Alla inlägg den 28 augusti 2009

Av Jenny - 28 augusti 2009 23:09

jävla trött men kan itne slita mig från min darling!!


men jag ska.. fö rimorn måste jag ta mig min fett promenad.. lååångt ska jag gå och hitta mördar backar är mitt mål haha

Av Jenny - 28 augusti 2009 21:23

tycker om att klämma i mammas ansikte.. tro mig... det kan göra lite ont.. o lite rivmärken får man på köpet. Men det är såå mysigt!!!


Han blir bara större o större.. tiden går så fort.. oo va han är söt.. hehe..


Tänkte bara tala om att jag lagt in lite bilder på några inlägg längre ner.. nu när datan fungerar...

Av Jenny - 28 augusti 2009 21:15

säger jag bara. Nu har vi haft besök av våra kära vänner Sebbe och klara med deras fina fina Tindra!! Vi åt massa goda köttbullar o potatis mos.. Mätta och  belåtna satte vi oss i soffan o mös lite. Sebbe tog tag i våran data o ville fixa den.


Sagt och gjort nu funkar våran vaio igen.. ooo va glad jag är.. jag kan skriva ordentligt jag kan ladda upp bilder.. lycklig helt enkelt kan jag tala om att jag är!!


IDag har vi haft en mys dag.. efter träningen kom Melvin med pappa o hämta upp mig vi körde mot kista o där kolla vi lite affärer.. sen tog vi oss hem medans pappan skulle åka o träna innan middagen..


Nu ligger jag och Jonas i soffan o jäser lite.. o eftersom jag fått tillbaka min darling fick jag tillåtelse att ägna all min uppmärksamhet till den hehe

Av Jenny - 28 augusti 2009 14:12

Blev ett pass med min lilla Anna.. Vi tog det lite lugnare idag eftersom jag haft två jävliga dagar med värk i fitt magen... Men lite körde hon med mig.. men det får hon.. o läs oxå.. bara hon!!!!

  

Så det blev power plate.. jag gillar den där uppfinningen kan jag säga.. ben o mage bidde det idag.. puss på er där ute Nu ska cellisarna bort för alltid

Av Jenny - 28 augusti 2009 09:20

Har börjat nu.. tisdagar kl 19.00 Gå på det fy fan va skoj.. ja lite pinsamt i början när man ska stå där och jucka hahah.. Men det släpper efter .. hm tio gånger. haha nej då. men efter andra gången iaf!!


Man känner sig het. hur fet man än är.. oki ja mådde lite dåligt i tisdags då jag såg mig själv i spegeln.. för fy fan jag har aldrig sett ut så här förut!!! Men kul va det o bättre självförtroende får man


Anna som kör passet. är en liten snärta som är hur gullig som helst!! Men när det väl kommer till stripen.. hm hon blir en annan människa. hahahahaha.. lite porrig så där.. ja det är fan skoj!!


Nu på tisdag är det kl halv åtta.. jag ska gå.. o ta med mig Kylämkorpi och kurre ska jag oxå.. för här ska juckas... jeho!!


Gå in på www.amtrain.se

här kör snärtan lite muskel.. grym är hon.. o musiken.. ja man blir lycklig
Av Jenny - 28 augusti 2009 07:30

på den här datan gör mig tokig!! Att använda Mac va inte så jävla lätt som jag trodde.. är det ngn där ute som är expert?? hör gärna av er. För först får jag inte in bilder från mobilen till datan.. nåt händer... men inga bilder.. Sen får jag inte igång itunes för det är nåt som saknas


Va fasiken då.. Jag saknar min Vaio... som ä r kaputt... men idag kommer våra vänner sebbe o klara o sebbe. Han kan datorer så han kommer få sitta med vaion idag.. Ja jag ska göra god mat åt de så han  känner sig utnyttjad.. hehe.. 


Nu ska jag upp.. tänkte sova till kl 8 men det fick ja tydligen inte. så nu ska jag upp. äta min frukost  för att sen ta mig till Anna.. jag är lite nervös för va hon ska hitta på idag.. Jag har ju haft sån jävla mens verk i två dagar så i form.. nej det är ja g inte. Men det ska nog gå bra ändå!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards