Alla inlägg den 12 september 2010

Av Jenny - 12 september 2010 21:32

Nä men hallå alla glada!! Alltså just för tillfället känner jag mig så jävla omotiverad, det gäller allt även skolan! Fan det är inte bra när det gäller skolan eftersom jag kommer efter så jävla mycket men jag har helt enkelt ingen lust just nu. Jag är trött, stressad och framför allt.. haha jag har mens!! Mmm fan hela ens jävla vardag förstörs av den här jävla skiten, ska det vara så verkligen?! Jaja nog om det!


idag är det söndag. Vi tog bilen imorse och stack till farmor borta i Örebro för hon åkte in på sjukan igår och behövde oss. Melvins farmor, hon blev så glad när hon fick se Melvin nästan så jag såg en liten tår i ögonvrån! Jag är lite känslig när det gäller sjukhus så när jag såg henne sitta där på kanten och vänta på oss fick jag själv nästan lite tårar. ja jag är känslig sa jag ju. hehe! så våran söndag har bestått av att åka bil .. lite bil och sen ännu mera bil. Sitta på ett sjukhus och umgås lite med en massa bullar och kakor. Melvin ja han fick glass, glass är nog hans favorit..

 

Hade han fått så hade han tryckt i sig hela glassen men jag tyckte den va lite för stor så han fick skrika i några minuter medans jag kastade iväg den. Men fan han får ju ont i magen av att äta så mycket som han gör hehe!


Efter sjukhusbesök och allt va det innebär så stack vi hemåt igen. Melvin somnade, mm han somnade sent men han va så himla trött så jag lät han sova en timma innan jag väckte upp han. Jag kan ju säga att han blev riktigt förbannad för han skrek i minst en kvart och vi fick inte peta på han. Gav jag han nappen slängde han iväg den med all sin kraft. Till slut tvingade jag han till mig och kramade om han tills han blev lite lugnare. Sen va han som vanligt igen och skrattade åt allt som körde förbi. Väl hemma stack vi till IKEA!! Jonas val denna gång så skyll inte på mig. Vi skulle köpa någe till hallen men det blev en hylla till Melvins rum istället. Det blev två sådana hära som får stå precis bredvid varandra där han kan ha sina saker. Ja det blir toppen. Till slut kom vi hem och nu ligger jag i sängen o softar lite granna med min rosa darling!! Den har fått ligga här hemma o vänta på mig hela dagen ju. Jonas nattade Melvin och har inte kommit ut därifrån ännu så han har väl somnat han haha..


Jag använder min tvättmaskin för första gången nu, det känns hur bra som helst, anledningen till att den inte används förut är för att Jonas gärna ville vara hemma första gången, för OM det skulle blivit nå knas med vattnet och det börjar rinna ja då kan det vara rätt skönt att ha min alldeles egna bajspojke här hemma som fixar allt


Nä nu räcker det för mig. Jag har skola imorrn och måste vara utvilad eftersom jag är så himla omotiverad kan det i allafall vara bra att vara utvilad.. kanske något går in i skallen på mig!! puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards