Alla inlägg den 19 september 2010

Av Jenny - 19 september 2010 23:17

  Toppen fint tycker jag!!

Av Jenny - 19 september 2010 20:50

Jepp jag vilade från träningen i fredags och igår. Eller igår tog jag mig en fettpromenad på en timma i min ensamhet, hur jävla skönt som helst. tills jag började närma mig backen hemåt.. då ville jag bara hem.. haha. Så det kan bli ibland! Men jag satte bara på en grym mix i öronen och fortsatte mina raska steg

gryymt. haha. Nej det är väl inte något jag direkt lyssnar på när jag är hemma men under träning och promenader då är det perfekt att lyssna på. Jag går där i rask takt och mår hur bra som helst haha!!


Idag efter vi tog oss till röstningen med båda barnen så blev jag avsläppt i sickla för lite träning medans jonas körde hem Marlon till tyresö. Det blev rygg för mig idag, tungt!!! Det börjar kännas bra nu och jag är nog mer nöjd med mig själv än vad jag varit på läänge!!

 

sen vill jag absolut bli fastare men storleken och vikten har jag accepterat!!


Lägenheten, nu är tapeten i köket uppe!! Hur fint som helst. Sen köpte vi ju som sagt hyllor till Melvins rum!

   

Blev det inte fint, tapeten matchar verkligen vitvarorna!!

Nu ikväll har även Toppe varit här och hjälpt oss sätta upp fläkt och skåp.. men det tar jag kort på imorrn när allt är klart!!


Nej nu ska jag sova men jag måste bara visa bilden igen på mitt hjärta som har gjort illa sig

 

usch när sånt händer!!!


jaja puss på er nu blir det plugg inte sova kom jag på haha!!

Av Jenny - 19 september 2010 20:27

Ja det blev ju ett litet avbrott där med akut besök, egentligen borde jag sitta och skriva rent min uppgift till imorgon men det ordnar sig alltid.. hehe.


Lördagen blev hur bra som helst den med. Jag och Melvin tog oss ut på förmiddagen på gården för lite lek i geggan där ute

     

Efter att vi hade suttit där ute en stund så kom fina bonusmoster Carro på besök, hon har varit i turkiet i två veckor så hon va saknad!!

 

Vi gick in för att få i oss lunch och sen bara få umgås en liten stund. Till slut tröttnade vi på varandras sällskap och hon åkte hem, hehe. Jag kände att jag behövde vila eftersom Marlon va på väg och skulle stanna över natten.. mycket energi behövs när små killarna ska spendera tid tillsammans!!


När Marlon och Jonas kom hem så stack i iväg direkt.. Melvin och Marlon ville nämligen iväg och titta på flygplan.. så vi tog bilen och stack till arlanda.. mm jag vet att det finns brommaflygplats men jonas skulle prompt till arlanda.. hahahah tro mig.. han ändrade sig när vi kom fram!!


Melvin haha han va helt rabiat, vi hade ingen vagn med oss. Men gå åt vårat håll skulle han absolut inte, han struntade i om vi gick iväg han fortsatte att springa åt det håll som va åt motsatt håll!!! Även omMarlon ropa på han, då tittade han bakåt på oss för att sen börja springa. Skrattade samtidigt gjorde han oxå. hahaha Det va jonas som fick springa efter Melvin så han va helt slut!! Killarna va väl mer intresserade av annat än de där stora flygplanen

     

De hittade en stor pall att klättra på, dansa på, sjunga på!! Jonas hyssade de lite men gav upp efter ett tag hahaha. Ni borde varit med shit va jag skrattade. Ni skulle ha sett hur jonas såg ut, svettig som en åsna och trött! För Melvin han ville verkligen inte som vi!! till slut ville vi bara därifrån så vi skulle mot bilen! Tror ni det gick, NEJ. Melvin han vägrade han skulle springa där inne och känna på allt möjligt.. Till slut kom vi fram och då hade vi fått böter hahahahahahahh. Men skoj hade både vi och killarna iallafall och det är väl det som räknas!


Väl hemma sen så fick Melvin sova medans jag jonas och Marlon satte oss i stora sängen med lite godis och tittade på "hitta nemo" på datan! Vi hade lite mys innan Marlon sen somnade.


Alltså jag kan ju säga så här.. Melvin alla leksaker som ska vara i hans rum, de låg inte i hans rum utan på alla andra ställen, medans saker som inte skulle vara i melvins rum, ja de va i melvins rum. Som tex hans matstol.. den hade de kanat in där... Det va bara att städa sen när båda två hade somnat!


imorse efter frukost tog vi på oss våra ytterkläder för att gå ut och leka lite på gården innan, röstning, lämning och träning.. Marlon hade tyvärr inga galonisar med sig haha så han fick låna av Melvin, melvin är då två år yngre än sin kusin!! men han är så liten ännu så han fattar inte att det såg ut som det gjorde hahahahaha

 

Här hade de åkt upp liite granna. Nu tänker ni säkert, stackars kille. MEN fan det va blött ute och han kanju bli förkyld och kall om rumpan....

 

vi va ute en stund för att sen ta oss iväg mot att rösta och lämna Marlon!!


Senare på dagen efter lunch och mellanmål stack jag och Melvin ut på gården igen för lite lek.. finare väder den här gången

 

Jag är så glad över den här lägenheten, det här läget! Gården vi har utanför fönstret är helt toppen, det är alltid någon där och leker. Så man känner sig liksom inte ensam. Föräldrarna som är där leker med sina barn och är engagerade. hur gamla barnen än är så kommer föräldrarna med ut och skojar till det en stund! ja det är toppen att bo här. tänk jag behöver inte ta mig till nå platser långt borta om jag inte vill, visst ibland är det toppen skoj att byta miljö och gård.. Men ha rvi långtråkigt kan vi bara ta på oss våra skor o sticka ut en stund!!!

Av Jenny - 19 september 2010 20:20

jag tänkte ju skriva ett långt inlägg. Men det hände en liten olycka så vi fick ta bilen och köra mot nacka närakut. Melvin satte sig på sin lilla kofåtölj som han fått av sin kusin Marlon, den ramlade snett. Melvin han ramlade rakt in i sängkanten och slog upp ett litet jack i ögonbrynet

 

Han va ledsen en stund men det gick över och han gick mer o låtsades gråta. hehe min lilla fis va tapper som en prins! Det kom inte så jätte mycket blod heller men vi ville vara på den säkra sidan så vi stack.


Det va överfullt i väntrummet och jag suckade till lite.. men när de såg Melvin, han charmade de allihop där i kassan så vi fick faktiskt gå före alla andra. haha ibland är det bra att vara söt!! Doktorn kom in, tänk det va samma doktor som titta till oss då vi va sjuka och Melvin hade sina prickar.. Nu tror ni säkert att doktorn kom ihåg melvin hahahaha men nej han kom ihåg mamman han... hm!!


Melvin fick tejpa ögonbrynet

 

Han va verklitne jätte duktig där inne och grät inte en enda gång.. log mest hela tiden! SEN när vi satte oss i bilen och han såg maten jonas varit och handlat DÅ började han att skrika för han ville ha mat!!! knäppis..


Nu är vi hemma, melvin somnade för ett tag sen och mår toppen! Han ska ha tejpen i ca fem dagar, ögat är lite svullet men han verkar inte lida så speciellt mycket!!


Av Jenny - 19 september 2010 17:20

Så det får bli ett långt inlägg nu med massa bilder.. träningen kan jag ta på sidan om! Men vi börjar med fredagen. I fredags så hade vi bokat möte med Kim och hennes två små pojkar, Maddox 3 månader och Malcolm 1.4 år! Vi tänkte ta oss en tur till Andys, trötta ut ungarna för att vi själva skulle kunna shoppa ifred sen.. hehe. Man får inte vara dum! Kim skulle komma lite sent, eftersom jag går på en väg som det inte finns bilar på tänkte jag låta Melvin få gå till Sickla eller en liten bit iallafall!

 

gå efter mig är ju inte någonting som Melvin vill göra överhuvudtaget!!! Det fanns en brant ner till vattnet ja han ville helst av allt rulla ner för den där branten men jag lyckades till slut få hans intresse där ifrån.. phu.. haha. Fast sen hittade han sin leksak i vagnen och ville gärna sätta sig ner för att leka med den

 

Ni som känner Melvin vet ju att han inte riktigt har lärt sig att krypa, han har hasat sig fram på rumpan på ett snabbt och effektivt sätt. MEN nu, nu när han har börjat på dagis ja då har han helt plötsligt lärt sig att krypa. Det är någon sång de sjunger om hundra hundar som kryper i en ring.. jepp o min unge har lärt sig att krypa.. jippi!! Hur glad jag än är över att han har börjat krypa så kan jag ju berätta att jag inte är jätte glad när han ska stanna mitt i promenaden för att börja krypa

 

haha men det är något jag få ta helt enkelt.. efter en halvtimma så satte jag han iv agnen och vi drog mot andys!!

   

Båda pojkarna och mammorna blev helt slut så vi bestämde oss för att äta lunch och sen dra där ifrån.. lasagne blev det åt hela högen som slank ner.. Vi hade en underbar dag.. som inte slutade där.. Eftersom de sen hängde med hem för att fika lite mellanmål och nybakta bullar

 

grabbarna grus!! Ja vi hade en underbar dag.. nu ramlade Melvin så vi måste sticka till akuten och se till så han får bli tejpad.. mer om det sen..stress..


Puss på er..


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards