Alla inlägg den 23 september 2010

Av Jenny - 23 september 2010 12:35

Men det är väl som det ska vara när man har små fisar att ta hand om. Planen va ju att sticka iväg o träna sig lite så jag laddade på med lite Jack, idag va det nämligen benen som skulle bli piskade. Men bonus systern ja hon försvann någonstans där borta i gustavsberg. Då fick jag mig ett räddande SMS av fina diviga Nadine att, kom hit o lämna melvin medans du tränar så kan du ta chiara efter så jag kan sola!! Toppen!!! Vi tog på oss våra kläder och stegade ner mot sjöstaden. Men under tiden så märkte jag att melvin blev jätte trött o väl framme ja då ville han bara sitta i knät. Så jag hoppade träningen o stannade kvar för att umgås lite, melvin fick feber:(!! Men jag o Nadine ska istället ta oss en liten promenad här medans ungarna sover o självklar efter Hon solat klart haha jag sitter här på backen med två vagnarno glassar i solen;)!! Imorrnr är en ny dag o vem vet då kanske farfar vill komma över för att vara med sin melvin OM han nu inte blir jätte sjuk förstås!! Men en trvkig stund med Nadine är aldrig fel puss på er!!

Av Jenny - 23 september 2010 07:55

Ja vi tar dagens inlägg nu!!! Gomorron natten gick smärtfritt förbi, ungefär vid 1 tiden vaknade Melvin lite lätt inne hos sig och istället för att bara ligga där tills han somnat om ja då somnade jag med. Så vi fick sova bredvid varandra i natt och vi sov hur bra som helst fram till klockan sju!! härligt!!


Nu så här på morran ja då har vi suttit i sängen och tittat på lejonkungen på datan.. melvin har börjat bli intresserad lite grann iallafall. för idag va det nämligen han som började dra och slita i datan och skrika.. aaaa, aaa.. alltså han ville titta!! Men va fan.. haha nu står han och dricker vatten ur en flaska och han har kommit på att om man vänder flaskan upp och ner ja då kommer det massa roligt vatten på golvet.. roligt!!!!!!!! Tur att pappan inte är här han är ju så rädd om sina golv hahahaha.


Som ni märker är vi hemma idag, jag kände att vi behövde lite lång ledigt även denna helg och eftersom jag är klar med allt i skolan ja då kan vi stanna hemma och mysa redan från idag!!! Det är grejjer det!! Men om en stund förhoppningsvis kommer min bonus syster Carro hit på besök för att passa odågan så jag kan sticka och träna mina ben.. härligt med familj eller vad säger ni!! Är hon för trött så kanske jag ringer farfar och frågar, han blir ju alltid så glad när han får umgås med sin lilla Melvino!


Jag måste bara visa er.. igår så visade Melvin sina färdigheter på att halsa ur en flaska.. vet fan inte vem som har lärt han, kanske har han sett hur jag och Jonas gör.. men haha det va fan skoj!!


Nä nu vill Melvin ha frukost han går och försöker öppna kyl o frys o säger.. ba.. det är gröt!! puss på er alla glada..


imorrn kommer min mamma hit till sthlm och hälsar på.. Den här gången ska hon bo hos oss. oki vi är inte klara ännu o ingen soffa har vi. men det löser sig alltid!!!

 

Av Jenny - 23 september 2010 07:47

Mitt humör är på topp idag och va även igår. Vi hade som sista dag att lämna in hemprovet idag, jag gjorde det igår.. sååå skönt kan jag tala om! Igår va jag en stund i skolan på deras hälso dag det va väl rätt trevligt men jag hade inte blivit ledsen om jag stannat hemma. Att lämna melvin på dagis igår gjorde ont i mitt hjärta för att han va jätte jätte ledsen! MEN då tog Nadines kusin mamma över och helt plötsligt ja då va han happy igen haha.. så det kan gå!


Igår skulle de fotograferas på dagis och det hade gått suveränt. Men igår efter skolan iaf så stack jag till gymet för att pumpa armarna lite. Jag känner att jag nu måste öka lite i vikt för att det ska hända nå mer men ibland är man lat och bekväm och vill bara svettas..

 

Men jag börjar iallafall bli rätt nöjd förutom att jag vill bli fastare då ra.. hehe. jag kommer i nästan alla mina gamla byxor igen. Oki det på sidorna sm jag har nu haha det har jag aldrig haft förut och höfterna är liiite större så man får gå och dra upp de rätt ofta. Men på plats kommer de iallafall, jippi jeho!!! haha.


När jag hämtade Melvin igår så sa alla fröknar att han hade varit så glad hela dagen och att det gått jätte bra, hm håll tummarna nu att de thåller på att lösa sig då att han även där kan vara sig själv. Ja ni vet, glada, energiska pratsamma Melvin!!! För då kommer alla fröknar och Melvin själv ha det så himla roligt där på dagarna!!  vi tog oss hemåt efter ett besök inne på ica. Igår orkade jag inte gå hem hela jävla vägen för att sen ta mig upp för backen så vi väntade på alla bussar man kunde hehe. vi tog oss till henriksdalsberget för att där sitta o vänta på bussen som skulle ta oss hemåt. då fick det bli lite lek där ute på torget

   

Melvin trivdes och jag fick kämpa sen för att få med han upp på bussen... jätte roligt verkligen!!! hehe. Sen väl hemma ja då såg han ju att alla andra barnen va ute på gården så där fick vi stanna en stund innan det blev matdags... Jag kan säga så här.. att ta en 14 kg klump i famnen som absolut inte vill följa med och sen vagn med alla påsar och väskor i händerna va fan inte det lättaste.. Folket ute på gården fällde några kommentarer eftersom hela grannskapet hörde att melvin INTE ville gå in.. Jag tycker om att han är som jag.. älskar att vara ute!!!! Men ibland måste man in sörrni haha. MEn efter mycket om och men fick jag in han i lägenheten där han grät några minuter innan han gick in till sitt rum och lekte!!


Vi beställde även en jätte fin tavla igår borta i nacka forum.. en stor avlång tavla över slussen och gamla stan förr!!! fint!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards