Alla inlägg den 18 augusti 2009

Av Jenny - 18 augusti 2009 20:05

är filmen vi ska gå  o se ikväll! Melvin ligger och sover... så det är inte såå jobbit för mormor att vara ensam med odågorna!!


Men fasiken det är nåt med melvin. Han är lessen nu en stund på kvällarna.. han är liksom inte riktigt nöjd! Jag tror han saknar sin egna säng och sina saker. Vissa säger att han inte bryr sig om sånt. Men hur kommer det sig då att han är såå jävla nöjd hemma o är typ aldrig lessen.


Kan sova själv i egen säng, somna själv utan mamma eller pappa närvarande!! Han tycker om att sitta i sin sitter i kanske två timmar.. han tycker om att ligga i sitt babygym!! Han kan ligga där fast jag går o duschar utan att han säger nåt. Men nu är han glad men sen blir han lessen efter..


Mamman min säger att han kanske kommit in i en gråt period.. oki.. sen lördags då? haha nej det tror jag inte. Ja dte kan nog bero på att han varit sjuk... eller det är nog det. men jag tror samtidigt att han trivs hemma!!!


Nej nu ska vi iväg för att få skratta lite och rå om varandra.. det behövs kan jag tala om!!!

Av Jenny - 18 augusti 2009 17:29

nu ska ni få läsa lite om min o odågornas tågresa! Först o främst skulle jag ju träffa snubben som sålde tågbiljetter svart. helt ärligt shit va de tjänar pengar på de där jävla biljetterna. Han hade köpt sina för 99 kr och sålde de vidare för 450 kr.. ärligt får man göra så???? Kanske ska bli min nya hobby hehe..


Men iaf. Sen va det familjen rödfräs jag skulle träffa upp. Vi skyndade oss till tåget, jag hann inte ens köpa tuggummi.. katastrof. hehe. MEN så står vi där på perongen o det står.. tåget är försenat. Det skulle gå 17.10 men skulle nu gå 17.20 Oki tänkte vi så vi stod där. Det börja hagla.. o då menar jag inte såna där små puttig nuttiga saker. Utan det riktigt HAGLADE skulle Melvin o Marlon få EN sån i huvet skulle de bli väck!! Men lite skoj va det att det hagla i augusti. haha..


Men iaf. sen plingade det igen och då skulle tåget gå 17.30 Hm oki tänkte vi igen Jag gick och köpa mig mc donalds och Kjelle kriminell gick ... han tyckte det va jobbit.. Jaha som det inte va det för oss. Men men ni vet ju hu rkillar är..


Vi satte oss där inne på grund av vädret. Sen kolla vi på tavlan igen. Ja då skulle tåget gå 17.55 men för i helvete nu började vi lacka kan jag tala om!!  Vi satte oss på en bänk så jag kunde ge MElvin mat. Sen satt vi där i lugnan ro.. MEn systern min fick nå ide okolla tavlan. Ja vet ni vad



klockan va 17.50 tåget skulle gå 17.55 MEN de hade flyttat på spåret.. Men fattar ni vilka idioter!!! och det va inte till något spår uppe utan vi va tvungna att gå ner!!! HElvetes jävla fitta skrek jag!! MEn vi sprang o fy fan va vi sprang.. Till hissen då jag har en jävla vagn att släpa med mig hela tiden1!! Vi tog hissen ner.. letade efter spår 12.. o fy fan va mycekt trappor det va upp.. alltså hurmånga som helst. Vi hade VAGN!!! JAg letade upp en hiss. hittade hissen.


MEn hiss helvetet va SÖNDER!!! Linda som gått upp medMarlon och hans väskor.. va ju inte i när heten så jag ringde henne o skrek.. HISS FITTAN är sönder!!! hon blev lika lack hon,... Det va en yngre tjej som såg o hörde mig .. hon såg nog att jag va LACK och stressad.. tåget skulle ju för fan gå snart!!! Linda fick fråga en tant om hon kunde se efter våra väskor så hon kunde komma o hjälpa mig upp för trapporna.. phu vi hann!!!!


Själva tågresan gick hur bra som helst. Marlon va fan en ängel. Ja självklart hade han lite myror i brallorna men tur att hans moster är lika dan o har massa tålamod!! Människorna på tåget blev nog lite kär i han för han va såå charmig.. mitt namn kan jag säga är utnött efter den där tre timmar tågresan.. HAN sa mitt namn varje minut.. Men hade inte nåt annat att säga..


Men jag höll humöret uppe.. han va ju hur snäll som helst. Det va en farbror som t o m gav mig MVG för jag va så glad o att jag va så duktig..tackar.. mitt första MVG!! haha..


På slutet blev det lite dramatiskt bara. Melvin låg i sin liggdel på golvet nedanför oss. Marlon stälde sig på sätet o sen föll han rakt ner på Melvin.. som började skrika o slutade inte skrika. JAg blev lite lessen men visade det inte .. för marlon blev såå rädd. Så jag fick krama om de båda två o sägaa tt det inte va ngn fara!!


Min mamma.. jävla mamma.. hon kolla inte klockan så tror ni hon va där o hjälpte mig när vi kom fram. hm. katastrof. Melvin skrek. jag hade massor av skit. Vagn väskor. barn.. Men så va det en underbar kvinna där på tåget o hon hjälpte mig!!


Hon tog alla våra saker ner till perrongen.. ville gärna ta ner Marlon oxå.. Men jag sa åt han att stanna med mig.. så vi gick av tillsammans.. man vet faktiskt aldrig.. o hon va lite konstig på tåget o ville att han skulle sitta hennes knä o så.. Så nej han fick gå ner med mig!!


Men jag är så jävla tacksam för hjälpen hon gav mig.. SEn såg vi mormor lisa komma springande.. !!


Därför vi åkte till sjukan för att kolla så det va oki med Melvin eftersom Marlon ramlade med sin kropp på han o hans huve...


FAttar ni att jag alltid lyckas.. haha  men jag är lika glad för det

Av Jenny - 18 augusti 2009 17:25

från göteborg.. några iaf. på våra fina pojkar!! Marlon vill gärna inte vara med på bild. för varje gång kameran kommer fram så vänder han på huvet. haha. Han har väl fått nog!!

Av Jenny - 18 augusti 2009 11:24

lite bilder här på mammas data jag kan dela med mig av. En där melvin är så liten o söt!! ooo va söt han är..


Sen en.. där pappa o odåga visar kärlek tillv arandra.. medans det sitter en jävla valross brevi.. alltså det är inte den charmigaste bilden på mig.. men jag ville visa hur fan jag såg ut. fy fan vilka jävla lår. katastrof!!!!!!


Tur att det går mot ljusare tider haha

Av Jenny - 18 augusti 2009 10:11

blev det i morse.. mamman min följde väl med i 3 km.. sen fick hon såå ont i sin höft. mohahaha.. nejdå klart hon fick ont. Men skönt då kunde jag sätta på min musik o fortsätta i min egna takt!!


Så jävla skönt att gå.. idag ska jag nog träna oxå för idag kommer jonas o han ska fan ta hand om odågorna så jag kan gå o träna.. Det blir nog ryggen..



odågorna är bättre idag.. Men lite sega o trötta!! men det kan jag förstå.. Jag har ännu inte blivit smittad.. men jag blir väl sjuk till helgen då vi ska til liseberg o sen ut.. haha min vanliga tur liksom

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards