Alla inlägg den 6 augusti 2009

Av Jenny - 6 augusti 2009 22:53

så skulle bruttorna från tyresö komma o våldgästa mig idag. Men båda bangade.. men helt ärligt jag förstår de.. Vem fan orkar åka ut hit när det är sol o värme ute. Tror ni då själva att man självmant sätter sig på buss o tunnelbana över en timma för att komma o fika kaffe.. Eh nej jag skulle inte tro det!!!


Så jag och odågan tog vårat pick och pack till buss o tunnelbana och åkte till eriksdahlsbadet, där syster yster och min underbara Marlon väntade på oss.. oo jag har saknat marlon!!! Vi badade lite granna. För övrigt kan jag säga att det va mitt första dopp för iår.. pinsamt ja jag vet. Jag brukar ALLTID bada i slutet av maj. Men nu va jag nyförlöst o har inte vågat bada på grund av ärret och infektioner man kan få i snippan... inget jag vill ha.. !!!


Men jag tog mitt första dopp idag iaf o fy fan va skönt det va. JAg kasta i Marlon lite granna o han SKREK kan jag tala om .. han skrek UTA UTA UTA .. som faktiskt betyder sluta. Så jag slutade. Då skrek han oppa oppa oppa.. ja det betöd att jag skulle fortsätta. ahaha sen höll det på så där ett tag. Tills jag tröttna.. 


Vi köpte nå jävla lax där borta som smakade skit. Eller skit o skit. det smakade salt så in i helvete.. Så Marlons lunch som bara låg där o inte blev uppäten hamnade i min mage.. satan säger jag. men men jag va ju tvungen.. 


Så här på kvällskvisten blev vi bjudna på middag hos Melvins farfar.. Nu ska vi nana lite granna så vi orkar hela dagen imorn. För då blir det åka av till Gustavsberg. lååång ja jag vet.. men men.

puss på er alla glada

Av Jenny - 6 augusti 2009 15:27

faktiskt lite lessen idag! Jag vet inte varför men jag känner mig lite ensam här hemma!! Jag älskar min träning, jag är inte jätte mycket för massa andra saker men träningen är mitt liv. Men jag skulle aldrig ta den före min familj ALDRIG!!!


Så idag när det är MIN tränings dag. ja vi har bestämt att vi ska ha varannan. ja då väljer HAN att gå o träna ändå... men hallå det är min dag o det är väl roligare om jag tränar nu på dagen så man kan hitta på nåt sen på kvällen???


Nej då ska han träna först o tycker jag kan träna sen. MEn jag hoppar min träning då. För det är så jävla fint väder o jag vill gärna att vi ska hitta på nåt som familj. O han hade absolut inte nåt emot det utan godtog det. Men borde inte Id-en kanske säga. Men jenny det är din tränings dag idag så gå du o träna så hittar vi på nåt sen.. ja jag blir fan lessen!!!


Vi ska till linköping ih elgen men han kan faktikst åka dit själv.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards