Alla inlägg den 22 mars 2009

Av Jenny - 22 mars 2009 14:06

Som ni kanske kommer ihåg trodde jag ju i måndags att jag hade urininfektion. Men barnmorskan sa nej åt detta.. Ok tänkte jag inge mer med det. SEn fick ju jonte myra maginfluensa o smitta lilla mig med denna sjukdom.


Den va väldans kraftig för mig o jag kräktes heeela torsdag ungefär varje halvtimma. Så torsdag natt o fredag morron har jag levt på blåbärssoppa.. m jätte gott. men iaf tillbaka till historian.


hade ju kontakt med förlossningen under hela maginfluensan eftersom jag inte riktigt kände bebis som jag brukar. O  hanbrukar röra på sig äh hela jävla tiden!!


Så på fredag morron fråga de hur länge jag inte känt han på och det va ju ngn timma. Så de tyckte vi skulle komma in o kolla lite. Så vi åkte in. Det första som börja hända när vi väl kom in va att Bebis börja leva rövare igen.


Kul tänkte jag.. pinsamt. Men lika bra att kolla så allt är bra nu när mna ändå va där. Vi fick vänta på läkaren i ca 6 timmar. SEX timmar!!!! I ett tråkigt rum. Men läkaren kom ändå.


Medan vi  vänta på den här läkaren så gick min slempropp.. ja lite jobbit tyckte jag.. Jag är ju ändå bara i vecka 32 plus. Men läkaren kom. Vi gjorde lite ultra ljud o så vidare. Då visade det sig. Att jag hade urininfektion.. jag blev lite arg på min barnmorska men men. Den här urininfektionen med maginfluensan hade satt igång lite saker i magen på mig.Så pojken min ville ut lite tidagare än han skulle.


Livmoder etappan ska vara ca 3-5cm men min va 5mm.. katastrof tänkte jag.. jag börja gråta självklart. Men jag hade ju min jonas med mig hela vägen. Så hem nej det fick jag inte komma. utan jag blev kvar där på ks. Jag fick läggas på avdelningen som kallas för infektion. eftersom jag smitta fortf med magsjukan. Jätte kul. Men vi fick iaf ett eget rum.


Där låg jag hela natten. Sen lova de att jag skulle få träffa läkaren på lördag morron o kolla så bebis fortf mår bra. Jonas kom på morran för han ville vara med. Vi vänta, o vi vänta o vi vänta. Sen blev kl fyra då undra jag va som va på gång. Ja då hade läkaren på förlossningen glömt att meddela den nya läkaren som kom om mig. Så de glömde bort mig. Jätte kul. ok tänkte jag.Men nu skulle jag iaf få en plats på förlossnignen. MEn det tog evigheter. Så jag ringde på klockan igen. Ja ojda. de hade ringt men sen hade de som fått meddelandet glömt bort o fixa en plats åt mig.


Fy fan säger jag. Men de på infektionen som inte hade nåt med mig att göra. De tog hand om mig så gott de kunde. De va helt underbara!!


klockan blev sex o jag fick komma till förlossningen. Jag hoppades jag kunde få träffa en läkare snart för jag va skrämd, orolig o irreterad. självklart efter det läkaren sagt åt mig dagen innan!! MEn det skullle ta några timmar till tydligen. Så jag skicka hem jonas för rummet jag fick nu va värdelöst inte ens tv fick jag hyra!!


Tänk er själva, en förstföderska. Rädd ensam orolig ja alla möjliga tankar. Läkaren kommer kl NIO ja nio på kvällen! Hon kan inte bra svenska!!! Hon kommer in sätter sig på en stol framför mig o säger. Ja du hade frågor va vill du fråga. Det första jag tänkte va.. VA FAN GÖR JAG HÄR!!?? Ärligt är det så man gör??


JAg har väntat hela dagen på att få träffa läkare o se om det går bra lr om jagska föda o hon kommer in o ger mig TRE jävla minuter!!! Jag fick panik. rikgit panik. Ringer jonas helt uppriven. För läkaren gjorde mig så förvirrad. Hon sa att jag va på sjukhuset för jag hade sammandragningar o hade kräkningar. Men hallå det va inte därför jag blev inlagd. men hon lyssna inte på mig. Eller så förstod vi som sagt inte varandra.


Men jag ringde jonas efter. så han fick ringa upp sjukan o prata med våran barnmorska vi fått där. O hon förklarade lite bättre åt jonas. O hon sa inte heller det som den där jävla fitt läkaren sa. men jag blev iaf på bättre humör o kunde somna om


Sen idag kom det en annan läkare o tog prover o kolla upp allt. O vet ni vad .. som ni ser är jag hemma igen. jeho!! Min livmoderetapp hade gått tillbaka igen.. den är nu 2.5cm fy fan va skönt. Men jag måste vila.. hur fan lätt är det för en sån rastlös person som ajg??!!!


Men jag ska iaf ta ett snack med min barnmorska här som missa min urininfektion fast jag tala om den. För den gjorde så sammandragningarna . ja ni fattar. Det va dens fel iaf. plus magsjukan!!!! Men nu är det vila..

Jag hoppas att han håller sig i fyrtio veckor men vi får se. Än så länge ligger han kvar i magen på mig iaf..


Kram på er.


Tack ni alla som verkligen har brytt er. Det har betytt hur mycket som helst för mig!! ringer när jag är lite piggare. puss puss


Av Jenny - 22 mars 2009 11:18

JAg har haft jätte jätte mycket för mig. Jag återkommer med hela berättelsen lite senare när jag är piggare.. Men vi kan säga så här.. Karolinska är det stället jag tillbringat mina dagar på..


Återkommer sen. Nu ska ja gäta nåt gott.. puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards