Alla inlägg den 24 mars 2009

Av Jenny - 24 mars 2009 17:35

Jag låg o sov som jag brukar så här på dagarna. Min telefon den bara ringde o ringde.. jag försökte ignorera den.. Men icke då.. Sen ringer det igen och det står Mormor mobil..


Oki jag måste väl svara då.. det va min syster som ringde.. Vet ni vad.. imorn kommer min mormor o min syster hit o ska laga lunch åt mig.. Hoppas få lite städad oxå... eftersom.. mm ja.. det ser inte så hemtrevligt ut för tillfället.. Man orkar liksom inte!!


Så jag är lite glad att Min familj.. min egna lilla familj kommer hit o ska ta hand om mig.. glad blir man.. Just nu är jag väldigt sugen på en ost o skink sallad. Men jonas är i stan o jobbar så det blir inge med det.. Men om ngn där ute känner sig hurtig nog är det bara att komma hit med en sallad.. mm hehe..


Puss på er

Av Jenny - 24 mars 2009 08:37

Ja herregud va man får vara med om mycket nu då.. hehe..

Vi fick iaf komma hem igår. Det va bra, iaf när vi va där!!!Läkaren vi träffa.. shit sägerjag vilken hård och kall läkare.. En kvinnlig förstås... Herregud säger jag. Nästan så manblev rädd. INte ett endaste leende fick man.. alltså jag skojar inte. Jonas fick inte ens följa med när hon skulle undersöka mig.. Jag försökte skoja lite där inne så därsom bara jag kan liksom. hehe.. MEn nej inte ett endaste leende. ojda tänkte jag.. 


Men allt va oki.. det va inte vattnet iaf.. MEn sen .. när vi kom hem. ja nu tänker ni men herre gud.. 


Men iaf när vi kom hem..Efter enstudn.. ja då fick jag såna jävla mensvärkar att jag knappt kunde stå upp det va hemskt ska jag tala om för er.. Jag tänkte nej inte nu igen.. MEn jag ringde som vanligt.. CATTA haha. men fan hon har faktiskt tre barn.. Hon sa åt mig att åka in igen.. Så tro mig jag ångra att jag ringde henne haha..


Jag la mig ner en stund igen.. Sen va jag tvungen att ringa de iaf. Då sa de åt mig att jag skulle ta lite alvedon o så vidare. Senringa omdet inte blev bättre. Men jag somna.. så det måste ha blivit bättre..


Idag ligger jag i ryggläge oska bara vila hela dagen. Skönt!! MEn vi kanske hörs senare.. Men hörrni.. jag är glad ändå.. oki.. puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards