Alla inlägg den 9 september 2010

Av Jenny - 9 september 2010 21:32

Jag ligger här hemma i sängen, jepp ni läste rätt i min säng!! Jag har en jävla massa måsten men jag har fan ingen lust. Jag vill ligga här i min säng och bara njuta av mitt hem!! Mitt hem, där INGEN bara kan komma och gå som de vill förutom vi som bor här då.. Ingen som ska gå och rota bland mina saker eller komma in när man sover!! Alltså vårat hem!! Där vi kan vara precis som vi vill.. Vill vi gå omkring och fisa en hel dag ja då kan vi göra det utan att någon annan har nåt att säga till om!! Jeho!! haha


Men jaja åter till mina måsten. Mina måsten är först ett HEMMAPROV som ska lämnas in, sen en uppgift som ska göras framför en massa okända mäniskor... hjääälp!! Sist men inte minst jag måste börja packa upp, in och ihop våra saker för så här kan det fan inte se ut

   

Det har ju inte varit så lätt när man inte fått använda alla lådor och skåp i köket eller när alla kläder varit på en helt annan ort. Men nu är allting här och jag ska börja fixa.

 

Melvin ja han ligger redan och sover i sitt rum, i sitt egna lilla randiga rum

 

Jag tog ner madrassen på govlvet då Jonas inte hunnit fixa med ramla ut skyddet än. Och tro mig. Melvin sover INTE där uppe utan nå skydd!!!!! då kommer jag ligga i sömnen och lyssna efter en duns!! Så jag tog det säkra före det osäkra och la ner han på golvet där han somnade som en stock efter sin flaska..


Jaja shit va jag tjatar om ungen min ahaha. Nu har ju typ mitt liv sakta men säkert börja fungera igen. Ni vet, JENNY IS BACK mohaha!!


Nä jag ska börja fixa nu för imorrn blir det att gå upp i tid så vi hinner till dagis, träning och sen skolan..


puss och kram på er där ute

Av Jenny - 9 september 2010 21:26

Efter dagis idag bar det iväg mot barnmorskan några meter bort.. till syster Cilla som är helt underbar. Idag hade vi även en tid hos farbror doktor eftersom det är lite småproblem att fixa med min odåga haha.


Jag säger så här som jag alltid säger min son är en stor kille, han är så himla fin och duktig. Kurvan följer han galant, längden ligger han över med nästan tre kurvor.. TRE!!!! Vikten en och en halv!!! Huvudet är som det ska, tack och lov vi blev ju lite oroliga där ett tag haha!! Så han växer så det knakar kan jag ju säga.


De åtta orden han tydligen skulle kunna när han är 18 månader de kunde han redan och tänk  han är ju bara 16 månader, dutti kille haha ja jag skryter men låt mig göra det utan någon dum kommentar tack!!! Sen när vi väntade på doktorn ja då sprang han omkring där i bara blöjan och skrek åt allt han kunde, glatt alltså!! O så fort han kände sig duktig klappade han sig själv på magen samtidigt som han skrattade. hahaha. ja ni skulle ha sett. Just det syster cilla sa att bygga med klossar va han bra på och även det va något man skulle kunna när man va 18 månader!! Jag tackade och tog emot all beröm!!!


Jaja nog skrytit om min son, väl inne hos farbror doktor fick vi bara plus på allting!! Han är en varm kille och har därför lite högre temp än många andra just därför känns han lite varmare, han har lite trånga tårkanaler och är alltså lite känslig när det blåser.. så nästa person som kommer fram till melvin och säger ooo är du ledsen.. Ja ni kan ju gissa vad de ska få i sina ANSIKTEN!!!!


Sen tog vi oss hem till mormor hjördis för att packa ihop alla våra kläder och tillbehör.. herregud va vi har samlat på oss då.. hjäälp!!!


Men slutet gott allting gott!!

Av Jenny - 9 september 2010 21:18

Hallå alla glada! Idag är det torsdag.. fan redan torsdag helt otroligt. Den här veckan har vi haft mycket självstudier och så även idag men med gruppen.. o det är min grej och det gillar jag. Eftersom det blir lite mer gjort när jag har sällskap.. Och denna gång hade jag tur då jag fick göra ett grupp arbete med Erik och sebbe.. man kan nästan tro att vi planerade skiten.. men se det gjorde vi inte..


Det finns tydligen några skolpskott som har kommit in i gruppen så rätt skönt att det bidde som det bidde kan jag tala om! Jag ohc Melvin började våran morron med en massa mys precis som varje morron sen tog vi oss till bussen för att åka till dagis!

 


Han tycker om sitt dagis,eller iv kan ju hoppas trots gråt och protester... haha. Men när jag har gått så blir han tyst på några minuter. idag hade han suttit med fröken ett litet tag sen släppt henne och utforskat gården på egen hand.. bra där lill fis! Efter jag hade lämnat ungen på dagis stack jag över till sats för lite träning, på vägen hittade jag en trevlig mamma från dagis så det blev lite mer prat än tid till träning. Men jag körde iaf och det blev 30 minuter cardio.. häärligt!!!

 

Tio minuter på stampen för att jag sen stack över till gåbandet där jag gick tio minuter i rask takt, samtidigt som jag dansade lite eftersom jag hade en grym jävla mix från qlimax i öronen.. sen de sista tio minutrarna ja då blev det jogging varannan minut..


Men en sak kan jag säga er. denna vecka då jag har tjej veckan. är för jävlig. Jag blir så jävla begränsad för skiten rinner ju hela jävla tiden!!!!! Alltså spiral kanske fungerar skit bra för vissa men för mig är den en pina!!! jaja nog om det.. Efter träningen stack jag till skolan för att arbeta lite med mina gruppmedlemmar som sagt.


Plånboken ja den glömde jag borta i tyresö så medans jag satt på bussen mot skolan hungrig som faan fick jaglite smått panik över lunchen. För äta bör man annars dör man.. Men jag hade tur.. Våran fina Peter va i krokarna så han stack till mig lite lunch pengar haha!!


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards