Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

Hallå!

Av Jenny - 8 juli 2010 07:44

solen lyser och natten har varit rätt bra så jag känner mig utvilad. Melvin däremot är en jävla grinunge!! Så fort han inte får hans vilja igenom sätter han igång och låtsas gråter/skriker! Det kan handla om att han inte får stoppa en sten i munnen från att inte få kasta sin mat på golvet!! Jepp han skriker... haha tre årstrotsen börjar väl redan nu.. Men jag kan skratta åt det för han ser så rolig ut när han låtsas kan jag tala om!!


Igår hade vi en toppen dag. Efter barnmorskan gick vi på köpcentrat. Melvin som sovit tre timmar redan började bli trött.. Eftersom jag skulle till slussen så tänkte jag ta mig en promenad och låta han sova under tiden! Jag stack och köpte mig en energiser juice där vi brukar köpa våran smoothie.. Den smakade great! Melvin somnade och jag fick gå med min musik i öronen. 


Efter vi varit på PK och jag fått lära mig att ta emot beställningar göra fakturor och så vidare. Stack vi till indiska borta i sjöstaden och fick i oss mat. Melvin älskade det han skrek så fort jag skulle ta mig en egen tugga.. Bra där unge!! 


Vi kände för att mysa lite efter Melvin somnat så vi gick in på Hemma Kväll och hyrde tre filmer.. Men innan filmen så stack jag ner och träna.. Det blev en kvart på CT därefter bröst och mage! Det va häärligt och det gick toppen. Träningen blev alltså en lång promenad i rask takt, 15 minuter cardio plus bröst och mage!!


Filmen "farsan" va det vi skådade med våra små ögon och jag tycker den va bra. Men den va faktiskt mer sorg i den än komedi. Men jag gillade den. Det värsta va när hunden mådde som den gjorde.. ja jag är känslig oki!! 


Just det innan vi stack och storhandla igår åkte vi upp till lägenheten. Ojoj vilken förändring.. nej inga golv eller väggar är fixade. Men taken är gipsade, golven gjutna, väggar putsade.. ooo snart så.. idag kommer klinkers,kakel och golv!!!!! Fan va nice!!! 


Nu ska jag få i mig min frukost för vi ska sticka till tyresö och bada med mamma och Marlon!!! Med picknick oxå såklart.. Jag har ju en väg framför mig så jag har lite bråttom!! 


Puss på er

 
 
Jennie & Grodan

Jennie & Grodan

8 juli 2010 07:59

Vi behöver extra personal så vi ordinarie kan vara sjuk. hörde faktiskt om du fick jobba ihelgen, men dom vet inte om dom kan ta in en helt ny när det är sådant tryck med gäster. hinner inte lära upp när det är så mkt folk & man bara springer & stressar. Men vore nått för dig, jag har så jäkla ont i vader & fötter på dagarna för att man går/springer så mkt på dagarna. Är du intresserad så kan jag prata med riktiga chefen på må¨ndag då hon kommer tillbaka från semestern. Men då är det bara extra arbete.

http://jenniesvensson.blogg.se

 
TEss

TEss

8 juli 2010 09:05

Det ska bli kul att få hjälpa er att inreda sen !! Som sagt affären Chillistore, jag där kan man få i flera timmar och drömma. Finns i Sickla ju ;) ha en underbar dag fina du! Tacj för snacket igår!

http://www.metrobloggen.se/tsky

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards