Alla inlägg den 29 augusti 2009

Av Jenny - 29 augusti 2009 13:27

en känsla inom mig som jag inte vill ha där!! Jag har aldrig haft sån här känsla för ngn förut, jag tror inte heller det är bra för ngnsom helst att ha såna här känslor!! 


Men man kan inte alltid rå för det heller!!

Av Jenny - 29 augusti 2009 09:25

blev en rask promenad på 6 km.. men det kändes inte lika skoj idag som annars. Ja jag har mens o allt blir så mycket tråkigare o jobbigare då. MEn fasiken jag hade t o m bra musik i öronen.. Jaja imorn är en ny dag o då ska jag köra rygggen plus en promenad på morran!! jeho. hehe..


Melvin. hm.. han är lite knäpp. hela vägen försökte jag få han att somna. det gick väl nästan på en timma att promenera... MEN odågan han somna när vi komfram till porten hahahaha. Så nu står han på balkongen o sussar så sött.. när han egentligen ska äta.. jaja sådan mor sådan son. hahahah

Av Jenny - 29 augusti 2009 09:22

Ja nu kommer de ocharmiga bilderna igen på mig.. Nu har jag ju mensen oxå o känner mig svullen..vet inte om det händer nå mer nu på kroppen. Alla säger. men jenny det har bara gått 4 månader.. Jenny det kommer bara rinna av sen..


Jaja vi får se.. jag försöker göra mitt bästa iaf. Det värsta är att jag jämt är så jävla sugen på godis. försöker verkligen hålla mig men svårt är det....

Sen att magmusklerna inte gått ihop helt är inte heller så jävla snyggt man blir liksom så bred över magen.. JAg som annars brukar ha en rätt smal midja.. hm

Av Jenny - 29 augusti 2009 07:21

lite planeringar inför dagen. Först ska jag ju bara ta o komma ut på min himla promenad!! Men jag ska bara slita mig osen klä på mig för att ta min drink o sen sticka.. Får se om melvin får följa med eller inte.. beror på vädret då jag glmt hans himla regnskydd i göteborg!!


Sen ska vi hem till farfarn för att hälsa på gammelfarmor som är på besök det blir mysigt.. MEN farbrorn har varit sjuk i typ tre veckor.. va sjuk senast i förrgår men sa igår att han va frisk. Men jag är ändå orolig just eftersom MElvin har problem med snor o slem sen första gången han blev smittad av farbrorn.. Så han får nog inte vara nära han.. Vet att han tar illa upp o blir lessen. MEn man får tänka lite själv oxå o förstå att en bebis kanske inte är lika stark o pigg som en full vuxen!!!


Sen kommer det roligaste. OM nu min Kurre är på humör o orkar så ska jag och familjen till hennes landställe i Åkersberga.. o äta middag o vet ni.... jeho jippi jeho.. kanske jag även får köra lite vattenskoter. o tro mig. jag älskar det!!! Åkte första gången en sommar för två år sen på rhodos.. fy fan va härligt det va.. Jonas körde först med mig bak jag dooog för ajg tyckte det va hemskt.. Men sen  bytte vi plats o han förstod varför jag tyckte det va hemskt. moahahhaha!! 


Men vi får se hur söta kurre mår idag.. men du Kurre.. melvin hoppas iaf på ett besök... hehe. kram kram

Av Jenny - 29 augusti 2009 07:05

på er där ute!! kvart över sex slog odågan upp sina ögon o började babbla o skratta!! Tur att han har en mamma som har bästa morron humöret o blir pigg nästan direkt hon oxå slår sina ögon!!


Nu ligger han naken i babygymet medans jagsitter här o skriver lite.. tittar mig omkring oxå på lite olika sidor.. Jag är så jävla trött på människor som bara snackar o snackar!!! O när vänner blir avundsjuka på vänner. Jag säger så här..blir man avundsjuk på ngn man kallar sin vän.. så ska man nog tänka en andra gång.. för då är man nog inte vänner!!! Vänner blir glada för den andras skull..!!


Jag älskar mina vänner iaf o blir glad för deras skull när ngt går bra för de!!! Igår pratade jag iaf med en skööön tjej hehe.. äntligen ... eller va säger du!! Vi är nog lika knäppa båda två.. men man blir väl det i den här världen..


oj nu kissa han i sitt eget ansikte hahahaha tur att det finns tvål o vatten då.. Nej nu ska jag göra mig i ordning för lite fettpromenad... fasiken att mitt itunes inte funkar jag som ville ha lite ny musik.. men men ja gfår nöja mig med det jag har..


puss på er alla där ute

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards