Alla inlägg den 13 augusti 2009

Av Jenny - 13 augusti 2009 22:31

älsklings tröja på Melvin!!!!

 

Nu har vi äntligen kommit hem så nu blir det sängen direkt för imorn är det packning och doning som gäller.... mycket som ska tas med!!


Puss på er alla glada

Av Jenny - 13 augusti 2009 19:59

en lång dag här i danvikstull.. Hos farfarn. Vi har varit här sen kl halv tre idag o vi är fortfarande här. Vi ska snart få våran middag. mm så gott.. Jag skulle egentligen åkt till sjöstaden o hälsat på lovisa o lämnat tutt verktyg.. MEN som den glömska person jag är så glömde jag sakern ahemma.. sorry!!


Men jag hade lite bråttom till bussen.. min promenad tog ju längre tid än jag tänkt mig.. två timmar.. så jag fick helt enkelt sminka mig på tunnelbanan när jag va på väg hit!! haha men tur att man är vacker utan spackel då.. mohahaha. trode jag ja..


Jag är lite fis nödigt faktiskt.. tänkte bara tala om det. hehe.. Melvin har varit lite kinkig idag så jag har bestämt mig att den där medicinen han har fått o ska testa i två veckor.. kommer jag bara ge mornar o inte kvällar. Han måste få sin nattsömn!!! Dagarna gör inte så mycekt om han är vaken.. men natten.. ni vet väl själva hur ni blir!!


Nä nu ska jag umgås lite här.. det har varit en alldeles underbar dag kan jag tala om o jag har fått en ide om hur jag ska agera mot en viss sak.. såååå jävla skönt!!! puss på er där ute


O du LINDA min syster jag förstår att du är orolig.. Men hallå allt kommer gå hur bra som helst!!!!! Skriv en bok sa jag ju så vi vet va alla hans ord betyder o va han tycker om när han ska dricka välling. typ om man måste a ut nappen. mohaha jag älskar dig min syster!!! Bra att du visar att du är orolig!!! puss puss

Av Jenny - 13 augusti 2009 09:38

på morran innan vi ska ta våran morron promenad så sitter vi i soffan och myser.. häärligt är det kanjag tala om!!!


Natten va fan jobbig. nej han grät inte. Menvaknade flera gånger flera gånger hela natten!!! Han får ju nåt som heter pulmicort o ngt air.. nånting.. o det ger han tydligen adrenalin kickar.. mm jätte kul.. tur att de berättade det till mig när vi va där i förrgår då.. verkligen tur!!!!!


Så jag tycker synd om han.. ska han ta den där medicinen nu o intekunna sova som han varit så duktig med hela tiden!! Då ger jag den inte på kvällarna säger jag bara.. För vi båda blir tjuriga om vi inte får sova. Så i natt när han vaknade sista gången vi fem tiden då tog jag upp han så fick jag sitta upp med han i famnen så han fick sova iaf!!! Sen somnade han vi halvsju tiden o vi sov till halv nio.. Så vi får se va det blir för en dag idag..


Men här sitter vi nu o myser iaf.. kram på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards