Alla inlägg den 6 september 2010

Av Jenny - 6 september 2010 21:21

Jag kan ju först och främst säga att inskolningen gick bra även denna dag. Melvin trivs o jag trivs. Melvin tyr sig till alla sina fröknar, vid vilan idag så valde han att mysa med fröken Maria än med sin mamma som satt där.. jag blev rörd kanjag tala om och kände att Melvin kommer må hur jävla bra som helst där borta.


Men precis som förra veckan vägrade Melvin att somna där på golvet, han skrek inte men han busade .. Så vi bestämde oss för att det fick räcka för idag. Ja goch Melvin gick ut, han somnade direkt i vagnen! Vi tog oss mot tyresö. Hem till mormor hjördis och allt bus..

 

Han vill gärna slå på tvn.. men han höll sig och slog i luften.. mm han älskar att jävlas min lilla prins.. Sen är det en annan sak han har börjat med förutom att prata i telefon..

 

han har nog sett hur vi gör när vi byter kanal.. Jag är glad att han än så länge inte fattar att man faktiskt ska trycka på knapparna för att det ska hända nåt ..han sitter bara där med kontrollen i handen och mår toppen bra!

Efter en liten stund hemma med mellan mål och byte av blöja tog vi oss ut till gården

   

Bilden ovan haha han höll på att ramla och jag han precis ta ett kort.. han höll sig kvar på båda fötterna och fortsatte att springa mot sandlådan. Väl där borta fick vi massa kompisar att leka med. Granne Ulrika kom ut eftersom Melvin faktiskt skrek efter henne när han såg henne där uppe vid sin dörr. Sen kom min söta syster med sitt häng. Sist men inte mins kom lilla Leila med Liam. Där satt vi och hade det hur trevligt som helst tills det blev dags att ta sig hem för lite middag. Jag tog inte med mig vagnen ut på våran lilla promenad mot sandlådan och det gick jätte bra dit men på hemvägen fick han vara i famnen för han skulle nämligen med sin Marlon hem!!!!


Melvin älskar mat och åt upp all mat jag la på hans talrik, ris och korvstroganoff bidde det efter maten fick han en nektarin. Sen gick han ut till vardagsrummet där Hjördis satt o åt framför glamour.. mm hon kan verkligen inte missa glamour då blir hon ledsen i ögat. Men när Melvin såg henne sitta där och äta ja då skulle han smaka av hennes mat... alltså han hade fått massor redan!!!

 

Självklart fick han smaka eftersom min mormor är en feeder.. jag skojar inte!! Han satte sig till slut bredvid henne för han ville ju även ha lit emjölk att dricka till maten.. haha de är ju för härliga! Melvin älskar ju även att retas.. vem som helst.. Han vet att han inte får slå sina leksaker på mormor hjördis bord för det kan tydligen bli repor.. ja ni vet ju hur de äldre kan vara ibland.. Men iaf.. så han älskar att retas genom att slå sakerna på bordet eller att köra bilarna på bordet..

 

Han tittar på henne och man ser ju i hela hans ansikte vad han tänker.. "hehe din gamla tant, jag gör vad jag vill" haha.


Ja det blev väl lite mycket Melvin i detta inlägg men va fan  haha all min tid som vaken är jag ju med min prins!! Imorrn blir det återigen inskolning men på onsdag.. ja på onsdag sk ajag lämna ungen .. jeho. och ta mig till skolan!! Skolan är en annan femma.. den är inte riktigt gjord för oss som har småbarn kan jag känna. Eftersom vi med småbarn kan få bli hemma rätt mycket om man inte har hjälp från någon.. Jag har varit hemma endast en dag från skolan och det va idag. Men redan är jag förvirrad av all information jag har fått.. Det känns för jävligt. Men då har jag ju mina kära klasskamrater sebbe och Erik som fixar det där förvirrande till ett aha upplevelse haha eller va säger ni!!


Jaja men på onsdag ska vi iallafall börja ännu ett grupp arbete för att sen ta oss in på en föreläsning om kommunikation.. Nu ska jag gå och titta lit ep åtv.. puss på er alla glada..


Just det. niagrafallen är på besök i trosorna.. så jag är sugen på all jävla skit man kan tänka sig.. ser ni mig äta någ jag inte borde.. hojta till haha.. Jag fattar inte att en enda vecka kan förstöra så jävla mycket för mig.. Jaja men det ska nog lösa sig. puss

Av Jenny - 6 september 2010 21:12

Hallå på er alla glada jag ska berätta något roligt som hände här i morse.. eller nej roligt är det väl inte men själva grejjen! Alla vet ju att jag älskar min mormor annars hade jag nog inte stått ut här så länge som jag nu har gjort under graviditeten och nu efter förlossningen. Jag och Melvin har spenderat mycket tid här i tyresö hos min mormor!


Haha imorse bad jag henne ta på Melvin hans munkjacka... en liten jacka på ett litet barn. Jag kan ju säga så här.. hon skadade sig.. haha förlåt mormor att jag skrattar men lite komiskt är det ju. Hon skulle sätta på Melvin hans munkjacka. Hon råkade vrida sig på ett sätt så hon har haft ont i ryggen hela dagen hahahaha .. förlåt.. men det är lite roligt när man tänker på det. Jag och mormor har suttit här och skrattat åt det tillsammans. För hon har haft ont bara av att gå till köket från vardagsrummet! Ja så det kan gå vissa gånger.


Men vi kom iallafall iväg till slut mot bussen som skulle ta oss till dagis. När vi stod där och väntade kom det en liten familj och ställde sig framför oss. Pappan va väl i ca 35 års åldern hade kostym byxor och rock på sig... Vet ni vad han hade för skor på sig till sina fina kläder?

 

Gympa skor... ja han kanske skulle ut och springa i sina finkläder inte vet jag. Men jag tycker att det såg rätt lustigt ut!!

Av Jenny - 6 september 2010 08:10

Igår hade vi oss en hel dag med pyssel och knåp i lägenheten. Vi har kommit långt och vi har kunnat bo där inne för en vecka sen. MEN vi väntar fortfarande på att vattnet ska komma och göra sig hörd där inne så man kan gå på toaletten .. Klart man behöver bajsa och kissa om dagarna liksom. Hur skoj är det att gå och bajsa inne i tvättstugan där det inte ens finns ett lås på dörren haha.. inte roligt!!


Igår va vi på EM och hittade oss en soffa.. vi hade ju hittat en på mio men den va rätt dyr och vi tänkte om. Melvin är fortfarande liten, jag kommer inte titta till han varje sekund han kommer kladda, spy, kissa ja ni vet allt sånt som små barn gör. Så vi bestämde oss för att köpa en lite billagare soffa nu, då känns det itne så mycket när vi väl ska byta om några år igen. Men soffan vi hittade va jätte fin, skön och härlig!  Vi köpte även ett nackstöd och lite kuddar till i det svarta tyget till sofffan. Nu ska vi bara vänta ett antal par veckor innan skiten kommer!


Sen tog vi oss till ikea och köpte sängen till Melvin, ja jonas fick som han ville och det blev storkille sängen. Med mitt krav att vi även skulle köpa ramla ut skydd. det blev två såna små staket från barnavdelningen. De passar inte alls till denna säng men jonas får fixa bäst han vill för skydd ska det vara där om  just den sängen ska stå där;)! Den är även bra när Marlon ska komma på besök för då kan ju killarna sova bredvid varandra hela natten lång!


Men nu till våran natt, hela helgen har vi ju hållt på i lägenheten och sovit på alla möjliga ställen. I går kväll fick han somna i våran säng borta i lägenheten.. kan ju meddela er att även jag somnade och Jonas ja han fick fixa haha.. Men jag va trött oki..  Sen tog vi med oss alla saker vi behövde runt tolv tiden och stack till tyresö för att sova hos mormor hjördis.. Melvin sover under tiden vi åker bil och så. Men hela natten har han sovit så himla oroligt, han har vaknat upp och satt sig.. somnat sittandes.. jag har lagt han ner. han har sovit på mig kan jag ju säga. O har han inte fått känna i mitt hår har han vaknat upp igen. Så höll det på hela natten så jag är inte utvilad.. men tydligen är ungen min det. För han springer omkring här hemma nu och busar för fullt! Vi stressar inte idag och tar en senare buss till dagis just på grund av natten. Melvin ska inte behöva stressa... inte under inskolningen


Jepp nu ska vi ta oss till dagis och det känns skönt och bra, äntligen!!! Nej nu måste jag göra mig i ordning så jag kan vistas ute ...


puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards