Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Jenny - 17 mars 2009 17:29

Här händer det absolut inte nåt roligt att meddela vidare.. Jonas är jätte dålig.. o jag som vill till ica.. lr iaf åka o köpa mig en kebabtalrik.. hehe. men nej då. Jonas ligger i soffan o suckar o stönar....


 Men jag ska nog få han in i bilen .. jag kan tjata jag.. hehe.. NEj jobbit med magsjuka.. Ingen kan ju komma hit för att roa mig heller eftersom det smittar så in i norden.. Men vi hörs sen när han blivit bättre. JAg måste ju ta hand om han

Puss puss

Av Jenny - 17 mars 2009 09:20

Tänkte bara tillägga att personen S gjorde rätt för sig.. Det va det som sas till mig iaf.. hehe.. Men det tror jag nog.!!


Av Jenny - 17 mars 2009 09:18

Har drabbat min sötnöt.. Ja det började igår men han är ju ALDRIG sjuk o vill inte vara det heller. Så han sa att det va nåt han ätit o drog till jobbet imorse precis som vanligt.

Nu skicka jag ett mess o fråga hur hanmådde.. Då skrev han att han kommer hem snart.. Att ni killar aldrig kan lyssna på oss tjejer. Så matcho är ni inte.. mohahaha.. I verkliga fallet är det vi tjejer som är tuffa o starka.. så deså..


Ja så nu får jag ta hand om en sjukling här hemma.. gulligt o mulligt..


Jag skulle egentligen ha träffat söta söta emily idag.. vi har liksom inte setts .. eh någonting alls.. Men vi får ta det nästa vecka istället tyvärr. Det va ju lite tråkigt.. men men sånt är livet!!


Nu ska jag spela lite poker på nätet.. jeho.. puss på er alla glada

Av Jenny - 17 mars 2009 08:00

hos mormor blev väldans trevlig. Vi fick både mat o prinsesstårta.. Malin kom o hälsade på oxå så här alldeles på lindas födelsedag! Ja vi hade det trevligt. Men jag satt på mormors soffa i köket och den braka ihop.. ojda.. hehe.. jag fick inte sitta där nå mer.


Som alltid när familjen olsson träffas är det alltid ngn som blir sur.. den här gången va det kusinens far.. Som kom utan att vi visste om det. Han blev sur för.. hm ja jag vet inte vad. han skrek nåt sen gick han igen. hehe.. Men oxå som vanligt när familjen olsson träffas.. är det aldrig tyst.. Shit va vi låter.. tur att Jonas är van vid det här laget.. men fasiken vi har ju så mycket att prata om!!


Linda blev nog glad för sina presenter tror jag. Jag har lite bilder men vete fan va som hände med kameran.. typ alla bilder blev suddiga.. Jag har väl ställt in skiten fel.. Men men sånt är livet. Mormor och moster marita ville inte vara med på bild tyvärr.. Inte marcus o ken o jim heller.. lr de kom inteme helt enkelt


 1 Det är födelsebarnet och hennes son.. Det med mobilen.. ja det är så min syster alltid sitter.. Med mobil lr data i högsta hugg.


2 Malin räcker upp båda händerna för mormor undra vem som ville ha tårta.. mohaha.


3 Så här pigg ser man ut efter en kväll med familjen Olsson


4  Är han itne alldeles för söt.


Jag kan för i helvete inte byta plats på första o andra kortet.. men va fan gör man.. Men det kort som är först nu.. det är hemfärden liksom.. Det är så man ser ut efter en kväll med oss..

Av Jenny - 17 mars 2009 07:35

Igår va jag ju där.. hos barnmorskan. O jag kan ju tala om att jag har gått upp liiite mer i vikt.. men vikten .. nej den vill jag fan inte tala om. katastrof.. hehe.. Men allt såg bra ut. förutom mina blodvärden så jag måste börja med de där jävla järntabletterna nu.. Men tro mig jag vill inte.. har hört lite skräckhistorier om hur magen blir när man får i sig de där tabletterna!!


Min smärta i revbenen går inte att göra så mycket åt sa hon men de ska skriva ut citodon åt mig. Det känns väl så där, jag hatar att äta tabletter. Spec nu när jag är gravid oxå. Men det finns inte så mycket att göra för jag har så ont att jag inte kan umgås med folk. Den här helgen har jag haft så ont.. fy fan säger jag. Stackars jonas oxå. han vet inte va han ska göra när jag får så ont! 


Sen hade magen vuxit lite granna.. hehe lite.. oki.. Hon försökte även känna hur bebis låg men min mage är så jävla spänd så det va lite svårt.. Men åt höger sida .. ja där låg han iaf. Men hon kände inte riktigt om huvet va neråt än.. O så kunde hon inte trycka alltför mycket på grund av mina foglossningar. 


Haha Min kropp är inte riktgit gjord till att vara gravid.. Men en bra mamma det är det ingen tvekan om att jag kommer bli. Har sett så mycket skräckexempel nu!!


Jag tycker inte om när människor säger dumma saker om sina barn framför de. Att de är dumma ihuvet, äckliga, tröga.. ja det finns faktiskt många som gör så. Jag tycker iaf inte det är ok. Blir man arg får man svälja det o ta det sen när man är ensam.. Inte framför sina barn!! Konstigt att vissa ungdomar har depressioner, mår dåligt, har dåligt självförtroende. Det mesta kommer hemifrån, från när de va småttingar!! 

puss från mig

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards