Alla inlägg under mars 2009

Av Jenny - 15 mars 2009 09:55

Man kan ju bli det ibland på nätterna. När jag drömmer konstiga drömmar som om att jag ramlar lr nåt. Så tro mig. JAg tror hela min mage blir orolig då och nervös.. JAg tror lillpojken blir jätte stressad det känns så iaf  i hela kroppen. Läskig känsla är det iaf!! Men haha jag får andas lungt o stilla, ljupa andetag o hålla lite på magen så brukar han lugna ner sig.


Men konstigt det där. Att han känner när jag drömmer, när jag blir arg, lessen orolig.. Men ändå ganska härlig känsla!


Inatt, min sömn va som vanligt skit dålig. Fan den här helgen har jag haft mer ont än innan. Jag som trodde akupunkturen skulle hjälpa.. ok den gör det men jag ivll ju ha bort smärtan helt o hållet!! Nu ska jag .. göra absolut ingenting!! Vänta på att Jonte myra vaknar.. 


Kram på er

Av Jenny - 14 mars 2009 23:31

sak bara. Jag läste min syster blogg tidagar och såg ett inlägg av ngn Malin. Hon har liksom bara skrivit. Trevlig kväll. ingen min syster känner lr så..


O rakt på sak som min syster är.. så stolt jag är.. så har hon gått in på den här malins blogg o skrivit i en kommentar.. 


Försöker du ragga läsare lr? 


hhaha erkänn klockrent.. haha jag skratta iaf.. hon har ju lärt sig av den bästa.... 

puss igen

Av Jenny - 14 mars 2009 23:24

JAg fick mig en tripp till kallhäll ikväll ändå.. Hem till Cicci och Wille. Men hm jag fastna som vanligt kvar i bajsbilen några timmar. Så när jag väl kom fram hade både melodifestivalen börjat och Wille somnat. han som längtat så efter mig.. Han sparade t om sin mosade banan som jag skulle få..oo så sött. Men när jag kom hade han somnat för tio minuter sen.


Så jag och hans mamma titta lite på varandra sen bestämde vi oss för att vi skulle väcka han. Vi va två st o skulle väcka lilla Wille.. Tror ni han vakna. Nej han va helt jävla deckad.. han ville verkligen sova. Vi gav upp.. o tro mig vi ruska lite o ropa lite .. men han ville sova.. 


Vi hade en trevlig kväll o tänkte ju iaf från början titta melodifestivalen.. Men när jag väl träffar människor så kan inte min mun vara tyst.. den glappar precis hela tiden.. Tur att Cicci är likadan.. Så vi va tysta när det va röstning. 


Ok rätt låt vann inte men jag tycker ändå hon förtjänade att vinna för hon såg så himla chockad ut o hade verkligen inte en aning om att hon skulle vinna. sånt tycker jag om. Andra kan liksom på nåt sätt ta för givet att folk VILL att DE ska vinna.. 


Jag gillade moving on och den grekiska.. men men .. INga tårar här inte!!


SEn kom min söta jonas o hämta mig.. jag fastna inte i bajsbilen utan vi fick en fri väg hem jeho. Så nu ligger jag här i soffan o bloggar lite.. Tänkte väl gå o sova.. men har så ont så jag undrar om jag ska hålla mig vaken hela natten istället för at tbehöva vakna upp var femte minut.. NEj jag testar nog att sova jag..


Puss på er alla glada..

Av Jenny - 14 mars 2009 16:31

JA det bidde ingen lunch med toppe.. han ringde inte.. hm han dissa mig. hehe..Men det gör inte nåt. jag gick o la mig o vakna.... nu.. Ja shit va trött man är när man inte fått sova nt under natten plus att man har ont.. Så rolig nej det är jag inte!!


JAg ska ju hem till Cicci idag och titta melodifestivalen men det är lite upp till jonas. Han har varit iväg på jobb nu sen kl 10 imorse trorjag. Stackarn det tar aldrig slut. JAg är så stolt över han! Men kommer han hem snart så måste jag iaf få imig nåt att äta har inte ätit nåt ju.. Sen kanske han kan om han hinner släppa mig hos Cicci annars blir det en hemmakväll för mig.


MEn jag är inte lessen för det.. Det vore självklart jätte mysigt o åka dit bort. Men går det inte så går det inte. Då får det helt enkelt bli en annan kväll! Nu ska jag sitta lite i soffan o titta tv.. Ja det är så mina dagar ser ut. 

Sova, äta, vila framför tvn, äta, sen sova lite till. hehe. roligt va.. 


Puss på er igen då

Av Jenny - 14 mars 2009 13:16

har jag faktiskt städad. Jag har fixat i badrummet och i vardagsrummet och på köksbordet. plus försökte damsuga lite.. fast jag har jävligt ont. Men fan det såg för hemstk ut o jag klarar inte av det..


Men köket får fan Jonas ta.. för annars kommer det en spya på golvet!! O det vill jag helst inte. hehe.. Sen är det lite kvar i sovrummet. men nu kan man iaf sitta här utan att bli så jävla förbannad för det är stökigt. jeho..


Jag har precis duschat o ska fixa håret men jag orkar inte.. Men jag o toppe tänkte ta oss en tur till vällingby centrum o äta lunch.. så vi får se va som händer.. JAg ska ju oxå köpa present åt min syster.. För jonas har jour så han kan man inte räkna med i helgen tyvärr.. Jaja jag ska väl göra mig lr iaf försöka göra mig fin.. Fast min värk!!! Ja jag har fan fortf värk.


Jag som ska bort ikväll till en tjejkompis o titta melodifestivalen. Lilla Cicci och hennes sötaste wille.. Men jag vete fan om jag klarar av det. Jag har så ont.. o som sagt man blir fan inte så social då. man vill bara ligga ner o försöka glömma bort smärtan.. så vi får se även där va som händer


Puss på er alla glada

Av Jenny - 14 mars 2009 09:42

Jag fick mig en riktig trevlig fredag faktiskt. MEn fan jag fick vänta länge.. hehe. JAg satt här o va så hungrig sen ringer Camilla vi sju tiden som en räddande ängel. Vi tänkte ju att vi skulle äta nåt riktigt gott så vi styrde kosan mot sundbyberg..


Hallå alla mina vänner, JAG hitta dit och JAg hitta hem.. helt otroligt lr va säger ni!! Jag blev lite osäker på hemvägen men det gick bra. jeho. hehe..


MEn iaf.. Om maten då .. vi beställde, det luktade gott vi kom hem. Vi började äta o fy fan det va äckligt Eller det va inte äckligt. Men det smakade absolut ingenting!!!!!!! Alltså det va faktisk helt jävla smaklöst o vi båda som sett fram emot maten!! Men vi åt ändå eftersom vi va så hungriga..


Hon tog med sig sina två små söta vovvar oxå. Men jag tror jag o ceasar är mer bundisar .. han ville ligga på magen hela tiden o gosa med mig. han va helt tokig. haha han villa hålla i mitt finger ja han va lite knäpp.. Hankanske gillade min lukt. hehe..


Vi hade iaf en trevlig kväll o det va länge sen vi träffades!! Så tack för igår Camilla!!! Men en sak.. lite rädd är man när hon kör. hahahahah

 hon sitter där o säger att hon inte ser nåt o glömt glasögonen hemma. så jag satt ju på helspänn. hehe.. 


Puss puss

Av Jenny - 14 mars 2009 09:39

har vi varit den här helgen och gjort ngt för en annan person, vi kan kalla den här personen för S. Men jag har sagt det att gör inte S rätt för sig den här gången så är det för sista gången!!!!! Tro mig..


Jag är inte en snål och svår människa.. Men jag gillar inte nrä man inte gör rätt för sig!!! Man behöver absolut inte göra massa saker tillbaka men uppskattning och rätt för sig är viktigt!!!


Vi är inte EN person här.. vi är TVÅ!! Så det är bara att vänta o se om det blir sista gången?!  puss för mig

Av Jenny - 14 mars 2009 09:36

Fy fan i helvete säger jag. I natt har jag inte kunnat sova. Eller jag har sovit korta stunder. precis som alltid men den här natten har jag verkligen vaknat av min jävla smärta i revbenen. FAn säger jag alltså. Inatt gick smärtan bak i ryggen upp till under bröstet.. Har inte spelat ngn roll på vilken sida jag legat på. Usch jag orkar inte!!!


SAmtidigt som min högra arm börjat somna hela tiden oxå. Jag fattar inte va som är fel!! Jonas kom väl hem vi halv tre i natt han va och mös lite med sin (fast egentligen min hehe) kompis Toppe.. underbar människa.. Men när han kom hem o gick in o såg att jag va vaken.. Ja han blev lite orolig över att jag har så ont.. Men ingen kan liksom göra nåt.. Det kommer vara där.. Det försvinner förhoppningsvis efter förlossningen.. Men jobbit att inte få sova bara..

usch!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards