Alla inlägg den 1 september 2010

Av Jenny - 1 september 2010 21:56

Jag och odågan har inte haft för oss nå speciellt idag. Vi låg och mös en stund efter uppvakning för att sen ta i oss lite frukost. Han va ju hemma idag med så inge plugg för mig inte. Men snart så är allt precis som det ska och han är trygg och har det bra på sitt dagis!


Men oavsett om vi inte hade nå måsten idag så gick vi och tog bussen som gick kvart över åtta. Den tog oss till sickla där farfar träffade upp oss. Vi fick stå där och vänta på han en stund.. någon som kan gissa vad jag skulel göra

 

 

Jepp jag tänkte ta mig en träning så att Melvin och farfar fick umgås lite utan mig. Farfar kom och jag stack in och körde. cyklade 15 minuter för att sen pressa mina små armar. Det gick jätte bra och kändes toppen efteråt

 

När jag väl va klar så gick jag ut för att ringa. Ja haha då hade farfar tagit med sig Melvin in till stan för att härja runt lite. Så jag fick sätta mig snällt och vänta på de två. De två hade haft det underbart tillsammans, Melvin älskar verkligen sin farfar och det syns. Han lyser upp när farfar kommer, han hoppar med armar och med ben. Ja han blir glad helt enkelt!


Vi sa hejdå och tog bussen mot tyresö, Melvin vill inte längre sitta i vagnen när vi åker buss utan han ska sitta på någon av stolarna. Idag bråkade vi lite med varandra för han ville gärna ställa sig upp men han satt ju där och åt en nektarin då ska man sitta ner tycker jag! Så vi hade oss enliten fight men till slut satt han lugnt och stilla och åt upp sin nektarin.

 

Sen fick jag mig en kram och en puss och ett litet hiiej.. haha han smörar alltid så efter vi haft en liten konflikt.


på kvällen fick vi besök av min älsklings Marlon så vi satte oss och åt middag sen fick killarna duscha.. De älskar att kasta vatten på varandra och låta vattnet rinna över hela golvet.


Nu kom Jonas hem efter en härlig kväll ute med jobbet så jag ska lägga ner min darling för att umgås lite med den stora darlingen. Imorrn bär det iväg mot nya dagiset!!


Av Jenny - 1 september 2010 21:07

Ja då deckade Melvin rätt fort i vagnen så jag tog mig upp till finnberget till vårat hem för att fixa lite med kartonger och skit! Alltså det är jätte mycket att packa upp och eftersom inte de höga skåpen i köket är klara så kan inte fixa med allt så jag kände mig lite lätt begrensad. Sen behöver vi nå skåp eller hyllor till vardagsrummet så man kan ställa undan lite fin saker och såna saker!


I rummet har vi ju våran garderob dit jag ska köpa lite trådbackar eller vad det heter så vi har någonstans för våra lakan och handdukar. Alltså det finns inte jätte mycket förvaring i lägenheten och jag som har en massa böcker och skit. Men det ordnar sig till slut kan vi väl hoppas! Efter Melvin vaknat upp så tog vi oss vårat första mellan mål där tillsammans

 

Helt underbart att få sitta vid sitt egna köksbord och få äta lite mellanmål!!! Melvin trivdes. MEN han tyckte det va lite läskigt med alla kartonger och skit där eftersom varje gång vi varit där har det varit tomt förutom lite byggmaterial. Så jag fick ju plocka fram alla leksaker jag såg för att roa lillskiten där inne

   

Det roligaste va nog att hoppa i och ur lådorna. Men nu får vi hoppas att inte jonas ser detta haha.. för det är inte något han tycker är ok!! Men jag är lite mer lättsam va fan haha. låt ungen klättra i lådorna om han vill!


Men jag kan ju tala om för er att hur mycket leksaker jag än plockade fram gjorde itne min fis gladare, han tyckte alltså på riktigt att det va lite obekvämt att vara där i lägenheten. Men då sörrni ja då hörde jag glassbilen så vi stack ut och köpte oss glass. Men inte ens det hjälpte då fick jag nog efter EN kartong blivit upp packad.. mm en!!! Så vi tog på oss kläderna och gick ut på gården istället, det regnade men Melvin blev lycklig

 

Han gillar gården. När vi kom ut från porten stod det tre ca 4 åringar och pratade om något. haha Melvin han stegade rakt in i klungan och stod där o lyssnade .. barnen bara tittade på Melvin som inte alls förstod att han störde haha. Men sen tog vi oss till sandlådan och lekte lite!


Till slut kom jonashem och vi åkte ut och åt lite indiskt .. Melvin han älskar sås, så efter jag hällt lite sås på mitt ris ja då skulle han ha hela skålen sen norpa han åt sig brödet och satt där och doppa.. hm undra vem han sett göra det.. inte är det jag väl!!! hehe. Men han satt där och doppa brödet och tyckte det va toppen gott. Sen åkte vi hem igen och fixade en massa saker. Sängen plockade vi ihop så Melvin kunde få somna lite skönt medans vi höll igång. Till slut fick vi nog och drot ut till tyresö för att sova!


Jag är så glad att lägenheten är klar den är jätte fin. JAg ska visa bilder sen när allt är på plats och även hur den såg ut när vi va på visning..


puss på er

Av Jenny - 1 september 2010 20:56

Det är inte nåt för mig kan jag ju tala om, det är ju för fan problem hela jävla tiden! Nu har jag inte kunnat använda min data sen sist och tro mig det känns för jävligt för denna vackra varelse behöver få bli klickad på haha!! Men nu sitter jag här igen och bara njuter lite av min egna tid!!Jag borde egentligen plugga eftersom jag har prov på fredag. Men jag känner mig rätt nöjd med det där och behöver bara läsa igenom allt imorrn så ska det nog gå bra ska ni se!


Jag kan berätta för er om dagiset då vi va på samtal där igår efter en lunch på MC faktiskt med farfar! Men efter lunch och en massa kramar med farfar så tog vi oss till dagiset, det va egentligen Melvins sov tid men när han såg gården ja då blev han så där pigg som bara han kan vara. Våran inskolningsfröken, jepp där har de en inskolningsfröken ni vet så där som det ska vara. Hon va helt underbar, rak och proffessionell. Helt i min smak inte nå krusiduller eller säga va mamman vill höra. Melvin som inte tydde sig till någon fröken alls på förra dagiset började genast att flirta med denna fröken. När vi satt i sandlådan och han reste sig upp då tog han gärna i henne som stöd! Jag kan ju säga att mamma hjärtat blev lungt!


Jag berättade för henne om förra stället och hur jag kände det. Jag tyckte det va viktigt att hon fick veta. Hon tyckte inte man betedde sig så och försäkrade mig om att de inte behandlar något barn så inte ens de stora! Alltså jag  är så jävla nöjd. Hon tycker att vi ska verkligen köra inskolning med Melvin eftersom det itne blev så bra på förra stället. för Melvins skull liksom. För hon sa det att när hon såg han där ute på gården med alla andra så är han inte ett barn som kommer bli svårt att lämna och det är dumt att förstöra det!

Så imorrn börjar inskolningen för fullt, fredag får jonas ta för jag har prov jeho haha. Sen sista dagen jag ska vara med är på måndag! Sen ska jag om det känns bra för oss allihopa försöka lämna på tisdagen. Ja jag är så jävla nöjd så ni förstår inte!! Det är en småbarnsavdelning men de får ändå träffa de äldre barnen ute på gården! De sover inomhus, de äter kl elva. De kramas och de busar, de fostrar lite granna. Ja det verkar helt toppen! De är liksom engagerade i barnen på ett annat sätt här och det sättet ja det märks!!!


Nej mer bra barnskötare/förskolelärare åt barnen!!!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards