Alla inlägg under februari 2011

Av Jenny - 15 februari 2011 16:31

Alltså herregud vad jag hatar att bara sitta här.. Städa, ja vistt kan jag städa.. MEN det är nog ännu tråkigare än att bara sitta!!! Skulle jag börja plocka lite och Melvin ser det så kommer han ändå och ställer tillbaka allt som det va innan!!!


Han är nog mer uttråkad än vad jag är.. FAST han är nöjd i soffan fortfarande och då betyder det att han inte är redo för att gå till dagis imorrn. Skulle aldrig kunna släppa iväg han dit när jag VET att han inte klarar av skiten!! Synd om han, synd om hans kompisar som kan bli smittade och synd om hans fröknar som faktiskt inte kan sitta med ett barn i famnen hela dagen! Jag vet att det är många föräldrar där ute som lämnar sina barn dagen efter feber eller spya, hemskt!! Ja det är jävligt hemskt!! Inte bara för att det är elakt mot sitt barn men det smittar och barn som är infektionskänsliga.. läs Melvin blir sjuka direkt och vissa gånger blir det sjukhus vistelse!


Så jag tycker att alla föräldrar där ute borde tänka en gång till innan de lämnar dagen efter feber! Barnen kanske är jätte pigga och glada där hemma MEN det är ett annat tempo på dagis, mera folk.. Jaja nog med bitterhet. Tyvärr kommer den där bitterheten smygande när man är uttråkad. Jag har massa att göra för skolan men jag har inte ngn lust.. haha.


Idag har vi suttit i soffan, ätit lite kärleksmums, ätit lunch och sen.. ja då sov vi i tre timmar!! Melvin hade kunnat sova längre men han fick inte.. då somnar han aldrig ikväll.


Nu ska jag alldeles strax börja med middagen här hemma för att sen förhoppningsvis komma iväg mot gymet.. IDAG skajag dit oavsett!!! JAg ska!!! Det är min grej liksom och det gillar jag. Det är där jag blir av med aggressioner, ledsna miner, abstinens.. Det är där jag blir glad och sen en ännu bättre morsa!!


Imorrn är det i allafall Jonas som får vara hemma med ungen för att jag har redovisning i skolan, jag har massa att göra i skolan!! Jag ska göra ett studiebesök, jag ska göra en hälspprofil, jag ska göra ett hemprov.. och jag ska göra en aktivitet som handlar om hälsa.. Jaja det ordnar sig det med!!


Nä nu ska jag sitta här och kramas lite med min finaste Melvin!!

 

här är jag för dryga två år sen.. sen tio dagar efter blev det så här

    shit va jag växte på bara tio dagar!! Tänk om jag hade gått fullt ut.. herregud va stor jag hade blivit!! herregud vilka bristningar jag hade fått.. över 30 kg hade jag då nog ökat!! Melvin hade kommit ut och vägt över 4 kg.. då han vägde 3.3kg o en månad tidig... Ja allt har en mening som folk säger. MEN nu ja då ser jag ut så här

 

Men jag ska fan bli tajtare.. jeho.. haha. jag kan fortsätta drömma!!


Ja nu märks det att jag har tråkigt så puss på er

Av Jenny - 15 februari 2011 08:59

Mm det är tisdag, mina planer för Melvin va ju att ha han hemma måndag och tisdag.. att han skulle vara ok på tisdag MEN han är inte ok. Absolut inte som igår men febern är kvar så mina planer höll liksom inte:(!! Det får bli att Jonas vabbar imorrn då eftersom jag har skola och lite redovisningar..Alltså varje gång Jonas har haft jouren har Melvin lyckats att bli sjuk, varje gång!! Livet stannar upp för oss allihop.. MEst för mig då det blir jag som får hålla mig hemma och inte göra nåt.. Har jonas jobb på kvällen kommer jag inte ens iväg ngnstans då.. utan sitter här i den här jävla soffan!!


Man kan bli lite lätt bitter och uttråkad tyvärr.. Men men. Jag och Melvin myser nu för fullt och tittar på tv. Klockan går jävligt sakta o den är bara 9 nu ser jag.. VA FAN DÅ!?


Haha jaja jag håller tummarna att jag kommer iväg ikväll på träning.. annars vet jag itne vad jag gör!!!

Av Jenny - 14 februari 2011 21:21

På begäran av tantalexandra så kommer nu receptet på choklad rutorna. De är inte så där torra som vanliga kärleks mums kan bli ibland. De va super goda!!! De smälter i munnen! Men passa den i ugnen.. direkt när den liksom blivit fast tog jag ut den så att den inte skulle bli torr! sen Glasyren kan man nog göra nåt roligare med. Den som är på receptet är jätte god.. MEN jag skulle vilja ha nå mer smak än den som är. Så kanske lite kaffe i eller kanske ljusare choklad!


Chokladrutor i långpanna!

5 ägg

4.5 dl socker

2 dl vatten

200g smör eller margarin

4.5 vetemjöl

2 tsk bakpulver

1 msk vanilj

2 msk kakao

GLASYR

100 g smör

2 dl mellangrädde(jag tog vanlig grädde)

4 msk socker

2 tsk vetemjöl

2 msk kakao

Garnera med

kokos

1Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Koka upp vatten stäng av värmen och lägg i smöret i mindre bitar så att det smälter.

2. blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao rör sen ner äggsmeten och vätskan. Häll smeten i en välsmord långpanna. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 15 minuter eller tills kakan har fin färgoch känns torr.

GLASYR

smält smöret i en kastrull, hälli grädde, socker, mjöl och kakao. låt koka tills det tjocknar ca fem minuter.


Sen brer du glasyren över kakan och garnerar med kokos.

Ugns temp:200 grader

efter att jag smorde formen så strödde jag formen med kokos..

Av Jenny - 14 februari 2011 18:40

Nä men.. det är ju jag åter igen. Alltså herregud.. jag är stolt över min senaste långpanne kaka.. Den va riktigt god och bara smälte i munnen!! Ja jag smakade, va ju tvungen då det va första gången jag körde det receptet!


Alltid när jag är hos min mormor så lusläser jag alla hennes tidningar efter nå goda recept. Hon prenumererar på Allers och Hemmets journal. Denna gång va det en massa gott med choklad och jag tog med mig de sidorna hem kan jag tala om hehe. Eftersom det är alla hjärtans dag idag så ville jag baka nåt extra kladdigt till min fina jonas som han kan få när han kommer hem.


Jag brukar ofta baka kärleksmums och de blir alltid goda. MEN i hemmets hittade jag ett annat recept på kärleksmums, det lät mycket saftigare och kladdigare så jag testade det idag. Alltså det blev super gott, smälter i munnen gör det och smakar mycket choklad.. mmm

  Hädanefter är det detta recept jag kommer köra när jag ska göra mina kärleksmums.. MEN jag ska ha lite kaffe i glasyren.. det hade inte denna..

  Fluffiga och goda blev de!!!!! Jonas får sig några st och en liten present.. Sen får han ta med sig resten till jobbet imorrn så att jag inte äter upp all jävla skit.. haha

Av Jenny - 14 februari 2011 16:53

hallå igen. Ja jag hänger mycket vid datan när jag är hemma på grund av tristess.. Jag skulle vilja busa o stoja med Melvin men han har fortfarande hög feber och vill helst sitta i soffan framför tvn.. Då får han det;)!


Men tillbaka till rubriken. Alltså jag är en aktiv person med massa energi, älskar att prata och dela med mig av mitt liv. Så kom det här med facebook och absolut jag uppdaterar nog mer än många andra, men som sagt det är ju jag. JENNY! Jag skäms inte över hur jag är utan jag bara är liksom.


Men sen har vi de här.. haha skvallerbyttorna som ringer jonas direkt när det står något konstigt. Så tolkar de allihop det fel o så kommer Jonas hem och undrar varför jag skrivit som jag gjort.. Haha låt mig bara vara.. och fråga hellre en gång innan ni för det vidare;)! Nä men allvarligt det jag ville komma fram till är detta..


Jag uppdaterar ofta, blir ofta skämtad om eftersom jag gör detta. MEN eftersom Jonas får veta direkt när jag har skrivit något.. Ja då är det ju så här.. personerna själva sitter ju exakt lika mycket och ofta som jag då på fejjan. Jag visar det med att uppdatera.. Medans ni ja ni smyg fejjar ju... mohahahha..


Smygfejjar är väl ok om man inte skvallrar och sen skämtar om att jag sitter vid fejjan mycket... så deså;)!!!


Nu ska jag fortsätta göra det jag har gjort idag.. puss på er

Av Jenny - 14 februari 2011 09:25

Jonas känner mig och vet exakt vad jag gör varje morron. Men han är inte riktigt klok. Han är ju bara för söt vissa gånger.. läs vissa gånger;)!


Efter en stund i soffan blir ju jag och Melvin hungringa så vi sticker ut till köket för att fixa lite frukost..  Jag tittar mot köksbordet.. o vad ser jag där.. det är nåt på min stol..

 

Sen ska jag ta fram yogurth åt fisen min.. och vad ser jag då.. jo

 

De tre ställena som jag går till varje morron hade han lagt en fin miranda nalle.. Den stora va ju min favorit.. kanske frö att den va stor.. haha.. MEN ooo va glad jag blev.. Han kan om han vill min Jonas.. Det blir alltid bättre när man inte tjatar kanske...


puss på er

Av Jenny - 14 februari 2011 08:34

Förut har alla hjärtans dag varit rätt viktig för mig, som alla traditioner. Men eftersom jag varje år har fått tjata på Jonas så kände jag detta år att jag inte orkade bry mig. Så jag har inte friskat upp hans minne utan bara lät det vara igår och hoppades ändå innerst inne att han kanske själv skulle komma ihåg.


Imorse när jag klev upp och behövde tömma blåsan så sitter den där mitt framför mig och glor.. Ja ni vet den där söta;)!

 

Han kom ihåg.. O inte efter jobbet då han hört det av sina kollegor utan han kom ihåg en dag innan t o m! Fina Jonas!!!


Jag och Melvin blir hemma både idag och imorrn då han har hög feber och är förkyld. Ingenting är bra och minsta lilla motgång gör han hysterisk ledsen:(!! Men vi stannar hemma och myser så där som bara vi kan liksom!


Nu är det oso på tv och han bryr sig inte ett skit om mig. Då passar jag på att knappra lite på min rosa darling.


Klådan!!! Ja den är fan tillbaka och har varit där hela helgen.. Det kliar så in i norden!! Jag äter de där tabletterna typ varannan timma känns det som.. och jag skulle bara ta en morron och en på kvällen!! så vi får väl se hur det här går.. MEN denna klåda är hemsk.. riktigt jävla hemsk!!! Mina armar får som knottror för att det kliar så jävla mycket. Finns det någon som har nå tips där ute.. eller som kanske t o m kan veta vad det kan vara??


puss på er

Av Jenny - 13 februari 2011 23:15

Jag satt ju här och höll tummarna för att kunna komma iväg på träning idag. Eftersom Jonas har jouren kan det bli lite fattigt med träning för min del. Då han kan få jobb när som helst och jag kan alltså inte vara ute och springa!


Men Jonas kom hem och jag kunde sticka iväg.. Så jag promenerade raskt till gymet på 20 minuter, svettig men samtidig iskall då det va iskallt ute. Sen tog jag mig an crossen i 15 minuter.. För att jag sen avslutade med axlar och mage. Det va härligt och det gjorde skönont!! Jag älskar verkligen min träning.


Jag vet att jag missar fika stunder med vänner, jag vet att jag ibland prioriterar träning istället för att kanske umgås med vänner. MEN träningen är mitt intresse, min hobby. Eftersom Jag inte vill att den ska gå ut över Melvins tid då han är viktigare så väljer jag ju att träna då jag kan! Vissa tycker att jag är knäpp som är så inne i min träning. Men istället för att jag säger.. o idag vill jag fika med ditt o datt, o idag vill jag åka ut och shoppa.. Ja så säger jag. oo idag vill jag träna:)!


Självklart älskar jag att umgås med mina vänner oxå absolut. O de som är mina vänner både vet och förstår mig haha förhoppningsvis. Så som i helgen. Jag tog min systerson på fredagen så hon kunde gå på sitt ljusparty. Sen fick hon ta Melvin på lördagen för att jag ville träna.. haha hon tyckte jag va lite knäpp och va så tänd på träning .. MEN som sagt det är ju mitt intresse som jag verkligen brinner för.. Självklart förstår hon.. det är ju min syster. Ja nu blev det en uppsats.. Men ni fattar va jag vill ha fram va:)?! Att träning är inte ett måste för mig, det är inte något som får mig att må dåligt. Jag mår bra utav min träning, jag mår bra inne på gymet. Det är både min fritid och min egen tid! En tid då jag mår bra och går runt och ler!! Jepp jag ler där inne ska ni veta.. haha..


jaja nog omd et.. Jag körde som sagt mina axlar idag och de börjar forma till sig. jag fick inte jätte bra bilder men de duger i krig..

   

Sen tog jag mig till affären och storhandlade alldeles ensam.. Utanför när jag va klar stod jonas och väntade.. MElvin ja han va hemma med farfar som kom förbi för att titta till sin lilla kille. så jag säger det en gång till Det är härligt att ha familjen i närheten!!!


nä nu ska jag gå och sova så jag orkar med dagen imorrn.. puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards