Alla inlägg den 5 augusti 2009

Av Jenny - 5 augusti 2009 22:51

Ja det bidde lite träning. När Melvins morfar med familj skulle hemåt så bad jag om skjuts till sumpan så jag kunde gå o träna.


Så de släppte av mig och jag tränade min förre detta snygga rygg... hehe det kommer det kommer!! 


Jag va jävligt glad efter träningen för det gick super.. men sen så va det ju det där med bussen. men men.. vi hörs. imorn blir det SOL!!

Av Jenny - 5 augusti 2009 22:47

är jag för tillfället. Fy helvete va irreterad jag är på den där jävla fitt bussen 113!!!! Det spelar ingen roll om jag ska åka hemifrån eller hem. Den är alltid försenad. Och då menar jag inte med några minuter. utan det kan handla om 10 minuter eller att den inte ens kommer så man får vänta på nästa..


Tro mig det slår aldrig fel den är alltid försenad. Jag hatar den där jävla äckliga fitt bussen!! När man har vagn med sig tror ni de sänker ner skiten då så man kommer av lättare?? NEJ det gör de inte!!! Sen blir de irreterade på att man tar längre tid på sig att gå av. MEn sänk ner skiten så kan jag lova dig att du kommer iväg snabbare!!!


Men iaf det som utlöst min aggression ikväl är att buss helvetet kom inte överhuvudtaget. O jag skulle hem. När klockan är runt 22 tiden vill man gärna hem.. bussen skulle gå tio i tio.. men den kom inte. jag kokade kan jag tala om. Nästa buss gick 22.22 ja den kom. men chaffören på bussen va jävligt otrevlig!!!!!


ja men hem kom jag iaf. så här sitter jag nu o är äckligt irreterad. .fattar ni?!

Av Jenny - 5 augusti 2009 17:25

jag och odågan haft en alldeles underbar dag tillsammans!! Vi tog oss en promenad till stranden vi islandstorget. Det va lite folk där o vi mös tillsammans. Efter ett tag fortsatte vi våran promenad..Vi gick till islandstorget så jag fick i mig lite lunch. Det blev thai wok. mm  så gott..


Sen gick vi hemåt igen. O här hemma har vi mysigt lite. Sen har jag faktiskt städat och duschat .. hääärligt när det väl är klart säger jag. Melvin ja han ligger o nanar i sin babysitter. haha han är faktiskt duktig. tycker om att ligga lite själv på dagarna..


Ja men helt härligt har det varit iaf.. o ni ska se en klock ren bild jag tog. haha han lipar.. tror ni han gör det med flit?? i såna fall är han lik mamman sin..

Av Jenny - 5 augusti 2009 17:24

än så länge har det bara blivit en lååång promenad.. man vet aldrig om jag kommer till gymet ikväll då vi har besök.. men man vet aldrig...


vi har promenerat hela dagen känns det som. vi börja halv elva o kom hem vi tre tiden. iaf en timma rask promenad... 

Av Jenny - 5 augusti 2009 09:11

er alla glada.. Idag är det onsdag o fint väder! Jag vill gärna åka o bada o sola lite granna men får se va som händer! Städa är nåt jag måste göra iaf för vi får besök idag och det ligger bebis saker överallt!!


Idag är jag trötter o jag är hungrig så vi får se hur det blir med promenaden. Vi sov rätt länge idag jag och Melvn. Som faktiskt sov till kl sex idag. Ser ni.. han börjar bli så duktig.. Nu sitter han i sin babysitter o försöker prata... men jag vet inte riktigt vad han säger. Det kan vara att han vill ha godis lr nåt sånt inte vet jag hehe!!


Skrattar åt sin mamma gör han iaf.. jajag vet jag är lite rolig. Ja gud va tråkig jag är nu iaf. Har inte nåt att skriva men ändå fortsätter jag. Vi hörs en annan gån gdå.. kram kram

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards