Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av Jenny - 7 augusti 2009 22:07

trött jag är. Jag ska gå o sova jag lovar. Men jag försöker fixa mitt himla itunes, det är nåt som inte vill fungera på den så jag får inte in nå musik på min ipod!!!


Tokig.. jag, hm kanske  lite då!! Det värsta är att det är nåt som jag har gjort med datan för några veckor sen. så inte itunes funkar. När man sätter in en cd  eller bara kameran så man ser bilder. inte ens det kommer upp. Så jag vete fan va jag har sysslat med. Det ordnar sig säkert ngn dag. Men just nu så vill jag verkligen kunna bränna en cd eller lägga in musik i ipoden. För imorn bär det iväg till linköping så det kan vara nice att ha lite bra musik att lyssna på. Så man inte bara lyssnar på ngn annans musik hela vägen.. 


Jaja vi ser ju vad som händer..

Av Jenny - 7 augusti 2009 19:16

är det värsta jag vet!! Om jag ogillar en person så umgås jag helt enkelt inte med den människan!! VARFÖR ska man??? Varför ska man säga varje gång man ses o vi måste ta en fika snart. VArför ska man ens hälsa.


Om jag ogillar ngn försöker jag inte ens vara dens vän.. ser jag den ute på stan stannar jag inte o pratar. Jag kanske nickar ett hej men inte nå mer. Varför ska jag. VArför ska jag stå där o spela att jag vill vara vän när jag inte ens tycker om personen??


Samma gäller det, tycker jag iaf. Skaffar man sig en pojkvän.. o hans kompisar har tjejer.. Gillar man de är det ju hur jävla toppen som helst.. Men ska man bara säga varje gång man hörs eller ses.. o vi måste ses snart. SNart kommer vi o hälsar på?!! Varför ska man göra det för. Vill man inte o orkar inte så gör man det helt enkelt inte!! Tycker jag iaf. VArför ska man spela trevlig??? Det betyder inte att man ogillar den andra personen men man kanske helt enkelt inte vill..


Sen vill man kanske ses o säger det jämt o ständigt men ingenting händer.. ja då vill man helt enkelt inte!! Som sagt man MÅSTE inte bli kompisar..Vissa kanske vill ha kontakt då o då för att få veta saker.. inte vet jag.. MEn det är oxå lite falskt tycker jag!!! 


haha märks det att jag är lack idag eller. Den där hemfärden från gurra blev för mycket i denna värme.. som jag faktiskt helt enkelt bara älskar..

Av Jenny - 7 augusti 2009 18:54

Gustavsberg gick hur bra som helst. Ja det tog väl ca 1 timma o 12 minuter men det va det värt. Melvin ville ju träffa sin bonus mormor maggan! Vi hade en mysig dag ute på altan.. Melvin va lika glad som alltid... Iaf när vi är bland människor.. Han låg o skratta o prata.. ..


Men nu ska jag berätta om hemfärden. fy helvete va irreterad jag blev. Hahaha o det har fortsatt till nu kan jag tala om!! Till bussen gick det hur bra som helst . Men sen när vagn helvetet skulle på bussen gick det fan inte lika vidare. Det sitter två kvinnor på sätena där VAGNAR ska stå. Den ena flyttar på sig så ja gska komma in med vagnen. MEn den andra jävla f- an flyttar inte på sig. Så jag fastnar med vagnen i trappan kan man säga.. Hon sitter kvar. Den kvinna som flyttat på sig försöker hjälpa mig så gott det går. Men eftersom F- an sitter kvar på sitt säte där min vagn ska stå blir det jävligt trångt!!!! 


Så vagnen kan tyvärr inte stå på sitt ställe. så jag kan alltså inte sätta fast vagnen i det där snöret. Så MElvin far runt omkring där i bussen.. Alla ser det här. Även hon som sitter på vagn platsen men hon bara LER!!!! Hon ler o tror hon är trevlig mot mig .. helvete tänker jag. Så när vagnen rörde på sig så kölrde jag över hennes fot. JA det gjorde jag helt med flit oxå!!!  Hon fortsate att le


Sen när vi skulle av. ja hon satt längst in alltså skulle det vara lättare för mig att gå av först. Nej hon skulle tränga sig förbi för att gå av först.. jävla F-a säger jag bara. Det värsta är oxå att hon va väl i 25 års åldern!!!!!! O sen.. det va inte fullt på bussen det fanns massa andra platser!!


Nu Kommer jag till tunnelbanan.. mm vi va med om mycket på hemfärden.. o den som inte skulle bli irreterad.. ja men skoj för dig då!!! Iaf vi kom till slussen. Det fanns enhiss jag tog den.. hamna på fel plattform.. självklart!!!! Då fick jagl eta upp hissen på denplattformen för att ta mig till biljetthalen i mitten! JAg kom upp. Leta reda på hissen för att kunna ta mig till MIN tunnelbana.. det fanns alltså inte en enda rulltrappa!!! Så hitta jag hissen som skulle ta mig rätt. Ja då va den sönder!!!! SÖNDER!!!


Jag går till han som tar emot biljetterna.. han lyssnar på musik o vägrar typ att stänga av. Men jag tror han såg min blick att jag blev riktigt förbannad så han stängde av.. Jag fråga.. hur tar jag mig till tunnelbanan när hissen är trasik.. Han kollar på mig som jag är dum i huvet o säger.. " men du är ju vi tunnelbanan" MEn snälla gubbe. oki tänkte jag jag frågar igen. Hur tar jag mig NER till tunnelbanan så jag kan åka HEM!!!??? Jaha du ska ner. ja du tar hisssen säger han. JAg kokar men ler lite vänligt o säger .. Men hissen är trasig.. jaha har du vagn med dig. JA.. 


Då fick jag alltså ta den hiss jag tog upp dit ner igen. För att då ta en tunnelbana till medborgarplatsen för att byta till rätt tunnelbana..


Förstår ni nu.. att jag blev lite förbannad under hemfärden???? Melvin han sov under hela resan o fatta nada. hehe. 


Jaja nu fick ni höra min historia iaf!! Nu sitter vi här i soffan.. Melvin har redan somnat han blev väl trött av solen lr nåt sånt.. 


JAg och Jonas hade tänkt att åka till Maijas gokart bana o åkt lite. MEn Melvin blev så trött o decka.. Då vill jag att han ska sova i sin säng när vi ändå är hemma.. Så Nu blir det myspys i soffan istället!!!!

Av Jenny - 7 augusti 2009 08:30

vill jag bara säga hur himla duktig Melvin blir för varje dag som går. Iag när det gälller sovandet.. Förut kunde jag liksom aldrig bestämma nåt på mornarna för ajg aldrig visste hur nätterna skulle bli. Nej alltså han skrek ju aldrig. Men vissa nätter va han hungrigare än andra. Men nu börjar han sova igenom nättern.


Ja han kanske vaknar sex, halv sju. Men det gör absolut inte nåt om han sovit hela natten.. MEn i morse vet ni när han vaknade jo kl åtta. Jag vaknade t o m före han!!! oo va stolt jag blir..


Nu ligger han här i våran säng och skiter. Han är helt jävla röd i ansiktet för han tar i så hårt... O de som säger att bebis bajs inte luktar.. VA fan har ni för bebisar.. Nej det luktar absolut itne BAJS men sur mjölk kan jag tala om att det luktar.. Hahah bajs åldern, jag.. ja absolut.. Den kommer nog aldrig ta slut. Jag kan ju tala om för er den gången Melvin bajsa ner hela mig så skicka jag bilder till vännerna.. hehe. Hade människor inte varit så jävla känsliga hade jag nog lagt ut bilder här oxå.. Men ni slapp.. 


puss på er alla där ute

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards