Alla inlägg den 11 mars 2009

Av Jenny - 11 mars 2009 15:46

Jepp här såg ni mig förut.. dansandes till gryym musik. Jag blev lite filmad oxå.. ser ni en glad tös hoppa omkring?? hehe..


Nu ska man bli mamma o man måste ju vara lite mer mogen då.. haha. men vem vet.. jag kanske kommer synas på båten igen ngn gång.. 

Kram kram

Av Jenny - 11 mars 2009 14:41

Oooo va lycklig jag är nu. Jag ligger i sängen i lugn o ro så ringer telefonen.. Det är från försäkringskassan. De har beviljat min sjukskrivning o jag ska få pengar nu .. Fan va skönt jag ahr ändå varit sjukskriven sen slutet av december. Så jag talade om för den trevliga tjej som ringde, att jag blev jätte glad nu.. Det tror jag hon tyckte om att höra för hon börja skratta lite granna.. Tänk va skoj o få göra en människa glad liksom!!


MEn nu är det problemet ur världen iaf.. jag får sjuklön.. fan va skönt. nu är det bara alla mamma papper som måste in.. men det ordnar sig.. jeho. 


Puss på er igen då 

En sak. fy fan va jag är sugen på en daimstrut och icas päron cider. alltså jag är verkligen sugen på det. jag döör.. så jonas får komma med det idag innan han åker o gtränar.. mm det ni

Av Jenny - 11 mars 2009 14:37

Ja som sagt.. idag bar det iväg till tyresö en liten stund.. Maija kom o hämta mig här hemma i bromma sen körde vi kosan mot tyresö. Vi båda verkar ha jävligt dåligt lokalsinne haha men fram kom vi iaf. Vi hälsa på lilla mormor och fick oss en varsin bulle.. o hon prata o prata.. hon trodde nog det va jag o maija som hörde dåligt. fast det är hon som gör det.. haha


Sen gick vi och hämta marlon med min syster.. ooo marlon är såå söt han blev lite glad o se mostern sin!! Spec när han såg min väska.. han vet ju att det alltid finns nåt gott gott i gott gott däri... o får han itne nåt blir han lessen o kinkig. hehe.. Vi sammanstråla med lilla Malin oxå som hade nåt ärende i granängrsingen .. man blir ju lite nyfiken.. mohahaah


vi tog oss en lunch på hörnet.. oo va gott det va en hel pizza åt jag upp.. ja låt mig göra det oki.. JAg o maija. när vi umgås så ventilerar vi litegranna om allt vi tycker o tänker om.. o tro mig.. haha vi pratar inte i munnen på varandra.. men först pratar jag om mitt. sen pratar hon om sitt. men vi hinner ändå lyssna på varandra.. 


hahaha erkänn det är skoj.. ja jag har haft en bra dag.. revbenen började göra ont på vägen hem så nu ligge rjag här i sängen o bara myser med min data.. oo va mysgit.. 


Puss på er alla glada

Av Jenny - 11 mars 2009 09:52

Jepp idag är det onsdag.. Veckorna bara flyger fram. Idag kommer Maija och Stella kylmäkorpi o ska umgås med mig. haha Mina vänner får liksom dela upp veckorna så jag slipper vara ensam alldeles för mycket..

Som ni redan vet är det ju alldeles för lååångt för min egna familj o komma hit.. hm.. 


Vi får se hur dagen går idag med min smärta men jag hoppas den ska flyta på iaf.. jag får ha med mig lite alvedon o sånt. alltså det är verkligen katastrof att det kan bli så här när man är gravid.. O ännu mer katastrof att jag råkar ut för precis allting.. Men en sak kan jag berätta för er.. Igår kväll kunde jag faktistk gå själv ner till ican.. jeho. haha Men jonas va tvungen att hämta mig. .men jag klarade mig ner iaf.. Jag blev lite happy kan jag tala om.


Jaja nog om det. nu ska jag fixa mig så gott det går för snart kommer de söta finnarna.. puss ppuss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards