Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Våran dag!

Av Jenny - 17 maj 2010 17:09

Ja, morronen verkade börja redan kl 4 på NATTEN!!! Mmm det är andra natten i rad som odågan vaknar kl fyra och ska vara VAKEN. Han ligger där o pratar plus att han tittar upp i taket, vem kan sova då? Inte jag iaf. Så jag fick göra en flaska välling åt han denna natt me. Men jag säger så här.. jag tappade den första flaskan i golvet utan lock.. Jag blev fan så lack att jag rugga.. hehe. 


Sen låg han där.. kl blev väl iaf kvart över fem innan han somnade igen. O då fick vi sova till kl sju. Så det va ju en fröjd! Sen tog vi oss våran frukost för att sen promenera.. Herregud va vi har promenerat idag. Vi tog oss först mot kungsan där vi träffade upp Jennie och hennes fina Felicia!! För att vi sen skulle ta oss till coop inne på Åhlens. Sist men inte minst tog vi strandvägen hem till de. Herregud vilket härligt promenad stråk.. Med massa glada människor och fin sol. Melvin och Felicia lekte väl så där med varandra. De bråkade lite om vem som skulle ha bollen haha.. O hm som så många gånger annars va Melvin lite större! Jeho. haha. Men de hade en mysig stund o det hade vi föräldrar med. Väl hemma där hos de så kom det en tant förbi o hälsade på. Den där tanten blev väldans omtyckt av Melvin!!! Det gillar vi.

     Meningen va att vi skulle ta oss till en park o leka lite idag. Men Jennie fick oväntade uppdrag så vi skildes åt efter lite lunch och lek. Jag och Melvin tog oss mot strandvägen igen eftersom vi tyckte den va så härlig. O till slut hamnade vi på en liten gräsfläck där borta i stan ngnstans.

    

vi promenerade mot gallerian för Melvin min lilla fis hade tappat sin gubbkeps ngnstans på vägen. Och eftersom vi faktistk gått lite överallt denna dag så orkade jag inte ta mig an uppdrag "leta efter keps" Så vi gick och köpte oss en annan istället. för att vi sen promenerade hem igen. Vi tog oss mot slussen där vi tog bussen till sjöstaden för att inhandla middagen. Sen gick vi hem. Fan mina ben är helt slut. Sen ungefär kl 10 har vi hållt igång. Häärligt!!!!

Men iaf. Så här åkte Melvin hemmifrån

  


Och så här såg han ut när han kom hem

  

trots byte av tröja ser han hemsk ut nu när vi är hemma. hur smutsig och kladdig som helst. Som ni ser sitter han och äter en nektarin där i vagnen alldeles själv. ooo va jag tycker att han är fin!!


nu har han vaknat upp efter en liten sovstund på vägen och på balkongen. så vi ska sätta igång med middagen här hemma som idag blir godlax med ngn sås!! Mmmm jag är hungrig. farfar ska ut och springa o pappa jonas är ute o jobbar. 


Nä puss på er

 
 
**carro**

**carro**

17 maj 2010 17:38

Nu har ja hunnit köra två pass med Jack som sällis hahaha;) Är ju fortfarande förkyld men det till trots har ja fanimej tagit i utav bara den :)
Sen vet man ju aldrig om man inbillar sig osv bara för man druckit nåt men känner mig taggad, fokuserad och som en riktig kämpe iaf.
Får se hur benpasset går imorrn, spännande!

Haft en bra dag i solen? Hur är halsen? kramar

http://www.metrobloggen.se/gymztar

 
Jennie & Grodan

Jennie & Grodan

17 maj 2010 19:56

ja blev lite tok med lekparken, tiden bara svischade förbi! du hamnade i Bernsparken ser jag :) brukar vara mysigt att sitta där & glutta på folk.

FIna bilder på barnen :) Tror dom hade kul så länge det varade....

http://jenniesvensson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards