Alla inlägg den 3 mars 2009

Av Jenny - 3 mars 2009 22:11

jag såg Rosings program idag. Alltså helt ärligt shit vilka svartsjuka killar de där Ludvig och Niklas är. Jag som tyckte Niklas va en av de bra killarna från början. Svartsjuka åker ut. För visar de den tendensen nu.. hur kommer det då inte bli om de blir ett par.. katastrof..


Sen måste jag säga det om han som hade piller med sig.. Han sitter där o säger att det är vitaminer och kapslar.. men hallå det va väl inga kapslar?? Det va tabletter.. Linda sluta nu o va så jävla blåst!!!! Nej fy.. o sen en sak till omdet där programmet..


TVÅ JÄVLA REPRISER PÅ EN VECKA! Det räcker väl med programmet på tisdagar måste de visa det två gånger till????? NEj tack..


Puss från mig

Av Jenny - 3 mars 2009 22:07

ingen pizza hut.. hm lite tråkigt för det är ju så himla gott. Men vi styrde kosan mot vällingby istället där de har massa mat att välja på. Jag valde mig lite indiskt.. Jag tycker ju det är så himla gott.. Men efter idag tycker jag inte det är lika gott. De visste nog inte riktigt hur man gjorde där. hehe


Men mysigt va det iaf.. Sen stegade vi mot ett cafe som heter pallas.. jonas kände tydligen till det stället och de har jätte goda saker.. Så jag valde mig en prinsess tårt bit och jonas en semla.. Sen tog vi hem sötsakerna för att fortsätta mysa hemma...


Den där biten fy fan i hellskotta så stor den va.. Det va två bitar. så jag dela min o åt ändå inte upp hela den biten.. Då kan ni tänka er .. ett matmonster som jag.. mohaha..

Jonas gick o la sig tidigt idag han sliter ju ut sig stackarn.. Men det är bra såna här tider då jag inte får jobba.. 


nu ska jag nana kudden så hörs vi imorn kram på er

Av Jenny - 3 mars 2009 18:16

Jeho nu ska jag få min efterlängtade pizza hut. puss puss

Av Jenny - 3 mars 2009 16:18

Nu är jag så jävla less så det går inte. Jag orkar inte vara så här mer. Jag bara ligger här och gör ingenting. Sitta upp kan jag typ drömma om att göra eftersom jag får ont efter ca tjugo minuter.. om ens det!!!


Ensam ja det är jag hela jävla tiden och det är jag oxå så jävla less på. Man är två om att planera o skaffa. Men resten får man gå igenom ensam!!  Usch va less jag är!!

Av Jenny - 3 mars 2009 09:10

Jepp. igår tvätta jag alla barn kläder jag fått av min syster. Det blev fyra överfulla tvättar. Så ni kan ju gissa va jag gjort idag.. jo jag har faktiskt vikt allting och sorterat i storleksordning... Mest storlek 68 och 74.. tror hon va på shop humör då kanske.. Men ja ghar nog allt jag behöver. Ska köpa lite mer omlottbodys i storlek 50 bara.


Kanske känns lättare att klä på lillen då.. för både mig och jonas. Sen behöver jag faktiskt inte så mycket mer. Det känns skönt.


Fy fan va tråkigt jag har. Jag har super tråkigt. vill inte titta film idag oxå men det blir väl så. Vill fixa lite här hemma men väntar på en ny garderob bara så jag har någonstans att stoppa all skit.. hehe.. 


Jag har verkligen blivit tråkig.. men fan tänk er själva ja ghar suttit hemma i ca 6 månader o inte gjort så mycket.. då har man alltså inte så mycket att dela med sig av.. Men tro mig. sen kommer ni få höra alla smaskigheter.. jeho.. 

Puss på er alla glada

Av Jenny - 3 mars 2009 07:11

Mmm idag är det tisdag o anledningen till att jag är uppe med tuppen är att, när Jonas går upp så tror han att han är tyst som musen.. Men jag kan ju tala om att det är han INTE!!


Och när jag har vaknat har jag väldans svårt att somna om. Så nu sitter jag här och försöker roa mig själv. Ja det försöker jag ju göra varje dag. så fantasin börjar tryta kan jag tala om. Jag börjar tröttnar rejält på allt man kan göra ensam..


Har fått förslag om att börja sticka o lr sy. men hallå.. JAG va värdelös på syslöjd.. min grej va träslöjd!!


Trodde min syster skulle ta sitt förnuft till fånga o komma oh älsa på sin storasyster idag eftersom hon är så dålig o inte kan göra nåt alls själv. Men jag tror det händer i mina drömmar.. lr va säger du min syster.. 


Alltså jag måste bara säga. jag sitter och kolla på the voice på femman. o hon josefin ...Hon stod där och berätta va hon ätit under en dag.. Men KATASTROF sä'ger jag.. Ja hon smal.. men om jag ska vara ärlig så tror jag hon dallrar lite mycket oxå...!! 


Oki nu ska jag väl välja dagens filmer.. jippi.. puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards