Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Jenny - 1 mars 2009 20:45

funkar inte längre. Jag tror inte man kan må så här dåligt som jag gör som gravid. Jag tror det måste vara olagligt. ärligt alltså. JAg kan liksom inte göra nåt överhuvudtaget utan att få ont lr må illa lr yrsel.. Va är det här.. ja jag har skrivit det förut oj ag kommer fortsätta älta i skiten tills det tar slut!!!


Idag har jag inte haft jätte ont i mina revben men det är väl för jag legat i rygg läge hela dagen och vilat de. Men så fort jag sätter mig upp i mer än ja tjugo minuter.. då kommer den där sprängande, ilande, knivskarpa smärtan. Om jag ska vara ärlig kommer jag inte klara av att ha så ont varje dag.. det går inte. jag står inte ut..


Sen nu så här på kvällskvisten så har jag känt mig så jävla dålig. Det känns som jag har värsta febern, med suddig syn, ont i huvet. och jätte trött. Men feber har jaginte. jag tog den nyss och jag har inte feber. Men det känns som jag har det i hela kroppen.


Ja man kan vara varm när man är gravid... tro mig det är jag varje dag. Men jag vet ju hur feber känns.. man blir helt borta i kroppen och svag. men jag har inte feber. skit läskigt.. Min kompis tyckerj ag ska åka in till akuten o kolla så det inte är havandeskaps förgiftning.. men fasiken jag ska ändå till barnmorskan imorn kan man inte kolla värdena då?! Inte fan vet jag . Jag har aldrig varit gravid förut.


Men förutom allt det där ovannämda så är jag rätt så glad..JAg ska ju få en bebis snat liksom.. Vi två ska bli tre.. jeho..

Puss och godnatt..

Av Jenny - 1 mars 2009 10:52

NEj men hej på er alla glada.. Idag är det söndag och lilla Jonas tog över jouren.  Idag va jag super trött på morran men kunde inte sova och vaknade just därför kl halv åtta, man blir ju såå himla glad.. Men jag har satt igång med att tvätta upp alla bebis kläder man fått och tänkte vika in de.. Men då kom jag att tänka på.. vi har ju inte nåt att lägga in de i än.. Men det kommer det kommer.


Igår va vi ju som sagt och kolla i massa bebis affärer.. fy fasiken va mycket det finns att köpa och jag som inte ens känner för att shoppa massa saker. Men tur att jag hade med mig Jonas så vi fick det vi behövde iaf. 


Det bidde badbalja, skötbädd.. med laban oo så sött.., nappflaska, sån där bra tydligen.. hehe dyyr.., nappar som det står gullunge på, det bidde några snuttefiltar. Va bidde det mer. Jag kommer int eihåg men massa små saker iaf. 


Sen ville Jonas gå o kolla lite i outleten så det gjorde vi, men då började mina jävla revben igen så jag typ bölade ute i barkaby, katastrof, bara att skynda sig till bilen o åka hem. Det är faktiskt inte så himla skoj. Jag kan knappt vara ute o gå en timma innan det börjar göra så jävla ont. Alltså det känns som det ligger och trycker en vass jävla kniv mot revbenen nej fy!! 


Men vi åkte hem och mös istället, kolla på melodifestivalen med Jakan och hans gravida brutta.. ja det blir fan mycket gravid prat nu för tiden. Men vi hade det jätte mysigt och trevligt titta en film efter. Och åt.. ja massa godis och chips blev det.. så man blev lika uppsvälld som på fredagen. haha men det får vara så ibland.


Nu ska jag kolla lite saker här på nätet så vi hörs väl.. kram på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards