Alla inlägg den 14 augusti 2009

Av Jenny - 14 augusti 2009 14:55

va mycket skit man ska ha med sig när man ska resa med bebis då!!


Välling, blöja, massa massa kläder då han spyr typ hela tiden. Filtar, nappar, snutte, ja o mer. sen ska jag ha saker med mig oxå. smink o skit.. haha  sminket va viktast hehe. nejdå. Jonas kommer ju på tisdag så han får med sig en väska med mina saker. Nu under helgen har jag bara med mig träning och promenad kläder. Och nåt annat så jag kan röra mig inne i stan på lördag o kanske träffa massa goa vänner!!! 


FAn snart ska vi åka hemifråno jag har inte ens duschat.. nej jag har ju fan  packat och tvättat!!! Jaja nog tjatat om det. måste duscha innan odågan vaknar upp ur sin skönhetssömn. Ska möta linda inne på centralen med odåga nr 2.. Jag ska förbi HM oxå för jag köpte ett par blanka leg ins.. o har nu tvättat de för första gången.. hm. de förstördes totalt kan jag tala om. Äckliga jävla kläder.. man ska inte köpa kläder därifrån men jag ville ha de.. 


Jaja det går nog bra. nog pratat fårn mig jag har lite bråttom nu nämligen. kram kram på er.. 


Skulle ha tagit datan med mig . men jag orkar inte bära den med allt annat .. så den får komma till sin matte på tisdag då jonte myra kommer ner!!!


Mamma har data.. men hm hennes sambo vill inte låna ut den alltid. ja han är snål. men men vi ser ju. puss igen

Av Jenny - 14 augusti 2009 10:28

blev lite mer än en timma.. så jävla skönt. Jag tog flygfältet sen gick jag hela bällsta vägen mot sumpan.. hm när jag gick tänkte jag.. Nej jag orkar inte backen idag.. Men sen blev jag arg på mig själv. Satte på min hardstyle mix o körde på.. det gick ju hur jävla bra som helst.. små joggade upp för backen.


Människorna som såg mig trodde väl jag fått nå knäpp.. nu är jag hemma igen o ska njuta av min  goda frukost!!! 


puss puss

Av Jenny - 14 augusti 2009 08:26

klockan halv nio o jag är på väg o ska ta mig en promenad. Men som sagt jag är på väg. hehe vi får se när jag kommer iväg.. För det ser ut som odågan ligger där nere på golvet o trycker.. mm bajsar alltså för er som inte förstod.. men iväg ska jag.. en timma hade jag tänkt mig.


SEn blir det hem o städa o packa för att sen bege mig in till stora staden o ta tåget mot götet jeho.!!! 


Igår blev det en två timmarspromenad. Med sällskap av polisen Sandra o hennes lilla Anton.. mot melvin är det lilla.. haha men hur söt som helst är han!!! Vi tog vägen till AIK shopen för att köpa en tröja åt min styvbror i göteborg.. mm han bor i göteborg men är AIKare.. skyll på morsan min!!


NEj nu ska jag ta mig min drink så hörs vi en annan gång. Vem vet jag kanske får ta med mig datan till götebor... jeho. hehe puss på er alla glada


Förresten natten med melvin gick som smort.. JAg gav inte inhalator på kvällen.. tänk nu att läkarna inte är helt säkra på vad det är så vi TESTAR bara!!! Han sov iaf fram till 07.20 jag vaknade innan. mm 


puss igen

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards