Alla inlägg den 10 augusti 2009

Av Jenny - 10 augusti 2009 20:14

ja jag träffade ju min syster i stan idag för att hon skulle ta melvin o jag kunde träna mina feta dallriga ben. Men hon hade Marlon med sig o jag kan inte slita mig riktigt när han är med. För jag vill ju leka med min Marlon ju!!


Så vi lekte lite jag cyklade på ngn barncykel fasta i styret fick ont men fortsatte.. Sen va det dags att gå o träna men då blev jag hungrig så vi bestämde oss för att ta en lunch innan träningen!! Ja det är ju jätte bra tänkte jag. Så syster ystern min hade sett en god grek rest. Men kan tala om för er att den va fan hemsk.. Fy fan va äckligt det va!! 


Men iaf. Sen efter lunchen tänkte jag. Men fasiken ska jag itne testa barn passningen för första gången då. Det är ju nog ändå inte så mycket barn där nu den här tiden!! Så jag sa åt min syster att hon kunde åka hem om hon ville. Hon fråga. är du säker. Ja självklar!! Så jag stegade mig mot sats i medborgarplatsen.. Klockan va kvart i två. Frågade om barnpassningen. Jaha den stänger två. jaha men gud så kul. ingen äjvla träning för mig alltså..


Så jag tog på mig mina träningskläder o knata från medis till odenplan.. ont i ben o rygg efter den raska takten. Så ringer jonas när jag sitter på tunnelbanan


Så vet ni. Det blev träning iaf.. jeho.. va glad jag är.. Vi lämnade in Melvin på barnpassningen för första gången och det gick jätte bra. Han tröttna efter en timma o de ropa på oss. Men vi va precis klara. 


JAg tränade mina ben som sagt o det är fan skönt att träna med ngn annan för man får hjälp o kan ta i mycket mer. Så ont i benen ja det har jag... Så idag blev det två raska promenader o ett ben pass!!!


Jag vill bli mig själv igen. bilden jag visar nu.. är för fyra år sen. JAg blev lite större två år efter det.. men så här är oxå fint.. ooo va jag saknar

Av Jenny - 10 augusti 2009 19:55

det varit idag!! Vill ni höra.. orkar ni verkligen höra om det.!!


Vi börjar med lämningen av svärmor!! KATASTROF säger jag bara!! Vi skulle ta bussen som gick kvart i.. skit helvetet va försenat. ja som alltid här borta i beckomberga!!! Sen när jag skulle gå på buss helvetet ja då är det klart att gubb jäveln inte sänkte ner bussen. Saken är den att de tycker säkert det tar lång tid. Men det tar då ännu längre tid för mig att komma på buss skiten!!!!


För jag måste typ hoppa upp med vagnen. Så det kom en jätte snäll flicka o hjälpte mig upp. Svärmor är inte jätte stark.. Så åkte bussen vi kom fram. Ja då va det kö till hissen. Sen va det kö för att stämpla skäms remsan till pendeln. Mmm men jag trodde fortfarande vi skulle hinna med pendeln som gick 4 över 11. SEn när vi stämplat sa jag åt svärmor SPRING, jag har ju vagn oxå såjag tar hissen. Vi fick gå före de andra. Men hissskiten åkte typ mm eller fan åkte den överhuvudtaget.. ja den kom fram till slut. Vi hade hunnit.. Jag skrek igen SPRINg hahaha men då ser jag att hon ökar stegen lite o hm.. ja hon ökade takten till min gå takt!!!


Så vi missa pendeln.. jaha tänkte jag hennes buss skulle gå kvart i tolv. o nu skulle nästa pendel gå 19 över. .. Vi hinner säkert tänkte jag men va inte alldeles  super säker på det!!!! Nervös o stressad blev jag såklart.


Jo men vi hinner det tar ju bara en kvar typ o om den åker härifrån 19 över jo vi hinner. Det va mina tankar. Sen plingar det i de där jävla plingarna.. hm tänkte jag nu kommer säkert tåget. Så säger svärmor.. Jenny det står nåt där uppe. JA va tror ni... Pendeln är försenad. Pendeln som va på pricken så vi skulle hinna om vi sprang. Den va FÖRSENAD!!! oki lugn lugn jenny.. JAg sa till svärmor.. va positiv vi hinner.... mmm hon trodde mig!!!


Pendeln kom. Det va en underbar flicka där som sa hur vi skulle gå för att gå kortaste vägen.. Vi kom till centralen. Sprang till hissen som skulle ta oss till klarabergsviadukten. Jag manade Gudrun under hela färden att nu måste hon springa på riktigt för vi har jätte jätte bråttom annars så missar dudin buss.. ja det är väl klart jag springer sa hon.. mm tänkte jag.. haha.. oki vi ser ..


Men vi kom fram. sprang till bussen hon haka efter. jag hade både vagn och hennes resväska. Men hon halka efter. .Hissen.. hm det va kö. så jag bad jätte snällt om att vi kanske kunde få ta den först. Självklart fick vi det. Sen kom vi upp. vi sprang gissa om vi sprang. . eller jag iaf.. SEn stanna hon. hm jaha tänkte jag .. GUDRUN SPRING.. ja då kom hon. Sen sprang vi hela vägen till gaten.. klockan va 11.44 när vi kom fram o bussen skulle gå 11.45 så vi hann. fy fan va skönt. Men för i helvete va stressigt.. katastrof. hahaha

Av Jenny - 10 augusti 2009 10:27

det va att ta sin fett promenad.. mm helt ensam oxå. Svärmor/farmor/mamma va ensam med Melvin. De är så kära i varandra!! jonas är så glad att hon verkligen börjat leva!! Skrattar hela tiden.. o vill komma och hälsa på..


Mig hjälper hon hur mycket som helst här hemma. Röra diskmaskinen och hänga tvätt är ett minne blott när hon är här hehe. såå skönt!!


Men nu ska vi ta oss till stan så hon får hoppa på bussen mot örebro. Jag själv ska möta syster med Marlon.. De ska nämligen roa odågan lite granna så jag får träna mina ben som inte blev av förra veckan!!!! 


MEn idag så.. Idag blir de sats i medborgarplatsen.. bäst ben maskiner där tycker jag.. Barnpassningen vill jag gärna vänta med ett tag tills vi vet varför Melvin är så snorig och slemmig jämt o ständigt. 


Puss påer.. bilder är jag lite dålig med. men det kommer .. ja jag är happy idag. Tänk er. både fett promenad o träning jeho. hehe

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards