Alla inlägg den 5 september 2010

Av Jenny - 5 september 2010 08:20

Igår tog vi ju oss till hemmakväll för att hyra lite film. När vi va där inne kommer det fram en liten söt unge till oss ca två år, som hade en rosa mössa, rosa napp och rosa skor plus va blond och väldigt flickig i ansiktet.. Ungen ville ge Melvin sin napp och va väldigt glad av att se Melvin. MElvin blir alltid glad när små barn vill komma fram och leka med han.


Sen kommer mamman fram och jag frågar, hur gammal är hon.... hm mamman svarar det är en kille han är 2 år och så sa hon namnet. Ja man kan inte alltid veta hallå.. o speciellt inte med allt det där rosa ja det är genus o sånt men ärligt! Men efter hon sagt barnets namn så kände jag igen han och frågade då om han går på Melvins gamla dagis men han går på det nya och då föll poletten ner.


Det va ju den killen som Melvin tyckte så mycket om på inskolningen. De har träffats en gång i ca tre timmar men lill killen kände igen Melvin.. fan va kul!! Det va han som Melvin gärna ville mysa med under vilan och som han lekte med under samlingen. Så de två började leka där inne med allt som man absolut inte får leka med. Melvin plockade ner alla snickers och mars för att ge till sin kompis och kompisen ja han la tillbaka godiset på alla ställen där de absolut inte skulle ligga. Så efter en stunds lek för de två fick vi mammor flytta tillbaka allt där det skulle ligga!


Sen när de gick så blev killarna ledsna. FAn va kul säger jag bara, jag är så himla nöjd med det nya dagiset så det finns inte!! Melvin har redan fått en kompis efter tre timmar där borta jeho haha..


Nej nu ska jag fixa ordning frukost åt oss tre här borta i danvikstull.... puss igen då

Av Jenny - 5 september 2010 08:06

Igår kväll gick jag och la mig som sagt efter första filmen. Jag är en trött tjej på kvällarna och kan inte hålla ögonen öppna hur länge som helst om jag inte aktiveras.. Men i natt sov vi ju hos farfar då han är iväg på jobb. Så jag fick sova ensam i ett rum med en härlig stor skön säng!


Melvin och Jonas sov i andra rummet han tyckte att jag skulle få sova ut för en gångs skull. Så jag låg där i nne och bara sov hur skönt som helst. Fram till.. hm hör o häpna 6.50, jag vaknade alltså tio i sju. Före Melvin och Jonas. Jag låg där inne och försökte somna om men inte då. Då kommer det där att man ska glutta lite på sin iphone. Ja jag vaknade tidigt idag och före min son oxå.


Sen är det så här att när när jag sover med melvin som jag nu gjort de senaste fyra veckorna eftersom vi inte har haft plats för någon säng åt han hos mormorn min. Så vaknar jag jätte lätt av när han rör och vänder på sig, han gnäller o ibland pratar i sömnen. Jag vaknar och tror väl att även Melvin är vaken och försöker ge han napp eller vända på han.. fattar inte varför jag gör så. För när Melvin sover med jonas har han inte något alls av detta problem och det är ju för att han sover så tungt att han inte vaknar när Melvin sover och rör på sig. Så jag måste försöka sluta med detta.. för min egna skull. Bättre när Melvin nu får sitt egna rum.


Sen oxå på mornarna.. ja det blir lite orättvist.. När Melvin sover med mig vaknar han oftast innan sju mennär han sover med Jonas brukar de vakna vi åtta eller till och med efter åtta.. UNGE haha!! Men det är väl så det ska vara.. tur då att han har en morron pigg morsa..


Idag blir det plock i lägenheten men även en tur till ikea och EM möbler för att titta på andra soffor trots att vi hittat den vi vill ha. Man kan ju alltid hitta bättre....


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards