Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av Jenny - 27 augusti 2009 22:39

i lördags blev det en morron promenad på en timma, söndag vila. måndag körde jag med pt.n anna. hon döda mig kan jag tala om .. fy fan va härligt det va


Tisdag blev det strip aerobic!!! jeho . alltså ni som inte kommer med ngn gång missar verkligen en rolig jävla träning.


Skulle kört med henne idag oxå.. MEN jag fick min första mens i onsdags morse.. o jag kan säga så här.. För det första vilket jävla niagrafall nere i trosorna.. inte mysigt ngnstans...


sen.. jag har haft så jävla ont att jag inte ens kunnat tagit hand om Melvin.. så jävla tur att jonas haft semester även denna vecka.. Så han har fått tagit med sig melvin både igår och idag. För helvete va ont jag har haft!!!


Skulle egentligen på en rolig tillställning ikväll med min jojo men det ble vtvärr inställt.. jag har legat orörd i två dagar nu med mensvärk.. fy fan säger jag!!!!


Men imorn ska jag köra med dig igen Anna.. jag längta r.. ooo va jag längtar haha..


Nej nu ska jag mysa lite med min Jonas innanjag ska sova !! 


Tråkgit utan bilder jag vet. men det  kommer när andra datan oxå är fixad!

Av Jenny - 27 augusti 2009 22:38

jag har skrivit ett inlägg nu i tio minuter.. alltsåjag har fåt skriva om det fyra gånger. för att det försivnner. o jag blir så jävla irreterad o tänker alltså inte skriva det ännu en gång..


Det handlade om fredagen... i göteborg. vi hade det hur bra som helst med hotell, mat, alkohol, vänner och dans helt enkelt!!!!

Av Jenny - 27 augusti 2009 22:29

dag blev ju helt bra. De konekta lite granna när jag va borta.. Lyssnade på allt som jonas sa hehe.. det gillar vi.. köra bil fick han göra oxå.. o direkt på växelspaken haha. han har ju sett när jonas kört bilen..


Marlon vet att kjelle är hans far. men h an började kalla jonas för pappa de där dagarna hahaha det va lite komiskt.. men jag tror inte han mena hans pappa utan melvins pappa.. så kjelle du behöver inte känna ngn konkurrens. hehe

Av Jenny - 27 augusti 2009 22:26

i göteborg va hur jävla bra som helst. Det började med en morronpromenad på5.5km tror jag det blev.. Sen packade jag Melvins pick och pack.. För en sväng till stan.. Marlon fick stanna hemma med jonas.. men det är en annan historia..


Jag åkte iaf in till stan för att ta en lunch med min finaste Sofiiiee.. Det va hur jävla nice som helst att äntligen ses igen.. Melvin blev lite lessen i ögat när hon hade han i famnen.. Först tänkte jag.. hm han kanske är rädd. Men sen kom jag på va det va.. Han såg hennes TUTTAR o blev hungrig. mohahahah.. eller va tror du soffan.. hehe..


Tack för en trevlig lunch. Jag är så glad för din skull med allting!!!

TAck för en fin u

Av Jenny - 27 augusti 2009 22:24

OWNIT vårat internet  har legat nere sen lördags nu. vi har ringt jävla ownit varje dag o det ända de säger är.. kolla det o ring upp.. Ja vi kollar det ringer upp. Hm kolla det o ring up.. äh.. är inte vi deras kunder... är man inte värd ett besök hem då så att vårat skit ska fungera!!!????


 Den enda datan som funkar nu är macen.. o den kan jag inte blåtanda över bilder till. Det ska gå men jag vete fan hur man gör.. så nu får ni höra mina dagar utan bilder.. men ni gillar ju mig ändå.. hehe

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards