Alla inlägg den 4 september 2010

Av Jenny - 4 september 2010 20:26

Min dag idag har inte varit så speciell händelse rik. Imorse när vi vaknade hörde jonas mina pustar och frustar så han tog upp Melvin... hm som om jag kunde somna om haha jag gick upp en kvart efter. Men då hade ungen iallafall fått frukost i sig.


Vi gjorde oss i ordning för att ta en tur till lägenheten med alla saker vi köpte på ikea igår! Medans pappa Jonas plockade in, hamrade och fixade tog jag och Melvin en stund ute på gården för lite lek. Då han faktiskt inte kan sitta stilla en hel dag längre. att åka bil o bara vara ivagnen nej det är inte någon höjdare inte!

   

Men att få leka i sandlådan det är en favorit. Speciellt när man kan stoppa sand och stenar i munnen, tydligen så mättar det skönt i kistan haha. Vi träffade även lite kompisar där på gården som Melvin fick leka lite med.  härliga gård!!! fina lägenhet. Efter all lek och för jonas plock o jobb så körde killarna mig till sickla, jag stack upp till sats och körde 20 min cardio och sen ett tufft rygg pass. hur jävla skönt som helst va det!!!!


Alltså jag måste säga en sak. När jag inga planer har o inte heller har Melvin känner jag mig lite vilsen, jag är ju så jävla van att vara med Melvin men när jag går där och bara går omkring helt ensam ja då känner jag mig lite vilsen. Vilket betyder att jag måste börja hitta tillbaka till mig själv igen. Till Jenny. Jag tog mig en lunch där i sickla plus att jag köpte lite saker åt Melvin som han behöver till dagsi.


Medans jag gick där inne i alla affärer hittade jag en sån himla fin munkjacka med spider man på åt Marlon .. det verkligen lös Marlon så den fick följa med hem den me...


Eftermiddagen spendarade vi lite i lägenheten och plockade in massa skit. Elelr jag gjorde det så fick killarna vara ute och leka på gården. När det vankades middag så åkte vi upp till farfar som är på semester. JAg va sugen på carbonara och vitlöksbröd så det fick det bli. Vi åt alla hur bra som helst.


Nu efter ett bad med familjen

 

Så ligger lilla killen och sover medans jag och Jonas ska ta och titta på enfilm. Tro mig det va fan länge sen för oss!!! Men ikväll blir det film.. tre st har vi på sikt.. men jag somnar nog efter första mohaha..

Imorrn blir det åter igen lite fix i lägenheten.


Just det.. vi bestämde oss för sängen och så har vi även hittat en soffa som vi ska köpa.. nice..


puss på er och hoppas ni får er en trevlig lördag kväll

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards