Direktlänk till inlägg 4 september 2010

Inte mycket att hänga i julgranen!

Av Jenny - 4 september 2010 20:26

Min dag idag har inte varit så speciell händelse rik. Imorse när vi vaknade hörde jonas mina pustar och frustar så han tog upp Melvin... hm som om jag kunde somna om haha jag gick upp en kvart efter. Men då hade ungen iallafall fått frukost i sig.


Vi gjorde oss i ordning för att ta en tur till lägenheten med alla saker vi köpte på ikea igår! Medans pappa Jonas plockade in, hamrade och fixade tog jag och Melvin en stund ute på gården för lite lek. Då han faktiskt inte kan sitta stilla en hel dag längre. att åka bil o bara vara ivagnen nej det är inte någon höjdare inte!

   

Men att få leka i sandlådan det är en favorit. Speciellt när man kan stoppa sand och stenar i munnen, tydligen så mättar det skönt i kistan haha. Vi träffade även lite kompisar där på gården som Melvin fick leka lite med.  härliga gård!!! fina lägenhet. Efter all lek och för jonas plock o jobb så körde killarna mig till sickla, jag stack upp till sats och körde 20 min cardio och sen ett tufft rygg pass. hur jävla skönt som helst va det!!!!


Alltså jag måste säga en sak. När jag inga planer har o inte heller har Melvin känner jag mig lite vilsen, jag är ju så jävla van att vara med Melvin men när jag går där och bara går omkring helt ensam ja då känner jag mig lite vilsen. Vilket betyder att jag måste börja hitta tillbaka till mig själv igen. Till Jenny. Jag tog mig en lunch där i sickla plus att jag köpte lite saker åt Melvin som han behöver till dagsi.


Medans jag gick där inne i alla affärer hittade jag en sån himla fin munkjacka med spider man på åt Marlon .. det verkligen lös Marlon så den fick följa med hem den me...


Eftermiddagen spendarade vi lite i lägenheten och plockade in massa skit. Elelr jag gjorde det så fick killarna vara ute och leka på gården. När det vankades middag så åkte vi upp till farfar som är på semester. JAg va sugen på carbonara och vitlöksbröd så det fick det bli. Vi åt alla hur bra som helst.


Nu efter ett bad med familjen

 

Så ligger lilla killen och sover medans jag och Jonas ska ta och titta på enfilm. Tro mig det va fan länge sen för oss!!! Men ikväll blir det film.. tre st har vi på sikt.. men jag somnar nog efter första mohaha..

Imorrn blir det åter igen lite fix i lägenheten.


Just det.. vi bestämde oss för sängen och så har vi även hittat en soffa som vi ska köpa.. nice..


puss på er och hoppas ni får er en trevlig lördag kväll

 
 
Ingen bild

Terese

4 september 2010 21:04

Känner sååå väl igen det dära med att det är myror i baken på de små.
Petri (min gubbe)har i stort sett bara sovit och jobbat nu i 1,5 dygn så jag har varit helt själv med tösamajja och för en halvtimme sen somna hon för natten och jag är HELT färdig. Från det att hon slog upp sina blåa fram tills nu har det gått i ett :)
Men visst är dom härliga, skulle inte vilja byta ut det mot nått annat här på jorden :)

Jenny

5 september 2010 08:06

Hejje tjejen. haha du.. 1.5 dygn.. ja jag har varit själv i ca två veckor nu. Ja det blir bara mer och mer energi för varje månad som går tycker jag. Tvn är inte heller något som min fis är intresserad av så man får ju hålla igång han på andra sätt..

Datan ja det blir bara en bonus när man kan sitta där haha. Men du.. du kommer inte till tyresö nåt snart? om det är du terese.. kram

 
Ingen bild

Terese

5 september 2010 20:43

Jopp det är jag det, den Terese du tror :)
Inget Tyresö inplanerat (fast mor min har flyttat till Väster Haninge i somras så det är där vi håller hus nu förtiden när vi hälsar på :)) men det kommer nog en helg innan jul hoppas jag :)

1,5 dygn är inte så mycket men jag är så sjukt mycket tröttare nu än i vanliga fall då jag är gravid igen. Orken finns inte alls på samma nivå som tidigare så nu på helgerna när Joline sover om dagarna måste jag med sova för å orka, annar är det lika med att misslyckas resten av dagen efter att hon vaknat :)

Ha det gott, lovar att säga till när nästa tripp blir inbokad :)

Jenny

6 september 2010 08:10

Hallå vadå är du gravid igen. när har du sagt det till mig. vart står det någonstans?! GRATTIS!!! jag tycker ni mammor som föder lite tätt är tuffa. jag skulle aldrig klara det och vill nog helst inte haha.. Nu ska jag njuta av min tid att bli Jenny igen.. träffa vuxna människor o så .. Sen njuta av att vara mamma på kvällarna;)

Ja men säg till. vi bor ju i nacka när som helst nu.. så du får gärna komma o säga hej.. kram

 
Ingen bild

Terese

6 september 2010 12:13

Nja, jag har väl inte direkt sagt till alla personligen men gick ut med det på fejjan för några veckor sedan att Joline ska bli storasyster :)

Jo visst kommer det bli lite tufft ett tag men med tanke på hur tufft vi haft det med Joline det första året med matallergier å mag/tarmproblem så har både gubben å jag sagt att den dagen vi kommer ur småbarnsåldern ska vi aldrig mer in i den igen! Och jag menar det verkligen :)
Sen har jag väl alltid velat ha två barn tätt, för att ha det "avklarat" om man hu kan säga det så :) Sen så hoppas vi att barnen komemr få nytta av varandra med nu under uppväxten å så :)

Aja, vi mår bra iaf även fast jag är trött och mår som skit ibland men över lag mår jag kanon :)

Nu jobba, hadet gott!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards