Alla inlägg den 18 mars 2009

Av Jenny - 18 mars 2009 22:03

Ja jag tror det iaf. jonas har varit ute nu på rondering han kände sig lite bättre idag. HAr inte ätit så mycket men kände sig ändå bättre.


Jag har inte heller ätit så mycket så jag är lite förvirrad. Jag har legat hela kvällen o mått illa här i soffan. Men tänkt att det kan vara för jag ätit för lite. MEn sen började jag att kräkas. JAg kräktes i ngn jävla skål för jag inte hann till toaletten sen kräktes jag ner hela toan. Har tvättat den nu med klorin. Men mår fortf illa!! Fan i helvete räcker det inte med att jag har mina krämpor med att var agravid.. måste jag oxå bli magsjuk nu?????


Men jag vet fortf inte om det är sjukan. Men ringde mamman min.. som alltid när man är lite lessen o nere hon trodde iaf på magsjukan. Så nu ligger jag i sängen med hinken brevid o mår illa. Men är oxå väldans trött så jag ska försöka sova lite! Fan säger jag.. kan man itne få ha en bra dag iaf!! 


Tog tempen oxå. ojda va låg den va.. jag brukar ändå ligga på 36.6 men nu låg den på 36.1 hm.. jaja det ordnar sig säkert det me.


Men men man får vara glad för det man har o det man kommer att få.. 

puss o godnatt från mig.

Av Jenny - 18 mars 2009 12:51

Vi kan inte leva med de  men vi kan heller inte leva utan de.. Så det får bli att vi lever med de men under tiden får vi bli, irreterade, sura, glada, lyckliga ja allt möjligt..


Nu har min Jonas varit magsjuk i ca två dagar.. TVÅ dagar!! Han ligger o stönar så jag själv nästan håller på o spyr.. Det låter som om hela hans jävla lungor o skit ska komma ut när han ligger där o låter.. Fy fan. Jag får bli arg på han. hahaha..


Sen .. killar shit va de blir sjuka när de är sjuka.. det är fan katastrof. Det är såååå synd om de. o de kan itne göra nåt själva. Jag mådde så där om inte värre i tio veckor.. Ja tio veckor!! Så fort ngn bara öppna sovrumsdörren spydde jag.. Jag spydde av mitt eget saliv. Jag fick åka in till sjukan två gånger för att få dropp..


Men då tyckte Jonas jag skulle rycka upp mig, kunna slänga sopor o så vidare. Haha så man ser ju.. Han klarar det inte ens i två dagar jag fick stå ut i tio veckor.. ENSAM!! Ingen som hjälpte mig.. Så ja som jag sagt innan. Vi tjejer är fan mycket starkare o tåligare än killar. Ja vi behöver massa uppmärksamhet o blir lite ledsna o kinkiga utan det. Men vi klarar fan det värsta bättre än de!!!


Men han är ju söt ändå så det får gå.. hehe.. Nu ska jag gå o hämta mina citodon som jag fått på recept.. I natt fick jag gå upp o ta en stoor alvedon för att kunna sova vidare.. på grund av smärtan!! helt jävla sjukt att man kan ha så här ont.. Kanske förberedelse inför förlossning vem vet.. hehe.


Puss på er alla glada

Han är ju för söt

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards