Alla inlägg under februari 2011

Av Jenny - 13 februari 2011 17:02

alltså helt ärligt. Det blir bättre på ben och armar  MEN magen hänger inte riktigt med i förvandlingen. Jag vet orsaken MEN jag har faktiskt skött mig nu..Jag längtar tills jag kan börja promenera igen på mornar och eftermiddagar.. När vagnen liksom går att rulla framåt med igen och inte bheöver ploga sig eller åka kana framåt!


MEN det kommer snart det me

 

Nu har det varit en helg med onyttig frukost och onyttiga dagar.. MEN jag ska alldels strax gå och träna.. jippi.. cardio och axlar blir det

Av Jenny - 13 februari 2011 16:50

Hallå så. Nu är vi hemma igen. Vi har haft en toppen helg ute i tyresö jag och odågan! Att sova hos gammelmormor tyckte Melvin va toppen! Torsdagen blev det skola och dagis. MEN jag hann även med ett tränings pass och det kändes toppen!


I fredags va det ju snökaos.. riktig jävla snökaos. Våra planer som va att träna på morran och sen hämta upp kusin Marlon på dagis försvann i kaoset, vi höll oss inne! Vi satt inne precis hela dagen men hade skoj ändå

 

. Jag fick min fina moster att hämta Marlon. Han skulle sova med oss och mysa lite hos gammelmormor.

  Det blev lite chips och festis mys på kvällen. Melvin han tyckte det va roligare att kasta chipsen på golvet och höra gammelmormor skälla än att sttoppa de i munnen, så de åkte in i skåpet igen!


Natten va väl så där.. läs hemsk!! Grät inte den ena så grät den andra.. MEN jag är lika glad för det. Så på lördagen fick systern min ta båda killarna så jag kunde ta mig mot sickal och träna ett litet rygg pass. Jag va på gymet redan kl nio på morran på grund av att snygga tjejerna Linn och Evilin kom och hämtade upp mig, TACK!!


Jag körde även cardio i 25 minuter. gick och sprang om vartannat. Knät kändes toppen.. iallfall under träningen... hm!!Efter träningen så stack jag till tyresö och lekte lite med Melvin och Systern min. Marlon va på bio med sin pappa. så vi tog oss till centrum för lite inhandling av lördags godis och lek i lilla fyrkanten haha.

 

Melvin ville ha gois(godis) av moster. Hon sa, ja då måste du sitta här hos oss och äta. Då himlade han med ögonen, haha hela huvudet som ni ser. Sen satte han sig så snällt i mosters knä.. då såg vi det.. shit.. vi såg kalufset

 

Ungen behöver en klippning.. någon som vill ställa upp?!


Sen blev det kalas ute i tyresö då vi firade min fina kusin Marcus på hans 20 årsdag!! Stora killen. Moster Marita tycker inte han ska få sprit haha men nu är han 20 och kan tillbringa sina dagar inne på systemet om han vill!! De bjöd på goda pajer, kakor och massa annat sliskigt!!

   

Jag och Melvin tycker det är super skoj att umgås med klanen Olsson!! Men i lördags på kalaset va Melvin så himla gnällig och ingenting passade.. då sa jag att nåt är fel.. Mycket riktigt.. han blev jätte sjuk på natten och sitte r här hemma med hög feber! Vill bara sitta i soffan och pilla i mammas torra och slitna hår!!


Jonas kom alltså och hämtade oss med bajsbilen.. härligt det luktade efter en hslgs jobbande. haha.Men hem kom vi. När vi åkte upp för berget sa Melvin.. MEM MEM (Hem)!

Av Jenny - 10 februari 2011 06:56

hallå så... Jag är mycket gladare idag, klådan finns kvar MEN är jätte mycket bättre!! Tänk att en sån liten sak kan göre en så glad;)! Idag är det skola och dagis för hela slanten. Men efter att jag hämtat odågan på dagis så är det vi två som sticker till tyresö och umgås med familjen Olsson hela helgen!! Det ska bli mysigt.


Melvin har saknat sin kusin Marlon och självklart sin moster Linda.. så det blir mys. Men även kalas och kanske ett museum besök!


det blir träning för mig möjligtvis idag, imorgon och på lördag..

 

Här är jag 2008 när jag fortfarande hade en svank.. haha.. Men men... dit kommer jag aldrig då jag har mer muskler nu .. MEN hård och tajt ska jag bli en vacker dag.. puss på er

Av Jenny - 9 februari 2011 21:56

Ja jag kommer till rubriken;)! Efter middagen va det jag som stack till apoteket direkt och köpte mig mina tabletter, doktorn och hon på apoteket sa åt mig att man kan bli riktigt trött av de.. Jag, ja jag fick hjärtklappning och sitter här hur pigg som helst haha..


Träningen gick bra och jag försökte mig på ett benpass, jag höll tummarna för att knät skulle hålla, det höll! Jag körde tungt där jagkände att jag kunde och lätt där jag kände att det giick lite sämre. Men mitt benpass blev bra och jag blev både skakig och svettig.


Jag värmde upp med lätta knäböj,sen blev det benspark, bencurl, rumpmaskin, benpress, ligg på bänk och lyfta upp benen(rumpan), vader, till sist en bål övning.. känns toppen!


Angående discomurra.. Ja det är som det låter. En murra efter ett disco.. ingen trevlig lukt alltså.. haha så jag och Emma har på fejjan suttit och diskuterat discomurra! Jag kom med lite råd om hur den kan lukta gott efter en utekväll med dans och skoj! Om vi är sjuka, jepp det är vi.. Orka vara vi liksom;)!!!


Nä nu ska jag göra mina matlådor.. det blir amerikanska pannkakor med dinkelmjöl(tips från coachen, tess) och fiber havregryn.. gott gott i gott gott. Sylten blir kesella med hallon helt enkelt!


puss o godnatt

Av Jenny - 9 februari 2011 14:50

Alltså den här jävla klådan, den dödar mig!! Det slutar inte klia men samtidigt som jag kliar så bränns och svider det. Fy fan!! Jag ringde ju vårdcentralen idag och dit fick jag komma 10.20 så jag och odågan tog på oss våra ytterkläder för att sen ta en promenad.. härligt tänkte jag då solen lös och deet såg inte så kallt ut.


Men Melvin fick ändå ta på sig sina varma kläder eftersom han skulle få sitta mycket i vagnen. Vi började gå. Lilla backen utanför våran dörr va glas hal!! Alltså det är en liten backe och bilen som skulle upp kom inte upp. Jag och Melvin åkte typ kana ner. När jag såg att resten av vägen oxå såg ut som en isbana fick Melvin sätta sig i vagnen så att detinte skulle hända ngn olycka.. med för lite tid så gör man det ofta bekvämt för sig själv ja.


Vi gick .. backen som tar oss ner för berget.. hahaha hjag skrattade hela vägen ner för jag åkte på riktigt skridskor ner med mina vinter skor.. lite läskigt va det eftersom jag hade Melvin i ena handen och försökte sätta balansen med den andra.. till slut kom vi ner och fortsatte åka mot vårdcentralen. Vårdcentralen vi taross till är rätt nära farfar så jag ringde ju farfar och frågade om han ville vara ute och leka med Melvin en liten stund.


Farfar tackar aldrig nej till egen tid med sin Melvin så han kom direkt.. oki han ville helst att jag skulle komma ner till han.. MEN med dessa jävla isbanor och backen ner och sen ska jag ju upp igen.. så tackade jag nej.. hehe. Han kom och mötte upp oss och tog sig till lekparken vid vilaskolan.


Jag tog mig till läkaren! Tydligen är det nässelutslag som kan komma av inre stress och lite olika saker. Jag fick recept utskrivet med två olika tabletter. Hon såg att jag inte stod ut med klådan så jag fick mig en tablett där på plats.. den skulle göra mig lite dåsig...Just det.. hehe. jag ska tydligen även använda mig av en hemorojd salva på bröstet.. den va såå bra.. hehe.. mysigt va!?


Jag blev klar och stack till lekparken där killarna va.. fick tillbaka min unge som hade haft en toppen stund med farfar.. Sen tog vi oss en promenad hem igen.. så två små raska promenader blev det .. uppför backen gick vi mitt i vägen annars hade vi inte kommit upp helt enkelt..


Det blev pannkakor till lunch här hemma.. vi passar på att äta såna saker vi tycker om som Jona sinte tycker om när vi är ensamma.. Så det blev amerikanska pannkakor med fiber havregryn och kanel i.. smaskens tyckte Melvin..


Nu är vi vakna efter en härlig vila.. dåsig blev trött för mig.. hehe.. Men nu sitterj ag här och har en sån jävla klåda och bara måste måste måste ta mig tilll apoteket.. Jag orkarinte gå.. så vi får se hur bussarna går och passar varandra..


puss på er

Av Jenny - 9 februari 2011 08:58

Idag tog ju jag och odågan en ledig dag. Jag har känt att han varit gnällig de här två dagarna han varit på dagis o jag själv har varit rätt duktig som vågade mig till läkarn till slut. Vi behövde alltså ta oss en härlig dag tillsammans. Hade ju varit ännu bättre om Jonas oxå kunnat vara ledig men det fungerar ju interiktigt så.


Jag hade tänkt att vi skulle hitta på nåt skoj denna dag som kanske simhall eller andys. Men klådan jag pratat om tidigare har inte försvunnit.. herregud va det kliar. I natt va det hemskt!! HEMSKT!! Det kliar o kliar o kliar. hela haken, halsen och på bröstet!! katastrof är det. Jag vet inte heller vad det är jag har gjort annorlunda för att det ska kunnat blivit så här.


Så istället för lek och bus tar vi oss en mys dag och har på oss en varsin mys dress

 

Strumporna mina är nog de skönaste hehe. Men snart ska vi iaf ta på oss ytterkläderna och promenera till vårdcentralen som ligger en bit härifrån.. gångavstånd.. så det blir lite utelek på vägen iallafalla... Eftersom natten blev rätt orolig så är det både jag och melvin som ska sova efter lunch!! härligt att vara ledig ibland..


puss på er

Av Jenny - 8 februari 2011 15:51

jag klarade mig! Stolt blir jag!! Sen får jag se om det håller hela kvällen.. Jag sitter här efter en dag borta på karolinska där jag äntligen fick ta ut min spiral. Tog med mig Josefina så jag skulle slippa få vara själv och vi skyndade oss, väl framme så sa tanten att jag inte hade tid förrän nästa vecka haha. Men läkaren såg hur rädd och jobbigt det va för mig så jag fickkomma in.. o nu känns lilmagen mycket lättare!! härligt haha!!


Anledningen till att jag är stolt över mig själv är för att jag och Melvin sitter här och myser framför tvn. I skafferiet har jag godis, bullar, kakor och muffins som bara skriker efter mig. Jag sitter och är såå sugen. Men eftersom jag har en period nu då jag verkligen inte tycker att jag ser ok ut.. usch säger jag när jag tittar mig i spegeln.. verkligen usch..

 

Sen att mitt leende alltid sitter där det sitter är en annan sak.. Men man kan ju försöka intala sig själv annat än det man känner och ser;)!! Men jag sitter här och är så himla sugen på allt som finns. Jag håller med er.. det borde itne finnas där.. men nu är det som det är helt enkelt och godsakerna ligger på en trygg och säker plats.


Jag går ut i köket men vet ni vad jag istället gör. jo jag gör en häärligt smoothie!

 

Juicen va slut så det fick bli lite vatten med funlight i, frysta hallon, en banan och en grapefrukt.  Det smakade hur bra som helst och suget efter nåt sött blev väl lite bättre.. inte helt borta men jag är inte hungrig mer iallafall!! Melvin ja han tyckte att smoothien va super

   

Jag hade ingen lust att torka och svabba efter så han fick dricka ur en flaska.. ibland får man helt enkelt göra det bekvämt för sig sjävl!!


jag tar en vilo dag från träningen idag.. Men jag tog en bild på mig själv igår.. JAg fick jätte fina tränings linnen av fina Tess när vi va där i söndags.. min fråga till henne va. hur fan fick du de över dina stora boobies... mohaha..

 

Man kan se att magen putar ut lite där.. o det stör mig. MEN jag ska försöka göra mitt bästa åt saken.. Jag vet hur man gör och vad jag ska göra.. Det svåra är bara att låta bli!! Men idag klarade jag mig.. och jag håller tummarna att jag kommer fortsätta så hela kvällen.. EN dag i taget!!! Träna gör jag. men det är det där med godis och socker.. FAN!!!


Nä nu ska vi mysa klart här hemma för att sen börja med middagen!! Imorrn tyckte jag att vi båda två va värda en ledig dag som vi kunde spendera tillsammans.. så lediga är vi.. Kanske blir det minisats, simhallen eller andys.. vi får se helt enkelt..


pus s påer

Av Jenny - 8 februari 2011 08:02

Idag är det tisdag och det snöar, fan jag trodde snön skulle försvinna nu och att det skulle bli vår. Härlig vår, så man kan ha lite lättare skor, man kan sätta på sig promenad kläder utan en massa krångel. Men så fel jag hade, nu snöar det så in i norden här uppe på berget. Blåser och snöregnar.. häärligt!!


Igår tog jag och Melvin oss en lätt rask promenad till dagis då vi försov oss och missade alla bussar som gick här uppefrån. Missar jag de bussarna kan vi lika gärna gå för att byta buss och hålla på tar bara längre tid. Mitt knä fick bära eller brista, det brast men jag fortsatte att gå.


Lämnade ungen på dagis och stack sen till gymet där jag körde tungt med mina armar. Det gick bra och jag har blivit starkare i några övningar. Träffade även Lovisa på gymet som gav mig en jätte fin komplimang som gjorde mig riktigt glad! Det va något jag behövde nu när jag känner att jag inte har lust att titta på mig själv, så tack tjejen!


Igår kom faster på besök och ska stanna till imorrn, kul! Snart bär det iväg mot dagis och jag själv ska till sjukan för att äntligen ta bort den hemska spiralen.. hemsk är detn och jag rekomenderar INTE koppar spiral.. huija!!! Jag tror att det blir vilo dag från gymet idag eftersom jag kört ganska hårt plus att jag inte orkar bära omkring på min tunga väska inne i stan. Så det får bli en vilo dag... än så länge... hehe..


Nä nu ska vi klä på oss.. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards