Alla inlägg den 16 mars 2009

Av Jenny - 16 mars 2009 13:55

Har vi ett ställe här precis utanför huset nästan. Jag har aldrig varit där inne men alltid tänkt att jag ska dit o titta lite.. kanske de har nåt som faller mig i smaken! Dit vågar jag gå oxå eftersom det är som sagt bara precis utanför vårat hus.


Jag bestämde mig ca kvart över tolv idag att jag skulla ta mig dit o kolla om de hade ngn god lunch.. Men sen så tänkte jag.. Nej jag vill spela lite på king.com först.. Så jag fastna framför datan. Sen tänkte jag.. Ett spel till, ok ett spel till. Sen blev kl helt plötsligt tjugo i två. Då tog jag på mig mina kläder för att gå ner till det där goda Cafet.


Det är lite slaskigt och blött men jag travar vidare.. Det tar kanske en minut att ta sig dit.. Sen när jag väl är där.. ja då stänger hon kl ett på måndagar. Blir man lite lack på sig själv lr.. fy fan. Jag som blev sugen på både räksmörgås o sallad på vägen. Nu fick jag ingenting i stället. katastrfo.. o äta hemma. nej tack. vi har inte nåt gott hemma idag. inte nåt jag är sugen på iaf.. Så jag får vänta till ikväll då vi ska till mormor o äta middag..


Men typiskt lr hur!? Men idag ska vi iaf till barnmorskan.. o kolla lite saker.. 


Puss på er så hörs vi en annan gång

Av Jenny - 16 mars 2009 07:50

FÖR EN DAG? ÄR DET EN VANLIG DAG? NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MIN SYSTERS FÖDELSEDAG. HURRA HURRA HURRA!!!


Bjuder på en bild här oxå. Som är tagen för exakt ett år sen. På min systers födelsedag!!! Ja det är en jätte drink vi dela på där!!


Puss puss Linda Karin Elisabeth Olsson. På din 25 års dag!

Av Jenny - 16 mars 2009 07:30

Jag har varit uppe sen halv sju idag o jag tänkte berätta varför.


Jonas väckarklocka ringer, ringer.. o den fortsätter att ringa. Jag får putta på han för att han ska vakna.. Det tar en stund men sen hittar han knappen som får skiten tyst. Sen ringer hans telefon, ngn som vill prata med han ca tjugo över sex på morran.. Men han fattar först inte det. Och tro mig, han har på högsta volym. Så han tittar en stund på luren för att sen fatta att det ringer då trycker han på knappen som får ringsignalerna att sluta.


SEn lägger han sig åter i sängen för att sova en liten stund till. Ja då är det dags för väckarklockan att sätta igång igen.. Alltså efter den här tiden har jag vaknat till lite granna kan jag ju tala om. Men jag vill ändå fortsätta sova så jag sgäer inte nåt utan lägger mig o blundar. Ja då när Jonte ska upp.. Ja då ska han börja prata om vädret..


Va ljust det börjar bli nu o så vidare. Hallå, ska jag oxå gå upp frågar jaG?? Jepp så upp gick jag. för jag kunde väl inte somna om efter den där jävla väckningen..  

Nu kan ni sluta skratta för jag ville faktsitk sova oki.. hehe..


Jag undrar hur det blir när bebis kommer, Jonas kommer ju verkligen inte vakna. hjälp säger jag.. Så helgerna får han klara sig själv, jag lägger mig på soffan o sover så får jonas vakna.. hm men det kommer ändå vara jag i slut ändan. 


SKa försöka ligga o vila lite nu iaf. så puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards