Alla inlägg den 10 september 2010

Av Jenny - 10 september 2010 23:46

Ja ni vet, att blogga. Inte ikvälll för jag är så jävla trött. Hela dagen har jag gått och tänkt på massa olika saker jag har kunnat skriva om men jag orkar inte helt enkelt.. Det enda jag ville visa va en film på Melvin!!


Alltså han är såå jävla söt här och man verkligen att han försöker kommunicera.. Titta på hans hand va han håller på med när han pratar.. hahahahahaha

Av Jenny - 10 september 2010 13:00

Eller jag vet hur jag kände det iallafall! Sen så är ju alla personer olika och tänker inte alls på samma saker! Men det jag vill säga är att. Fy fan för att behöva låna saker av andra hela tiden, att inte äga någonting själv. Det är ju hemskt, man känner sig som en snyltare, man känner sig påträngande.


Hur jag vet det jo eftersom vi inte har haft eget boende i ca åtta månader så vet jag det. Alltså det är lite äckligt att alltid behöva låna saker och inte ha någonting själv. usch, den situationen kommer jag aldrig mer sätta mig in i!! Jag är glad att vi gjorde det för vi kom bort från bromma, stället jag vantrivdes på och kom till våran fina lägenhet som vi äger nu. Det känns skönt att säga att vi äger den, den är våran, det är vårat hem! Vi behöver inte låna någon annans hem längre, eller deras möbler, sängar, talrikar ja ni vet. Vi har våra egna saker och det är en häärlig känsla..


Så nej att alltid behöva låna saker av andra är något som är jobbigt, hemskt och något jag aldrig mer vill göra igen. För snyltare blir man eftersom man inte något själv har och måste ta av andra, jobbigt är det för en själv eftersom man ingenting själv har utan måste ta av andra. Ja ni förstår va jag menar!!


Jag är sååå glad över att vi fått vårat hem, precis där vi ville och precis som vi tillsammans ville ha det!!!


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards