Alla inlägg den 3 september 2010

Av Jenny - 3 september 2010 20:43

Ja här kan ni titta på sängen Sen den vi såg ja då va det även en säng gavel vid huvet som jonas även den ville ha.. Så va tycker ni.. är den inte lite för hög och stor för min fina prins? Kommer han känna sig trygg i den där sängen?! Ja han älskar att sova i stora sängar. MEn fan jag ärl ite orolig jag nu när han klättrar som klas klätter mus!!


Till och med fröken på dagis blev lite orolig då han klättrade överallt.. det blev så att jag fick lugna ner henne och säga det att han klättrar på precis allting! Farmorn som va där och skola in sitt barnbarn satt och höll i Melvin haha. så jag fick säga även till henne att han kan ibland.. hehe..

Men då undrar jag om denna säng verkligen är den bästa för min prins.. ja säg va ni tycker..

Av Jenny - 3 september 2010 20:32

Jepp idag hade jag ju som sagt prov. Melvin va med sin sjuke far så jag kunde slappna av riktigt ordentligt. Jag va lite nervös och visste att en av sakerna hade jag inte läst så mycket om så den frågan kommer nog gå åt pipan! Va tror ni provet börjar med.. jo just om det jag inte riktigt läst på om. MEN jag hade läst ca tio minuter innan .. så vet ni vad.. Jag kom ihåg och kunde allt. Jag kunde verkligen hela provet och jag vet oxå att jag har gjort rätt!!


Vi fick tre timmar på oss.. hm jag behövde en eller egentligen inte ens det för jag tog på mig lite tid och skrev om allt jag redan skrivit.. Skrev lite finare så min fröken kan läsa vad jag hade skrivit!! Fan va härligt det kändes när jag va klar.. eftersom jag faktiskt inte haft mycket tid alls på mig att plugga.. Så jag är nöjd!!


Eftersom provet tog en sån liten stund så tog jag mig en tidig lunch på därmed pasta.. tog mig en ceasar sallad som smakade alldeles superb.. mmm smaskens hehe! Erik min lilla vän blev klar och jag tvingade in han till därmed pasta så vi kunde snacka lite om provet och lite allt möjligt. Ja jag har ju berättat förut att jag hamnat i en härlig grupp.. Vi kommer alla tre bra överens, tar och ger lika muycket liksom!


Efter lunchen stack jag till sickla för att träna på sats. Det blev 20 minuter cardio

 

Och efter det mina små axlar som fick lite stryk. Hur jävla skönt som helst

 

Det börjar kännas bra i min kropp men som sagt sakta men säkert och lite överflöd som ska bort!


Till slut fick jag nog och stack till farfar för att hämta mina pojkar.. äckel killarna ja de sov när jag kom så jag fick stå där ute och frysa arslet av mig.. tre timmar sov mina killar!!!! Jag ville ju ha trådbackar till garderoben där vi kan ha lite lakan och skit så vi tog bilen och styrde oss mot ikea.. jonas har hittat en säng åt melvin.. mm just det Jonas.. jag vet inte ritkigt för den är jätte hög.. Melvin är liten och rullar i sängen, han flyger fram och tillbaka när han sover! Härom natten ja då vaknade jag av att hans underkropp hängde utanför sängen. hjaha.. tänk  er då om han ska ha en säng som är högre än våran och stor.. inge staket runt omkring!! Ja då kommer han ramla några gånger innan han lär sig. om han ens gör det!!


Tydligen finns det nå kort litet staket man kan sätta på kanten. Ja men om han ställer sig upp i sängen och ramlar över staketet. som faktiskt inte alls är så himla högt.. ja då ramlar han från en högre plats.. nej jag vet inte riktigt säga!! Kan han inte bara få sig en jävla växa säng.. en sån som är rätt nära golvet?! haha..


Sist men inte minst stack vi till tyresö centrum för en härlig och trevlig middag med min syster ohc hennes killar!! Skoj när kjelle ex kriminell är med och umgås med oss så jonas får någon att snacka skit med!!


Nä nu ska jag gå och lägga mig fasiken.. ja klockan är mycket men jag är less och trött.. Vill bara meddela er att melvin ska få en cityjogger alldeles strax.


MEN fan.. han kan inte rikgit sitta rakt upp i en sån vagn utan det blir lite mer som liggande.. någon som tycker samma som jag?!


Kram och puss på er

Av Jenny - 3 september 2010 08:04

Idag är det fredag och för mig innebär det att jag ska åka till skolan och skriva ett prov! Jag tror att jag kommer att klara det för igår när jag satte mig för att läsa igenom allting så kunde jag redan det mesta, jag får nu hoppas att hon ställer frågorna så jag fattar haha!


Eftersom min "spatsiala förmåga" tydligen inte är den bästa så har jag lite svårt för vissa saker.. MEn det ska nog gå toppen bra detta! Vi alla glada är i tyresö och sover och hade jag behövt ta bussen till skolan så hade jag redan suttit på den. Men efter jag duschat och fixat mig så vaknade Melvin upp ca kvart över sju. Så jag sa åt jonas att om jag nu ska ta bussen harjag inte någon som helst tid att fixa ordning Melvin med frukost och allt va det innebär. Men skulle han köra mig skulle jag hinna eftersom då kunde jag åka en timma senare..haha ja eftersom jag sitter här så vet ni ju vad killen svarade.. han ville alltså sova en liten stund till. Hm tänk om man fick sig den lyxen!!!! Men men vi tjejer ja vi har dragit våran lott här i livet!! haha.


Nu sitter vi och tittar på bolibompa, eller Melvin han skiter i tvn för han är inte intresserad ett jävla dugg utan han sitter och pillar in nå jävla platt leksak under en hylla sen får han inte ut den och vill att jag ska hämta den.. han skriker tills jag gör det. Sen när han väl får den i sina händer ja då ska han pilla in den igen!! hur roligt som helst

Men vi är iallafall klara och fina.. eller jag ska bara sminka mig lite

 

Jag fick duscha ifred denna morgon och tro mig att det är fan lyxigt!!! För nu när vi har bott här i tyresö så har jag inte ens fått gå på toaletten själv ungen följer med mig överallt! När jag ska duscha ja då hamnar han oftast i han me eftersom det inte finns nå badkar eller nå skydd in till duschen är det bara för han att knata in.. Men i morse fick jag duscha i fred... hur skönt som helst kan jag tala om!!


Nej nu måste jag börja väcka upp jonte så vi kan sticka mot Nacka.. Vi får se hur det blir med ikea och alla våra planer för helgen eftersom min stora kille är sjuk.. stackarn!!


Pus spå er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards