Alla inlägg den 13 mars 2009

ONT

Av Jenny - 13 mars 2009 17:09

Ja fy fan va ont jag har. Först har jag ju smärtan i mina revben. Men sen har jag nåt under högra bröstet oxå. Det känns som det är nåt vasst som sticker in i huden det gör så jävla ont bara nåt kommer emot huden runt det området.


Alltså shit va ont jag har.. Jag skulle försöka sova bort smärtan men det går inte att somna.. Fasiken oxå. Men Camilla ska komma snart hoppas jag.. om hon får tummen ur. hehe.. Vi sitter nämligen o pratar mat på msn. O herregud va hungrig jag blev.. det blir nå gott gott i gott gott idag.. Vi ska till sundbyberg o handla mat.. kanske thai... mm va gott..


haha det märks att jag är hungrig va.. Nej jag måste vila lite om jag ska orka vara lite granna social iaf.


Fan på måndag fyller min syster  25 år. tänk er halvvägs till femtio..  Hon har skrivit en önske lista på sin blogg. Men jag vill köpa nåtsom inte står där. Men vet inte om ojag vågar. hon kan bli lite lessen i ögat om det inte är nåt bra.. Ja som ett litet barn.. hehe. Jag fråga henne om hon skulle bli tjurig.. Men då fråga hon va jag tänkt att köpa istället för att säga. Jenny min älskligngs storas yster jag blir glad bara du kommer.. LINDA jag ska köpa nåt fin fint åt dig. så du alltid kommer se så där fräsh o snygg ut du vet. puss på er alla glada

Av Jenny - 13 mars 2009 15:16

Ja Jonte myra tog ledigt även denna fredag för mig.. ERkänn det är lite gulligt.. Så vi liksom kan umgås lite efter de där träffarna o prata lite om det. Det känns toppen.  Men vi tog en sväng till ikea idag iaf.. Jag vill ju köpa en byrå åt bebis kläder.. för jag delar gärna inte med mig av min egna garderob..ja det låter lite elakt men jag gör helst inte det!! Fy fan då kommer det ligga kläder överallt sen.. bättre han får egen plats..


Jag fick mina efterlängtade köttbullar där inne oxå. .Sen så hitta vi lite handdukar. Det blev en svartbrun malm byrå med fyra lådor. Den va fin fin.. Men när vi skulle gå o hämta den kom det där jävla fitt helvetes svim skiten.

Plus att jag hade jätte jätte jätte ont imina revben. helt ärligt. så pallar jag inte det här mer..


JAg kan inte göra någonting överhuvudtaget utan att få ont.. o gå omkring o mysa lite bara.. ABsolut inte!!! Så jag förösker fixa så mycket som möjligt nu innan jag inte kan röra på mig alls.. Men usch där inne va det läskgit för jag tappa färgen i ansiktet o börja se suddigt och svettas.. Katastrof!!!!


Nu har jonas jour satts igång så han fick ett jobb oj ag ska försöka sova lite.. för idag får jag fin besök.. av Camilla Stein.. min styvsyster.. vi ska väl äta massa gott o bara prata lite skit.. 


Nej puss på er alla glada

Av Jenny - 13 mars 2009 15:12

Ja idag va det dags för åter en träff med alla som ska bli mammor o pappor. Vi har två barnmorskor eller de läser till att bli barnmorskor.. som pratar för oss.

Den ena gillar jag skarpt hon vet vad hon pratar om, hon förstår oss om det är nåt vi frågar om.  Båda är jätte trevliga men skulle jag vara på förlossning nu skulle jag nog har mer förtroende för hon som jag gillar.. Ja men så kan det vara ibland..


Idag verkade nästan alla paren väldigt trötta o lite griniga hehe.. vi va inga undantag... Men man märker att graviditeten sätter sina spår hos alla.. Jag säger bara.. HÅLL UT!! 


Vi fick se en förlossningsvideo idag.. Jag tycker det va nyttigt att se.. för där såg man verkligen allt killen gjorde oxå.. Jonas blev lite nervös hihi.. Och han tyckte det va lite läskigt att se.. Men snart är det våran tur då är det bra att vara förberedd...


Nu när man går o pratar om förlossning o graven.. så tänker man på det ännu mer. herregud.. snart är det dags liksom.. EN sak. de pratade om lite smärtlindring.. JAg tror jag ska försöka hålla mig till TENS och akupunktur och massager.. FÖRSÖKA iaf.. Men går det åt pipsvängen ja då får det bl annat.. 

nog om det. puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards