Direktlänk till inlägg 12 augusti 2010

Oki börjar igen, nu som 30 åring!!

Av Jenny - 12 augusti 2010 20:03

Hallå på er alla glada! Jag är inte jätte saknad har jag märkt haha. Men nu har jag fått mig min fina nya rosa data! Jag fick den på min 30 års dag den 3 augusti! Jag tänkte berätta lite om mina dagar runt födelsedagen då jag hade det helt jävla underbart!


Det började med att Jonas hade fixat barnvakt åt Melvin för två nätter o tre dagar hos gudfar Alan men det slutade med att systern min tog han istället då Alan ville njuta lite av sin ensamhet! Förståligt haha! Såå systern min tog ungen och de hade hur skoj som helst.


Jag och Jonas började åka tidigt på måndag morron den 2augusti. Jag med mitt lokalsinne fattade ju absolut ingenting. Jonas kunde köra hur som helst o jag fattade ändå inte vart vi skulle. Ett stopp på vägen gjorde vi borta i Örebro för lunch hemma hos svärmor Gudrun. Sen fortsatte vi resan med ledtråden "varg". Jag som inte är såå jätte allmänbildad fattade nada av ordet varg. Men ni där ute kanske redan fattar..


Jag kom fram till att varg är värmlands nationaldjur iallafall! Ja då skulle jag börja lista ut va fan vi skulle dit o göra. Men jag fixade det inte. Då sa Jonas efter några timmars bilfärd. Tänk på en tjuga.. hm en tjuga.. Men sen föll poletten ner och jag förstod vart vi va på väg.. till Selma spa!! Alltså när vi kom fram dit så blev jag hur lycklig som helst det va helt underbart där borta!


Vi checkade in, väl inne på rummet så såg det ut som blod, vin ja nåt rött på ett skåp och det såg inte jätte trevligt ut så Jonas gick ner och sa till i receptionen. De skickade en städare medans vi va nere i poolen och simmade. Man kunde simma ut i härliga friska luften oxå. Sen efter lite kylpool tog vi oss en tur till bubbelpoolen. När vi sen gick tillbaka till rummet så såg vi att skiten va fortfarande kvar. Då gick jag ner. .och frågade lite försiktigt om de inte varit inne i rummet. Men då talade flickan om att det inte går bort. Så hon skickade oss till sviten med dubbel våning!! Vi blev suuper glada!!


När vi väl gjort oss i ordning första kvällen

 

Klänningen som jonas köpte åt mig!

så tog vi oss till deras restaurang och åt en underbar tre rätters middag! så himla god mat verkligen!


Ja nu blir det ett långt inlägg haha jag har ju varit försvunnen ett tag.


På tisdagen, min självaste födelsedag! Alltså jag hade mina bästa dagar där borta kan jag tala om. Det började med att jonas gick ner före mig och fixade en jätte mysig frukost inne på rummet. Sen fick jag gå ner i den sköna badrocken o bara sätta mig i soffan för att bli uppvaktad! Jag fick frukost. Min present som min familj stått för.. min fina rosa vaio!!!!  Sen när jag trodde allt va slut där på morran så blev Jonas dunder nervös.. jag fattade inte det då utan tyckte bara han blev tyst o jag kommer ihåg att jag tänkte.. jaha nu har han varit gullig nog haha! Men vet ni vad.. Ja då gick han ner på knä!!!!! Min fina Jonas frågade om jag ville bli hans! Hm jag den tuffa Jenny började gråta direkt! Hur härligt som helst på min 30 års dag och allt!


Sen fortsatte dagen och jag blev bara mer bortskämd. Jonas hade nämligen bokat in en helkroppsbehandling åt mig på 2 timmar för att sen direkt efter det sticka till ansiktsbehandling i 1 timma. Så i 3 timmar låg jag och bara njöt.Jonas tog sig lite massage och bara relaxade lite. Till lunch på min födelse dag behövde jag få i mig lite fett efter alla de där timmarna. Så vi stack ut i sunne och åt lite sibylla. Super gott hehe!


Sen på kvällen gjorde vi oss i ordning för ännu en tre rätters middag

 

som även den va super god!! Jag fick även min favorit på min dag. Creme brulee haha. Jag älskar det!! Sov gjorde vi som gudar de där två nätterna trots att jag vaknade varje morron halv åtta! Onsdagen tog vi oss en tur förbi Jonas farmor och hälsade på för att sen fortsätta till våran älskling!! Jag hade tre underbara dagar tack vare Jonas och min syster!! TACK!

 
 
Sandra

Sandra

13 augusti 2010 15:56

Grattis i efterskott!! Vilka mysiga dagar du fick =) Och grattis till frieriet!
Hoppas allt är bra med er, och att du får en bättre känsla vad gäller förskolan...
Kram!

http://tassandra80.bloggplatsen.se

Jenny

14 augusti 2010 22:37

Tackar tjejen. Ja det va några härliga dagar som tyvärr tog slut lite för fort. hehe..

Dagiset kommer jag att försöka byta

 
Emma-Lee

Emma-Lee

17 augusti 2010 23:05

Grattis i efterskott och grattis till att du blivit "blivande fru" :-D

http://metrobloggen.se/emmalee

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards