Alla inlägg den 29 mars 2009

Av Jenny - 29 mars 2009 22:58

Ja det blev en lång dag idag. Vi åkte runt till olika gym och lämna lite varuprover o hoppas ngn nappar!! Stolt blir jag över jonas att han är så duktig..

Men fan jag satt i bilen hela dagen haha.. Sen styrde vi bilen mot babyland i bromma.. eftersom vi skulle få hämta ut våran vagn och bilbarnstol.. shit det börjar bli på riktigt nu.. lite nervös är man. Men vagnen va sååå himla fin så jag tror allt blir toppen  hehe.. Väl inne på babyland träffade vi söta lilla familjen. Sebbe, Klara och deras lilla Tindra.. lr liten o liten hon är fyra snart.. men tro mig.. herregud vilken söt flicka.. o hon är lite kär i jonas oxå.. så han fick fullt upp. 


Klara följde medm ig hem medans killarna åkte och träna. Tindra fick följa med de o vara i barnlandet på balance.. Så jag och Klara satt här hela kvällen och snacka en massa . vi har inte träffast på ca 15 veckor.. Ja fö rhon är i femtonde veckan o har inte mått så jätte jätte bra... MEn nu fick vi ur oss allt. mysigt va det..


sen ikväll har jag och jonas bara myst lite granna.. nu ska jag sova för trött är jag. Bild på vagnen kommer imorn. Jag måste ju bara visa den. Tänk er .. att jonas min lilla jonas han valde den alldeles ensam. Han visste va han ville ha kan jag tala om.. oo va gulligt hehe..


Nej nu harjag inte nå mer att tillägga förutom att jag är trött. o imorn blir en händelserik dag.. ja ni får veta imorn.


KRam på er alla glada. men på er oxå som inte är så glada som är bittra o avundsjuka..

Av Jenny - 29 mars 2009 22:57

Stein fyllde 25 år igår. ja jag är en dag sen. Men det värsta är att jag visste att hon fyllde igår. jag hade t o m satt larm på mobilen.. Men hon blev iaf 25 år.. shit va gammalt. hehe halvvägs till femtio.. puss puss. o Grattis i efterskott.

Av Jenny - 29 mars 2009 09:12

JAg kan inte släppa det. Den här irretationen det går inte. Fy fan säger jag. Det värsta är oxå att jag inte kan göra så mycket åt den. Eller jo jag kan göra på mitt sätt.. undvika!!!!!! Så jag tänker fortsätta med att göra det.. ja undvika!!!!

Av Jenny - 29 mars 2009 08:29

Söndag. fy fasiken va veckorna går fort .. jag är redan i vecka 33 plus  3 dagar. det är alltså då. 6 veckor och 5 dagar kvar. ojoj.. Vi får ju se oxå om han kommer tidigare. MAn kan ju hoppas att han vill stanna inne i magen lite till .. för jag vill ha mig en baddare hehe.. !!


Jag har ju som sagt haft en mysig och trevlig helg. Det har varit jätte mysigt att jonas lillasyster Jenny har varit och hälsat på. O i fredags fick vi ju fin besök av pappan oxå.. Jätte trevligt. Men man kan få för mycket av det goda ibland. Spec nu när man är gravid och trött.


Så ikväll .. då blir det bara vara hemma ensam ikvälll orkar jag inte ha ngn här hemma. BAra ta det lungt o vara för mg själv o jonas. om han nu inte behöver åka o hälsa på ngn!!! Men hit ska ingen komma iaf.. Nu måste jag få vila upp mig lite!


Nu innan Jonte myra vaknar måste jag tvätta, jag skojar inte, men alla små lådorna i köket. För lillebrodern tappa ut grädde där i FREDAGS och det syns på varenda låda.. usch tycker jag.. Det va tydligen ingen som märkte det. MEn jag har sett det och det är äckligt!! så det ska jag göra alldeles strax. SEn ska jag fixa lite disk för jonas är så duktig o tog nästan allt igår. Men jag tänkte göra resten om jag inte hulkar haha.. För hans skull!!


Jonas är så duktig när det gäller VÅRAT hem. Han fixar o donar i köket varje dag. Ja han är duktig han. STOLt..

Nej nu ska jag bara sitta här o vänta på att klockan går.. VI sk aju åka o hämta våran vagn ju.. jippi


PUss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards