Alla inlägg den 4 augusti 2009

Av Jenny - 4 augusti 2009 22:04

är det mellan oss ska ni veta

Av Jenny - 4 augusti 2009 22:03

smakar smaskens

Av Jenny - 4 augusti 2009 22:00

jag tog bussen hem från gymet så såg jag nåt lite roligt. Oki man ska inte skratta åt andra men det såg faktiskt lite komiskt ut.. o knäpp som jag är tog jag en bild.. lyssnar ni


Alltså vi står o väntar på bussen, de som ska me. Det står en farbror o röker han har ngt för ena ögat som en pirat liksom. Tjejrumpa hade han oxå .. lite speciell så där.  När bussen kommer så skyndar han sig för att få gå på först. Sen sitte rhan med sånt där skydd som tandläkare har framför munnen o näsan.. Ja han kanske har nåt fel o får inte andas in nåt speciellt. Men han stod först o rökte.. det om ngt är väl farligt. Sen tog han bort skyddet o snackade med chaffören.. är det ngn som vet haha va det kan vara?? jag vet att jag har sett han förut. Jag tänkte gå fram o fråga, kanske nästa gång

Av Jenny - 4 augusti 2009 18:04

blev av.. jippi hehe.. Jag körde mina små skidbackar till bröst o triceps.. Lite mage oxå.. jag har precis börjat köra mage igen.. det känns väl så där jävla jobbigt kan jag tala om.. men vill man vara fin får man lida pin!!


Kommer hem nu o han bli lack på en gång. Jo för då säger snubben som bor här att jag ska diska ... eh.. NEJ jag tror inte det va!!! för det är hans skitgöra.. Disken. det har han kommit på helt själv. HAn fick välja va han skulle göra o inte. o han valde disken o damsugning.. Mmmm men damsugningen har jag stått för de senaste veckorna .. så disken kan han köra upp i arslet om han tror det blir rent där. För jag gör det inte!!!


Så nu fick jag det sagt.. jeho. nu blev jag glad igen. Jag känner för at hitta på nåt skoj idag.. MEn klockan börjar bli mycket o innan jag kommit ut ur den här kommunen har väl klockan redan blivit morron.... 

Av Jenny - 4 augusti 2009 14:49

så himla uttråkad. Måste egentligen städa upp men jag orkar inte det!! jag tror jag fortf är trött efter lördag natten hehe. Men jag ska snart laga i ordning lite mat för att sen åka o träna när jonte kommer hem!


Men inget annat har jag haft för mig idag. bara suttit här hemma. Ja det är skönt ibland. men tråkigt oå. Spec för oss som har adhd.. man blir lit elätt uttråkad kan jag tala om!!! 


Men vet ni en sak. Imorn ska jag nog åka o bada ..OM det är fint väder sen på kvällen kommer han som spruta in mig i min mamma.. med sin familj o hälsar på.. Vem vet kanske bakar jag lite åt de.. får se om jag har lust. hehe. nej nu ska jag laga massa mat.. så Jonas får matlåda för hela veckan.


Puss på er alla glada

Av Jenny - 4 augusti 2009 10:21

osminkat värre tog jag mig min promenad. Jag promenerade raskt i 1 timma o 40 minuter sen tröttna jag på musiken i öronen så jag tog bussen hem. MEn fy fan va svettigt och skönt det va att gå då..


Jag känner att jag har en bra vecka .. bara det håller i sig.. Jag tror det blir att träna bröst sen när jonte myra kommit hem. jeho säger jag bara.. 


puss på er alla glada nu ska ja gäta min frukost

Av Jenny - 4 augusti 2009 07:09

o vi är helt glada här hemma!! hehe. Oki trött är jag eftersom jag la mig väldans sent!! MEn det gör absolut inte nåt för jag ska berätta lite om Melvins kväll och natt!!


Han va ju som sagt hos min Moster Marita igår, TACK! Jag sa till henne att när han är trött o inte får sova kan hanbli hm.. ja en liten odåga som helst vill ligga o skrika!!! Så när jag åkte igår skulle han sova en liten stund.. MEN han somna inte så Marita fick ett helvete en liten stund.. STackars.. Men hon klarade det galant. lite hjälp från ulrika tror jag det va.. tack till dig me!! Men sen hade han somnat.


Jag och Jonas kom o hämta han efter våran underbara kväll. Han vaknade inte för när han väl sover sin nattsömn finns det inte mycket som kan väcka han. Han sov hela vägen hem. Jag la han i sin säng o han fortsatte att sova. Annars brukar han vakna första gången runt fyra fem på morran för att få i sig lite mat. MEn vet ni när han vakna idag.. HALV SJU.. ooo va glad jag blir.. tänk om man kommer att få sova hela nätterna igenom. helt jävla underbart.. Att vakna halv sju tycker jag inte är jobbigt. OM jag då inte somnat sent kvällen innan förstås som igår. Men eftersom han sov hela jävla natten så gör det inte nåt!! Erkänn han börjar bli duktig min Melvin.. oooo va glad jag är. Nu ska vi ut på en promenad han är matad o bytt på nu är det jag som behöver allt det där hehe..


puss på er o hoppas ni får en underbar dag idag

Av Jenny - 4 augusti 2009 00:12

som sagt varit min födelsedag... hurra hurra hurra för mig. TAck för alla gratulationer.. det värmer att läsa!!


Jag har haft en alldeles underbar dag. Som började med en fett promenad. Efter dusch fö rmig o bad för odågan så tog vi oss till tyresö.. Vi tog oss ner för monster bussen alldeles ensamma.. läskigt och hoppigt blev det men ner kom vi... vi jubla av glädje båda två när vi väl va nere. Mjukliften och melvin va halvvägs ner på marken men jag hann ta de båda två mohhahaha..


Sen efter vi tagit oss ner för den där himla bussen så tog vi de jävligaste backarna upp o ner till Tessan och April. Där även Juntan och Frida satt o vänta på oss. hehe frida kanske itne ritkigt satt ner då hennes fjuni är en odåga hon me. jeho men vet ni va.. sånt gillar vi.. vi gillar energi knipparna!!!


Tessan bjöd på en födelsedags lunch.. enligt mig iaf.. eftersom jag fyller år.. Det va skönt att få komma hem till mina bruttor i tyresö för lite mys. April, Melvins prinsessa va ju där såklart jag tog en bild på de.. haha när Tess ville visa mig hur stark April va i nacken när honlåg på mage.. jag tror hon va ironisk.. mohaha.. men du tess hon är stark annars... oki..


Sen .. ja gikc jag hem till min moster Marita för att göra mig fin o duglig.. För att senare åka o möta älsklingen i stan . DEt blev middag på vickans och sen blev det bio. Baksmällan. fy fan vilken jävla rolig film.. ärligt den va fan rolig hela tiden. oo va jag skrattade.. Sen efter filmen tog vi oss en liten fika för att senare åka o hämta våran odåga!!


som ni kan läsa har jag haft en underbar födelsedag.. så glad är jag..


puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards