Alla inlägg under februari 2011

Av Jenny - 6 februari 2011 22:47

Jonas hade bestämt att han och M skulle ta sig en grabb kväll idag och då tyckte jag att han lika gärna kunde släppa oss ute i Täby så att jag och Melvin kunde få tillbringa kvällen med fina Tess.


Tess är en tjej som jag tycker mycket om men tyvärr så ses vi inte så jätte ofta. Jag är bekväm på grund av barnvagn och skit o hon. hahaha ja hon är lite tråkig.. MEN det blir man väl under vinterhalvåret tyvärr.. Men vi tog oss dit iallafall och lagade till oss en hemma pizza.. Den slank ner hos oss alla tre så vi blev mätta och belåtna!


Jag och Melvin trivs i Tess sällskap och bråkar lite om vem som ska få uppmärksamheten.. Melvin vinner.. han har nämligen blivit en envis lite ox kille... Kaxig som få är han oxå men såå otroligt söt!!


Tyvärr har både jag och Tess blivit dåliga på att ta kort så bilder idag blev det inga. Men jag kan lova er att vi hade en mysig kväll med god mat. Killarna valde att komma hem i tid så de kunde titta på solsidan med oss. sen stack jag och familjen hem.. Nu blir det snart sovning här på finnberget.. så man orkar med dagen imorrn liksom!

 

En gammal bild på de två fina!!! puss på er

Av Jenny - 6 februari 2011 22:23

Efter lunchen idag så fick Jonas ta odåga medans jag tog mitt pick och pack för att sticka mot gymet. Det blev en rask promenad dit, svettig och dann när jag kom fram började jag köra axlar och avslutade med lite bål och stabiliserings övningar!


Jag fick ju mig ett par hörlurar igår.. så de fick ju såklart hänga med på gymet idag;)

 

Träningen gick bra och jag avsllutade med en rask promenad hem, höll tempot i alla jävla uppförsbackar så andningen va rätt jobbig när jag kom hem.. MEN det kändes skönt i kroppen!

Av Jenny - 6 februari 2011 22:19

I morse vaknade jag kl åtta, innan alla andra i huset.Men så hörde jag en liten kille inne i andra rummet så jag sprang dit och hoppades att han skulle vara lika pigg som jag. Men nej då.. han skulle mysa och titta på tv innan frukost och helst en liten stund efter oxå. Men jag såg solen och den va hur underbar som helst. Så jag sa åt killarna att vi går ut.


Jonas ville helst ligga kvar och sova så vi lät han vara. Jag och lillfisen tog på oss våra kläder och stack ut på gården

     

Melvin tyckte det va hur skoj som helst, speciellt när vi gungade. Alltså jag leker ju med Melvin när vi är ute och leker. Jag låter, stojar och tjoar.. haha jag tror de andra föräldrarna tycker jag är lite konstig men så länge Melvin skrattar och är glad bryr jag mig inte! Vi höll oss ute i ca en timma innan vi blev kalla om fingrarna och ville in för lite lunch!


Av Jenny - 6 februari 2011 09:12
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Jenny - 4 februari 2011 22:30

Hallå på er där ute.. Jag ser nu att bloggen handlar typ bara om träningen eller om Melvin.. Ja som ni förstår är det mitt liv just för tillfället hehe. Jag vet även att jag är jätte dålig på att lägga ut bilder på mig själv. Det är tyvärr så här just för tillfället att jag har en liten dålig bildsuppfattning om mig själv för tillfället och tycker inte allt är riktigt som det ska eller att det sitter där det ska..


Men idag kan jag bjuda på en liten bild .. på en glad Jenny om inte annat;)

 

Ibland har jag såna veckor då jag inte ens har lust att se mig själv i spegeln MEN de brukar gå över!!


Idag va Melvins dagis stängt så han fick vara hemma med sin pappa medans jag stack och skrev mitt prov. Jag gick upp i tid så jag kunde träna innan, jag tycker verkligen om att träna på morran, härligt! Det blev tung rygg träning och innan det en rask promenad till gymet hemifrån!


Provet, alltså jag hade verkligen ångest inför detta prov då jag inte greppade kursen överhuvudtaget men när vi väl sitter där och jag tittar på provet så la sig all stress.. Det va rätt enkelt jag missade på två saker tror jag men det gör nog inte så mycket. Provet va rätt likt ett annat prov jag har haft tidigare så jag va klar på en timma!


Då tog jag mig mot Andys där mina killar lekte för fullt!!

Av Jenny - 3 februari 2011 20:39

Han satte sig ju tre gånger i pölen.. jag hann filma en.. Ursäkta språket!!

Av Jenny - 3 februari 2011 18:51

Idag efter dagis så fick Melvin gå eftersom vi inte hade bråttom ngnstans. Han hade sin overall och sina vinterskor på sig... Vi hittade en djup vattenpöl som han bara skulle gå i, hoppa i.


 Kan även tala om att han satte sig i pölen ca tre gången.. han halkade. Eftersom det tar ca en timma hem fick jag lite panik. Blött, kallt och äckligt!! Han hade ju som sagt inga gallonisar eller gummistövlar utan sina vinterkläder!! Jag tog han och satte han i vagnen så vi kunde ta bussen som skulle gå.. Jag fick kämpa och allt detta hände precis utanför sats... haha. Ja men det va roligt!


Efter mycket om och men kom vi hem glada och nöjda. Jag skyndade mig för att ta av han kläderna och skora eftersom jag trodde det skulle vara dyngsurt!! Vet ni.. han va snustorr!! inte ens lite kall eller fuktig!! Fan vilka bra skor och vilken bra overall vi har köpt denna vinter..:)!!!


Sen har Melvin börjat räkna, jag tycker att han är så jävla duktig och blir ju stolt ju hehe..

Är han inte duktig eller!! Min lilla prins!!


Nä nu ska vi mysa lite innan han ska gå och sova sig! puss på er


Av Jenny - 3 februari 2011 18:48

Hallå så på er.. idag hade jag ett muntligt prov i skolan klockan nio, självklart gick det bra.. kanske inte hur bra som helst då jag inte är jätte förtjust i denna kurs.. MEN det gick bra och jag klarade mig galant!


Efter skolan stack jag mot gymet och där körde jag lite cardio och ben. Benen körde jag inte jätte tungt utan mer intensivt då jag har ont i mitt knä. Jag fick puls och så brändes det skönt i benen..


Jossan gav mig akupunktur även idag och förhoppningsvis blir mitt knä bra igen!!! SNART!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards