Alla inlägg den 16 september 2010

Av Jenny - 16 september 2010 21:55

Idag är det torsdag och det har inte hänt så mycket i mitt liv förutom dem vanliga grejjerna liksom! Eller jo det har faktiskt hänt en rolig och väldigt ovanlig sak!! Jag tog en väg jag aldrig har gått förut, en väg som jag inte ens blivit visad att den finns där utan har bara hört att den finns där. Jag tog den vägen till sickla eftersom att gå till dagis liksom bilvägen ja det tar nästan 50 minuter och det har jag väl för fan inte tid med varje dag hehe! Men jag började gå.. sen gick jag lite till och helt plötsligt ja då va jag där, i sickla!! Jag hittade kan ni fatta!! Jag hann inte bli arg, irreterad eller börja skrika fula ord utan jag hittade! Den vägen tog inte alls lång tid och nu kommer jag nog aldrig mer ta bussen till dagis för detta kändes lite smidigare!! Om det nu inte spöregnar förstås då kan det vara skönt att sitta på en buss!!


Idag när jag lämnade odågan så gick det inte jätte bra, han va verkligen jätte ledsen och fröken såg på mig att även jag blev ledsen så när jag gick sa hon åt mig att ringa sen om jag kände för det! Men jag ringde inte utan fortsatte min dag med mina rutiner precis som vanligt, mina tankar va hos Melvin men jag är så trygg med det nya dagiset så jag vet att han har det bra där oavsett hur ledsen han va när jag lämnade han!! Men jag är ändå glad att jag tog ledigt imorrn så vi får vara med varandra. För de sista två dagarna har han varit så kramig och velat vara nära nästan hela tiden. Kramar man om honom ja då släpper han inte utan håller om en jätte hårt.. sötnosen!!! Han är verkligen så gosig och älskar att mysa.. men haha även att slåss. Så fort han inte får som han vill ja då kommer det där slaget, hinner man undan fortsätter han tills han träffar... träffar han inte eller jag tar bort han ja då börjar han att gråta hahahahahah.. han ärså jävla envis och kaxig!!


Att sitta på skolan idag gav mig inte så jätte mycket i studieväg men det gav mig rätt mycket på ett känsligt plan! o jag är glad att jag tog mig dit för att sitta där med en väldigt bra och trevlig tjej!! Jag tror vi svarade på två frågor utav tio på hemprovet haha. Men det löser sig!!!


Dagens träning:

Det blev ben idag.  20 knäböj, 40 gående utfall, orkade bara 8 upphopp.. De körde jag på raken utan vila. fyra gånger!! Jag dog!! Efter dem blev det upp och stå på bänk två gånger 20..den va tråkig nämligen. sen rulla benen på en pilatesboll 4 gånger 15. häärligt!! Svettigt och flåsigt va det. Men det räckte inte så jag gick och körde benspark 3 gånger 14 och baksida lår 3 gånger 14!!! Jag kunde itne gå ner för trapporna på sats sen så jag tog hissen ner.. hehe!!


Nä nu ska jag gå och lägga mig för jag är helt slut.. har bakat bullar hela dagen och det blev bullar på en liter mjölk.... ont i magen kommer vi nog få allihopa i den här familjen imorrn men det löser sig så småningom.. jaja puss och godnatt på er..


Just det.. Melvin ja han somnade innan sju idag. utan middag och allting.. han va jätte trött så vi får se vad som händer imorrn med min lilla fis.. om det är sjukdom på väg. eller om han bara är trött och bevhöer mycket närhet..


puss puss

Av Jenny - 16 september 2010 07:47

Jag trodde att jag idag skulle vakna upp till skinande sol och lite kall luft i näsan.. Men nej då, regnet öser verkligen ner och jag funderar på att stanna hemma.. orka ta sig ut i detta regn när man inge regnskydd till vagnen har eller till mig själv.. Melvin ja han får ju självklart ha regnkläderna på sig om vi tar oss ut!


Fast jag har lite planer idag och det är att gå till gymet träna mina ben och sen sätta mig och plugga lite innan det blir dags för att hämta ungen på dagis.. Ja vi får se, vi tar oss nog ut ändå... hehe. ibland har jag lite beslutsångest men det brukar lösa sig till det bästa!!


Natten gick så där, jag är lat och bekväm så när melvin vaknade upp i sin säng för andra gången runt två tiden i natt ja då fick han följa med mig in till våran säng. Jag har inte ork eller energi att hålla på o vaka på nätterna inte nu när jag måste fokusera mig på så mycket annat samtidigt!!


Nej nu ska ungen få sig en dusch.. han duschade igår kväll men efter denna frukost och han tyckte det va super skoj att torka yogurth i håret ja då blir det en dusch.. puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards