Alla inlägg den 17 augusti 2009

Av Jenny - 17 augusti 2009 20:39

tråkigt jag har. Ja jag kan ju gå o sova o vakna upp pigg imorn. Men jag vill hitta på nåt nu har jag suttit här hela helgen för det varit sjukerier1!!


Väntar på jonas .. men han kommer väl inte försn imorn fast jag och mamman min bad han att komma idag då vi behöver hans hjälpa med melvin o marlon.. Hm såna är de.. killarna!!! Lite lack blir man.. för då kommer han kommma ganska sent på dagen imorn o om jag är sjuk vem fan ska hjälpa mig då.. Nej han tänker inte alltid!!! Sen är det jag som blir gnällig o tjat kärring.. haha sånt är livet eller va säger ni.


Jag och Marlon har myst lite i soffan nu o tittat på lady o lufsen två.. den va faktiskt ganska bra.. Men anledningen till att jag sitter vi datan nu är att jag tyckte den va GANSKA bra.. haha inte så bra att jag orkar titta en gång till.. För det gör tydligen marlon.. haha nej nu ska jag göra nåt annat puss på er

Av Jenny - 17 augusti 2009 20:39

ni det här ser ut som...

haha tyckte det såg ut som spya o det passade ju bra idag.. .men det är från marlons kalas han ficklite för mycket sötsaker.. hehe
Av Jenny - 17 augusti 2009 16:44

ja det bidde ju soom sagt inte ngn träning idag eftersom magsjukan härjar här i kärra! så jag tog på mig tränings kläderna fixade melvn o tog mig en promenad till. Tänkte ta 8 km .. men fan jag är trött efter allt här hemma. så det bidde 6 km rask takt...


Nu ska vi göra lite ceasar sallad här hemma

Av Jenny - 17 augusti 2009 14:07

alltså det är hårt när barnen är sjuka!! Melvin som annars klarar sig själv rätt bra.. han tycker om att ligga på golvet eller sitta i sinsitter.. han ska vara med mamma heeela tiden nu.. o det är krävande.. Ingen annan funkar.. Jo jag tror pappan hade funkat men han ska ju göra sina saker först...


Så nu är jag trött.. O Melvin känner nog det o blir extra lessen!!! Min magsjuka har inte kommit än.. Men marlon verkar oki nu efter typ hela dagen sovit!! Så min kommer väl när alla andra är friska haha skoj!!!



Av Jenny - 17 augusti 2009 11:45

Jag trotsade regn och magsjuka!! Tog min 4 km promenad i morse.. Med vagnen.. Melvin sover så skönt när vi är ute o går och detkan jag inte missunna han nu när han är sjuk!!


Nu har vi laddat upp med sempers vätskeersättning och massa bra saker till både Melvin och Marlon.. Jag och min odåga vill helst att pappan ska komma idag och hjälpa oss. Men han va tydligen trött idag o börjar åka imorn efter träning. hm.. jaja vi får se hur det blir med den saken....


Nu ska vi kramas lite i soffan allihopa.. Mormor fick ta ledigt från jobbet för att hjälpa till här hemma. hehe erkänn ni tycker det är litekul..

Av Jenny - 17 augusti 2009 07:45

mm säger jag bara. Igår blev ju min modra sjuk!!! Vi gick och la oss o sov. Sen kl 0145 i natt så vakna jag av att det är ngn bakom mig som hulkar.. Ja då är det Marlon som ligger i sängen och spyr.. fyyy fan tänkte jag. men jag tog det. Men han blev ju såklart lessen o sen blev Melvin lessen oxå. Så jag skreek MAMMMA!! det va ju spya i hela hela sängen odågorna va ledsna!!


Mamman kom o tog hand om Marlon, jag la Melvin i resesängen o han somnade omdirekt. Så jag tog hand om sängkläderna o bytte o vädrade.. haha ja i har haft en livlig natt!!


Nu vet vi ju varför Melvin va osmhan va igår. Skrek o spydde .. han va oxå sjuk!! Det värsta med han är att han alltid spyr.. Men han brukar inte vara ledsen!! Nu är han glad o pigg o Melvin har spytt hela natten!! Oooo min stackars Marlon.. Nu sitter jag och väntar på min del av kakan. Typiskt nu när jag skulle fått träna o allting.. Alltid ska jag drabbas!!


Nu ska jag berätta VARFÖR vi blev sjuka!!! Jo för i fredags va vi på barnsjukhuset i östra!! varför kommer sen med tågresan!! Det va en turkisk familj där med sin dotter. De satt i barn hörnan. Men hon ville ut till oss hela tiden o sprang ut.. DEt tog ett litet tag sen kom de o tog henne. MEN efter ca en timma sa mamman.. hon har maginfluensa!!!  Men i deras jävla rumpor. Därför de skulle sitta i barnhörnan för att INTE vara bland alla andra. Men de kunde inte ta hand om ungjäveln!!


Så nu sitter vi här i hising kärra med maginfluensa!! JAg blir lite lessen i ögat o se Melvin sjuk för han förstår ju absolut inte nåt!!!  Oj nu kom det massa massa spy i soffan. hehe marlon är så duktig o vill torka upp oxå..oo va söt han är!!


Jag ska ta min morron promenad jag SKITER i om det regnar för jag ska passa på INNAN jag får skiten.. för det är väl bara en tidsfråga nu.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards