Alla inlägg den 27 september 2010

Av Jenny - 27 september 2010 21:36

Dagen började i tjureriets tecken.. ja bor man med en kille så kan man inte bli annat än sur vissa daga... ingen som håller med?? ja ni som inte vågar säga att saker och ting kan vara hemska vissa dagar behvöer inte yttra sig.. Men iaf så jag va tjurig.. Men att lämna Melvin på dagis gick hur bra som helst. sen va det min tur att ta mig till skolan.. lusten att åka dit va inte stor. MEN jag tog mitt förnuft till fånga och stack dit! Eftersom idag började en ny kurs och att missa inledningen är fan hemskt.. vi har blivit tre till i klassen så nu är vi 8 st.. det känns väl roligt.


Det är en stor kurs den här gången och jag är lite förvirrad men det ska gå toppen. Det första som står på schemat är grupparbete.... jeho haha.. Jag hade turen att hamna med Erik. ja ni vet, min erik i klassen.. vi har ju varit med från början liksom. Sebastian fick vara med sexiga brudar han haha..


Alltså jag skämtar inte.. men idag fick vi titta på astrid lindgrens intervju eller något sådant.. Ja jag tycker verkligen om henne och hennes böcker. Men att sitta där i klassen och titat på det här.. det kliade i hela min kropp, jag kunde inte låta bli telefonen.. Ja gkan ju säga att jag va lite lätt uttråkad.. haha tur att fröken inte frågade något om filmen för tro mig jag hade inte kunnat svara på en enda!!!!! TRÅKIG!!


Erik hängde med mig och hämtade Melvin på dagis.. alltså melvin lärde sig att säga Erik.. det blev.. Eiiii.. haha. han hade nämligen planer att ta sig till gymet borta vid fredells och vi tog oss till bussen mot finnberget..


Jag kan säga så här.. farfar och Melvin är ett enastående par.. o hur jävla tjurig eller gnällig Melivn är så blir han glad när farfar kommer. idag kom farfar för att leka lite med sin melvin.. de höll sig till melvins rum i ca en timma  tills maten blev klar.. Han älskar sin farfar.. att de har fått den kontakten de har idag är det bästa som hände under tiden vi bodde hemma hos han!!


Träningen fick jag vara utan idag då det tog lite längre tid i skolan än vad jag hade tänkt mig.. men imorrn blir det träning innan skolan jippi..


Just det.. första kursen är betygsatt.. mitt mål va godkänd.. jag fick VG jippi jeho..


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards