Alla inlägg den 2 september 2010

Av Jenny - 2 september 2010 20:56

Ja jag längtar tills allt i lägenheten är upp plockat och vi bara kan njuta av vårat nya hem. Soffa har vi ingen då våran älsklings soffa va för stor så den står nu i min systers lägenhet!!! Säng åt Melvin har vi inte heller ännu men jag vet vilken jag ska köpa en från ikea. MAn kan ändra sängen i lite olika lägen men man köper den när sängen är högt upp och så är det en plats på golvet. Jag ska lägga madrassen på golvet och göra en mysig säng åt han där nere. För då får han en stor säng som han vill ha det. plus att han inte kan ramla ut och hamna på golvet!! Det känns toppen!


Soffa måste vi ut och leta efter men vi brukar hitta våra stjärn skott rätt snabbt när vi arbetar tillsammans. Fan vi kommer få det härligt fint där uppe på finnberget!!


Idag efter dagis stack vi hem till mormor Hjördis och tog det bara lungt.. eller jag tog det lungt Melvin röjde som vanligt. Nu för tiden så kan man inte bara sitta hemma en hel dag för han blir hel tokig och hoppar upp och ner på allting, klättrar på allt han kommer åt.. ja han har massa energi min lilla prins! Han tycker det är jätte roligt när man tar saker från han

Eftersom han hade sån himla energi stack vi ut på en promenad mellan regnskurarna! alltså Melvin älskar att gå och springa, han är jätte duktig att ta sig upp på lite högre ställen och trösklar. MEN när han ska ner haha ja då tar han sats ska ni vet. Han sätter sig en stund innan tröskeln och hasar sig fram för att sen ta sig neråt!! Han är så jävla söt för han gör det överallt även när vi är ute..

Han kan inte heller sätta sig precis när tröskeln bbörjar utan han sätter sig en bit ifrån! Erkänn att han är hur söt som helst min prins!!


Nu ligger mina pojkar o sover, Jonas är jätte sjuk tyvärr men hanmåste ta Melvin imorrn ändå eftersom jag har mitt första prov och missar jag det blir det ett jävla projekt att försöka göra nästa gång. Då nästa kurs börjar direkt på måndag. Måndag mm då jag måste vara hemma efetrsom jag ska skola in Melvin på dagis. Inskolningen slutar på tisdag förhoppningsvis.. Den måste för jag ska på en föreläsning på onsdagen till kl fyra. ja allt löser sig säkert men manm får lite lätt stress väck i magen haha!!


Nej nu ska jag fixa ordning mig för sängen så jag orkar upp imorrn bitti.. puss och kram på er dä rute

Av Jenny - 2 september 2010 14:52

Att man ska vara så här jävla trött? Jag är så jävla trött så det finns inte. Vi vaknade upp rätt pigga imorse sen tog vi ju oss till dagis för lite inskolning, kanske är det dagis besöket som spökar för mina ögon vill inte vara öppna utan de vill bara blunda!


Dagiset är jätte bra och jag är nöjd. Det är en bra barngrupp med bra pedagoger. Det är liksom gjort för små barn.. på riktigt denna gång. inga leksaker som ¨är till fyraåringar inte nå jätte mycket stök utan det va en småbarnsgrupp. Exakt det jag ville ha och sökte efter! Jag är så nöjd och glad. Melvin han älskade att vara där inne. vi fick börja själva inne med en annan flicka som skolades in så de fick liksom rota sig i själva avdelningen och det va toppen! Melvin hade jätte skoj!


Sen kom alla andra barn in och Melvin ja han försvann haha. Han ville inte  vara med mamma då utan springa efter alla andra barn och se vad de hade för sig för skoj! Vi skulle som planerat vara kvar till kl tre idag. Men efter lunchen när de skulle vila ja då ville inte Melvin riktigt vara med längre. Han va absolut inte ledsen men det va lite konstigt för han att ligga där på golvet bredvid alla andra barn. Så han sprang upp hela tiden och skulle mysa med de andra. Så vi tog på oss våra kläder och gick ut med vagnen i stället. Fröken tyckte det va en bra ide för han ska ju inte bli ledsen utan dagis ska vara något roligt!! Melvin somnade direkt!!!


Jag måste bara berätta, efter lunchen sticker barnen in och ska tvätta mun o händer, toppen. Melvin hahah ja han började tvätta sin mun men han tyckte även att pojken som stod bredvid han behövde tvätta munnen så han började tvätta hans mun så gott det gick!! roligt att se som mamma men jag tror inte pojken tyckte det va toppen skoj!! Melvin gör samma här hemma. sen när han ser krämburken ja då sk ahan ha kräm i handen för att smeta ut i håret och i ansiktet! Min fina kille. herregud vad de tar efter!!


Jag fick ingen lunch idag för det va meningen att jag skulle äta efter Melvin somnat så jag kunde koncentrera mig på han under lunchen. hungrig som en gris blev jag och min kropp ja den skrek verkligen efter fett!! Så till slut hamnade jag på mc donalds..jag brukar ta morötter och vatten till min hamburgare men idag ville jag verkligen ha fett så det blev även pommes till!!


Nej nu ska jag kramas lite med min son som klättrar upp och ner på allt han kan här hos mormor Hjördis.. Sen kommer våran Jonas hem efter jobbet och ska bara ta detl ungt med oss! imorn är det han som är hemma med Melvin så jag kan gå till skolan och göra mitt prov. Sen blir det väl ikea eller någe sådant.. för melvin behöver sig en säng, jag behöver trådbackar. o så vill jag titta på lite gardiner!


Nej nu blev det för långt.. puss på er alla glada

Av Jenny - 2 september 2010 07:44

här i huset vaknade familjen upp lite innan kl sex, varför?? Jo för att Jonas alarm ringde hehe. Ja men det gjorde inte så mycket denna gång eftersom jag och Melvin ändå ska ta oss mot sickla och gå till det nya dagiset! Ni förstår nog inte hur bra det känns. Jag är en rätt tuff tjej som inte  gråter och tycker att dagis är toppen för barn. Så hamnar just vi på ett ställe som får mina tårar att rinna och att jag INTE vill ha Melvin där!! Det va hemskt och nu ska vi till ett ställe som vi båda tyckte om på en gång!!


Ja det känns härligt helt enkelt och jag tror det kommer bli super bra där borta, jag kommer inte behöva känna att Melvin ska vara hemma då jag har  hemmastudier utan kan åka och lämna han med lättat hjärta. Ja det är en befrielse och jag är så jävla glad att vi fick byta så fort!!! TACK!!


Sen efter dagis ja då vet jag inte vad vi ska göra men det blir nog upp till lägenheten eller kanske till och med ikea med jonte myra. Men plugga en timma ska jag ta mig friheten att göra iallafall så jag klarar av provet imorrn! Jaja nog om det. Träningen vilar idag men imorrn kör jag på igen. OM inte vi blir sjuka för tydligen så är min stora kille dålig och ni vet ju hur lätt man smittar varandra inom familjen så håll tummarna nu att jag och Melvin klarar oss från allt som har med sjuk att göra.


NÄsta vecka kommer jag att vara lite mer social då är det mesta nog upp packat i lägenheten, Melvins inskolning har förhoppningsvis gått alldeles utmärkt så att jag kan bara lämna han där. Det bästa av allt, mitt humör kommer vara utomordentligt. hahaha förhoppningsvis!!


Nä nu ska vi ta på oss skorna och sticka iväg. puss på er alla glada

 

Här är en bild för ca två år sen. Denna dag va en dag då jag under min graviditet mådde bra och det va den absolut enda dag jag va inne i gymet! haha alla andra dagar va ju pytom men just denna dag va jag bra. Och då tog jag tillfället i akt och drog till sats.. ja va gö rman inte liksom..


Nej nu ska vi gå då.. haha

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards