är exakt likadana själva.. Dubbel moral tror jag det kallas. äckligt!!! Ja idag va inte en bättre dag som sagt. MEn det kommer nya dagar lr va säger ni alla glada där ute.

Jag är sugen på att gå o basta idag på sats men orkar inte ta mig dit.  Men jonas ska kanske åka o träna såjag kanska kan lifta me.. vi får se va som händer. Eller så sitter jag bara här i min soffa o inte gör nåt

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards