Alla inlägg den 12 mars 2009

Av Jenny - 12 mars 2009 19:18

ja jag började iaf att städa.. Men när jag precis börjat vika in kläder då ringer min lilla Jonas.. Jag va tvungen att komma ner.. för det va viktigt att jag åkte till kiropraktorn.. just eftersom jag inte kan sova på nätterna av smärta. Så det va bara att lägga ner städningen klä på mig o springa ner till bajsbilen där min söta jonas satt o vänta på mig..


Kiropraktorn säger att jag måste ta lite smärtstillande oxå. hm tråkigt jag ville ju slippa det. Men han säger oxå att vi kommer längre o längre för varje gång. O att nästa gång kan han gå på lite på revbenen så det känns ju bra.SEn trodde ajg att jag skulle få åka hem.. För efter ngn varit där o tryckt o irreterat så har jag jävligt ont..


Men Jonte myra fick jobb.. han har ju jouren.. så det va bara för mig att sitta snällt i bilen o vänta.. Men jag behövde bara sitta där i två timmar.. Så nu är jag hemma igen o har lagat maten.. mm gott med mat ibland..


Nu ska jag titta film.. jonas kommer snart om han inte får jobb.. puss på er alla glada

Av Jenny - 12 mars 2009 15:12

Hela dagen har visst gått o jag har inte gjort nåt. inte ens ätit. Ojda som sagt.. MEn ibland blir det så.. Jag har haft så ont så jag har vilat. Det behövs.. iaf om jag ska kunna göra nåt i helgen.. men som det känns nu kommer jag nog inte kunna göra nåt. men men sånt är livet!!


Jag är iaf glad och det är det som räknas.. Nä nu ska jag försöka städa lite iaf.. jag vill fixa lite eftersom jag blir bara värre o värre för varje vecka som går.. o det kommer vara jobbit att inte ha nåt fixat sen om jag kommer få ännu ondare.. 


Puss på er.. 

Imorn hoppas jag att Catta ska ta sin lilla rumpa o komma hit!! kram kram

Av Jenny - 12 mars 2009 07:32

Fan jag kan verkligen aldrig somna om när ja vaknar av Jonas väckarklocka.. Fasiken. Det värsta är att om han hade vaknat direkt av hans jävla klocka men han låter den ringa, ringa, ringa, ringa o ringa. så JAG får väcka upp han o säga åt han. Då kanske ni förstår att jag oxå vaknar. haha katastrof som sagt.


Sitter o tittar på the voice nu. O de pratar om vem somkommer vinna melodifestivalen. HALLÅ låten ska ju för i helvete ha en chans utomlands oxå lr hur. De sågade de låtarna jag gillar.. jag gillar hon sarah och sen den grekiska.. för de skulle ia fha en chans utomlands.. De andra är FÖR svenska låtar.. Men folk verkar inte fatta det .. Spec inte de på the voice..!!!


Men det skulle inte förvåna mig om hon ugglas skulle vinna. En riktigt katastrof låt fy fan va pinsam låt. usch säger jag"!!!!!


Idag blir det en hemma dag för mig. försöka städa lite.. men jag känenr redanav mina revben.. måste liksom byta sida var femte minut hela nätterna så det är int eså jävla skönt ska jag tala om. MEn jag ska försöka iaf. måste fixa lite inför bebis.. eftersom jag blir värre o värre för varje dag skulle det vara skönt om det mesta va fixat.. kram på er nu alla glada där ute

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards